Карта
Бележник ()

"Общите условия" на МИРЕЛА са одобрени от Комисията за защита на потебителя

С писмо от 08.12.2014 г. КЗК ни уведомява официално, че в "Общите условия за осъществяване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти от МИРЕЛА ЕООД", не се съдържат неравностойни клаузи по смисъла на чл.143 от ЗЗП.

Поръчка-протокол за оглед на недвижим имот

Протоколът за оглед е съобразен с решение на КЗП, прието на заседание от 05.07.2016 г.

Ако продавате имот

Полезни съвети за продавачите на недвижими имоти

Ако искате да закупите недвижим имот

Полезна информация за реда и условията на посредническата дейност на Мирела при закупуване на недвижими имоти.

Ако търсите под наем

Полезни съвети за наемателя

Давате имот под наем?

Полезни съвети за наемодателя. Защото за Вас е важно да си осигурите спокойствието на осигурената постоянна доходност максимално дълго време.

Брокери и агенти на недвижими имоти (условия и формуляр за кандидатстване)

Предлагаме възможност за дистанционно обучение и работа от вкъщи за агенти и брокери на недвижими имоти. Възприетата от нас концепция за вътрешна организация и обслужване на клиенти, предоставя на подходящите кандидати нови възможности за постоянна заетост и реализация в сферата на недвижимите имоти. Вие можете да кандидатствате за брокери по нашата франчайзинг програма или като агенти в нашите офиси.

Вече 25 години работим благодарение на Вас и с грижа към Вас- Уважаеми клиенти!

Ръководени от основните принципи на професионализъм и коректност, ние оправдаваме доверието Ви!

Какви са разходите при покупко-продажба на имот

Продажна цена на имота, посредническо възнаграждение (комисиона), местен данък и държавни такси. Как можете да спестите. Нашите агенти на недвижими имоти ще Ви предложат решения.

Управление на недвижими имоти

При сключване на договор за управление на имот ние Ви предлагаме: 1. Ефективна консултантска и посредническа услуга за отдаване под наем на имота 2. Юридическо обезпечаване на сделката 3. Осигуряването на най-подходящите наематели и още .. вижте материала ..

Доверително посредничество при подажба на имоти, собственост на чуждестранни лица

Предлагаме Услугата "Доверително посредничество", ориентирана към чуждестранни клиенти и включваща юридическа консултация, посредничество и осъществяване на необходимите фактически и правни действия, свързани с продажба на недвижима собственост в България.

МИРЕЛА предлага работа на брокери и агенти с опит

Предоставяме платформа и за дистанционна работа на агенти и брокери с опит. Ако имате професионален опит като агент на недвижими имоти, можем да Ви предложим франчайзинг програма или индивидуални условия на трудов или граждански договор и различни програми, позволяващи Ви да печелите максимално, според афинитета Ви за работа с определен тип имоти или клиенти, или при работа в предпочитан от Вас сегмент от пазара.