Вие търсите: Купувам имоти, Даниела Коцева
Имам клиент, който иска да закупи къща, подходяща за целогодишно ползване. Да е с поне три спални, голяма дневна. Гаражът е задължителен. Да е с добър достъп.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент. Тухлено строителство, разглеждат се предложения, както на обзаведени, така и на нуждаещи се от ремонт жилища, приоритетно в централна градска част.
Мой клиент търси къща в гр. Банкя, Иваняне. Имотът трябва да е с целогодишен достъп. Ако е ново строителството трябва да има поне изградени основи и фундамент (Кота-0).
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент голямо и просторно жилище в посочените райони. Апартаментът трябва да е на по-висок етаж, може и последен. Бюджетът е до 200000 евро.
Купувам за мой клиент къща в област София. Предпочита с. Лозен. По възможност да е в близост до центъра на селото.
Клиентът ми търси парцел в регулация в района на кв. Бояна. Да е с добър достъп, ще се използва за строеж на къща.
Мой клиент търси да закупи апартамент в посочените райони. Жилището може да е на шпакловка и замазка, може и с довършителни дейности.
Търся за мой клиент апартамент с две спални в посочените райони. Да не е първи етаж, последния не се отхвърля. Може да е на шпакловка и замазка, може и с довършителни дейности.
Работя с клиент, който търси да закупи малък парцел за построяването на къща. Да е с комуникации - ток, вода. Ако е близо до градски транспорт е предимство.
Мой клиент търси тристаен апартамент с две бани на етажи над 2-ри до 5-ти етажи. задължително трябва да има паркомясто, или гараж. Разглежда предложения в районите над Околовръстен път. Може на шпакловка ...
Купувам за мой клиент къща в посочените райони на комуникативно място, с голям и добре поддържано дворно място.
Работя с клиент, който търси да закупи напълно завършена къща в района на кв. Драгалевци. Предпочита да е с хубав озеленен двор и паркоместа или гараж.
Частна обява
Частна обява
Частна обява
Търся да закупя 1-стаен или 2-стаен апартамент до 50 000 евро.
Частна обява
Монолитен апартамент, годен за живеене /не инвестиция!/, самостоятелна кухня и стая, или стая с кухненски кът и самостоятелна спалня, баня и тоалетна, тераса.