Карта
Бележник ()

Даниела Коцева

Агент недвижими имоти, Офис Къщи и парцели

5.0
5 отзива
Тел.: 0883940017
Адрес: бул. "България" № 81В, гр. София - 1404, България
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на къщи и парцели

Даниела Коцева е агент на недвижими имоти в отдел "Къщи и парцели" към Централен офис на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София. Завършила е ТЕ "Вилхелм Пик" – гр. София.
Има опит в сферата на строителното инженерство.
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1994 година, а в МИРЕЛА от септември 1999 г.
Заемала е редица отговорни позиции като мениджър на екипи. Носител е на редица отличия за постигнати високи резултати в работата си.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Завършила е курс за оценители.

Специалист със завиден опит в посредническите сделки с недвижими имоти с реализирани стотици сделки и многобройни доволни клиенти.
Обслужва най-вече сделки по покупко-продажба на къщи, поземлени имоти и сгради в град София и Софийска област.

Зодия: Скорпион

Вижте всички оферти на Даниела Коцева: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Илиян Попов, София
09.01.2020
Честита, Здрава и Успешна 2020 година! В края на изминалата 2019 година успяхме да приключим с активното съдействие на брокера от вашия екип г-жа Даниела Коцева успешно сделка с жилищен имот в ЖК София парк. Искаме да споделим своето голямо удовлетворение от професионалните грижи от страна на г-жа Коцева към нашето семейство. В продължение на няколко месеца с нейна помощ по всяко време на денонощието и без значение кой ден от седмицата ние имахме възможност да посетим много и различни жилища в централните квартали на София и всички останали предпочитани райони. Познаваме се с г-жа Коцева повече от десет години и имаме и други сделки с жилищни и търговски имоти. И в бъдеще, когато имаме нужда от инвестиция или продажба на недвижим имот отново ще се доверим на нея, а чрез нея на вашия екип. Благодарим ви за съдействието! С пожелание за по-добра и щастлива 2020 година!
Илиян Страхилов Попов, София
18.12.2019
Познавам г-жа Даниела Коцева и се доверявам на нейните услуги повече от 10(десет) години. Имал съм удоволствието с нейно съдействие да реализираме няколко сделки на жилищни имоти и бизнес имоти. Препоръчвам я на всеки, който се допита до мен за качествена брокерска услуга.
Елма Митрева, София
04.11.2019
През юли 2018 г. подписах договор за посредничество с Мирела относно продажба на мой недвижим имот, а окончателният договор беше сключен през октомври 2019 г. Агент от страна на Мирела беше госпожа Даниела Коцева. Независимо, че имотът е извън София, тя организира бързо посещение за заснемането, както и представянето му в сайта на агенцията. При всеки оглед г-жа Коцева придружаваше потенциалните купувачи и презентираше обекта по приемлив и добър за мен начин. Цената, която постигнах, също не се отклони съществено от първоначално обявената от мен такава за имота. Нейният професионализъм пролича най-вече при финалните процедури за покупко-продажбата, а именно подпомагане в максимална степен на намеренията на потенциалния купувач да получи кредита, от който се нуждаеше за покупката на имота. В случай, че в бъдеще се нуждая от услугите на агенция за недвижими имоти, отново бих ползвала тези на Мирела в лицето на госпожа Даниела Коцева.
Соня Божикова, гр. София
16.12.2016
Изразявам своята искрена благодарност към г-жа Даниела Димитрова Коцева, на която беше възложено посредничеството за продажба на притежаван от мен съсобствен недвижим имот срещу обезщение - придобиване право на собственост върху обекти в бъдеща сграда. С голям професионализъм, желание за осъществяване на сделката и реални разговори с бъдещи инвеститори/строители, както и срещи със съсобствениците в Пловдив, г-жа Коцева в определена степен има значителен принос за доброто и бързо уреждане на сделката по начин, който удовлетвори страните. С търпение и такт, с професионализъм и сериозно отношение, тя допринесе за това. Благодаря й!
Иван Инков, гр. София
02.02.2016
Изключително дипломатичен и коректен агент, който имам желание да използвам при моя следваща покупка на имот в София. Даниела показа висок професионализъм и целенасоченост в търсенето на имот и предлагането на различни алтернативи. Тя беше последователна в своето отношение и стъпки от началото до подписването на предварителния договор с продавача. Асистира активно и при последващите процеси.