Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Младост

Биляна Даргова
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525904
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Владее английски език

Биляна Даргова е агент на недвижими имоти в Офис "Младост" - гр. София на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София. През 2012 г. завършва висше образование в Нов български университет - гр. София, образователно-квалификационна степен "Магистър", специалност "Право".
Има предишен опит в сферата на маркетинга и рекламата.
Работи в сферата на недвижимите имоти работи от 2007 г.
Постъпва на работа в МИРЕЛА през м. август 2009 г. Специализирана е в покупко-продажби на недвижими имоти.

Владее английски език.

Зодия: Рак

Вижте всички оферти на Биляна Даргова: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Биляна Даргова беше много коректна, отзивчива и показа професионално отношение. Бих я препоръчала на мои познати."

Бистра Ганчева
гр. София
25.10.2018 г.

"Биляна Даргова е много отзивчива и точна. Оказа необходимото съдействие при преговорите на цената. Беше на разположение по всяко време."

Милена Комитска
гр. София
29.12.2016 г.

"Професионално обслужване, абсолютно отговарящо на изискванията. Агент, на който можете да се доверите, че ще даде всичко от себе си."

Виолина Гънгълова
гр. Русе
19.08.2016 г.

"Накратко искам да изразя благодарността си към Биляна, заради възхитителната работа, която тя свърши за нас. След като пое продажбата на шестте ни апартамента, бързо напреднахме, комуникацията и сътрудничеството бяха фантастични. И шестте ни имота са вече продадени.
Много съм доволен от работата на Биляна. Хиляди благодарности".

Крис Саймънс,
Великобритания
октомври 2012 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА БИЛЯНА ДАРГОВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Даргова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Невена Георгиева е с добро впечатление както от работата на агент Биляна Даргова (отдел „Източни райони”), така и от проведения оглед. Допълни, че целият процес на работа е преминал спокойно, на огледа клиентът е успял да разгледа подробно имота и да зададе всички свои въпроси. Подчерта, че колегата е отзивчива и любезна. Предоставила ѝ е полезна информация, която пряко я е засягала. Агентът подробно е запознат с търсенето на клиента и неговите изисквания. Г-жа Георгиева се е отказала от предложения имот, защото цената му е твърде висока за нейния бюджет, но сподели, че имат уговорка, ако се появи нещо подходящо, агентът да се свърже с нея. Предварително е била запозната с нужната документация и с условията ни на работа. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 30.04.2015 г.

Клиентът г-жа Милена Комитска е с добро впечатление от работата на агент Биляна Даргова (отдел „Източни райони”). Допълни, че няма забележки, защото колегата е била коректна и отзивчива. Свързала се е с агента по конкретна оферта, а г-жа Даргова е реагирала бързо, като е организирала желания оглед. Подчерта, че агентът е бил достатъчно информативен и максимално полезен по време на съвместната им дейност. Огледът е бил изцяло съобразен със свободното време на г-жа Комитска, а колегата предварително я е запознала с условията и процеса на работа при нас. Получила е полезна и подробна информация относно документацията. Поддържат непрекъсната комуникация и според думите на клиента се разбират добре. Разговаряли са подробно за търсенето на г-жа Комитска и колегата изцяло се е съобразявала с нейните изисквания. Клиентът няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 22.04.2015 г.

Клиент г-н Стоян Хаджиев е доволен от работата на агент Биляна Даргова (офис „Младост“). Колегата подробно е отговорила на всички негови въпроси. Била е търпелива и отзивчива. Предварително го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки.
гр. София
Дата: 21.04.2015 г.

Клиентът г-н Радослав Иванов е доволен от работата на г-жа Биляна Даргова. Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Допълни, че агентът е много отзивчив и старателен. Колегата е отговорила на всички негови въпроси. Предоставила му е полезна информация относно условията ни на работа и нужната документация. Поддържат непрекъсната комуникация. Организацията е била на професионално ниво и според очакванията на г-н Иванов. Успял е спокойно да разгледа имота и да добие ясна представа за състоянието му. Няма забележки.
гр. София
Дата: 15.04.2015 г.

Клиентът г-жа Яница Деветакова е с добро впечатление от работата на агент Биляна Даргова (офис „Младост”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Комуникацията между тях продължава и търсенето ѝ е актуално. Още преди да се обърне към колегата се е запознала с условията ни на работа от сайта на МИРЕЛА. Подчерта, че г-жа Даргова също ѝ е предоставила полезна и подробна информация относно тях. Няма препоръки към колегата.
гр. София
Дата: 15.04.2015 г.

Клиентът г-жа Христина Ангелова е доволна от работата на агент Биляна Даргова (офис „Младост”). Огледът, на който са били заедно, е преминал спокойно и без проблеми. Колегата предварително я е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 08.04.2015 г.

Клиентът г-жа Ива Кузманова е с много добро впечатление от работата на агент Биляна Даргова (офис „Младост”). Били са заедно на няколко огледа, които са преминали спокойно и без проблеми. Имотите са отговаряли на нейното търсене, но сред тях все още не е намерила нейното жилище. Запозната е с документацията и условията ни на работа. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 17.03.2015 г.

Клиентът г-н Стойко Ноев и друг път е работил с агент Биляна Даргова (офис "Младост"). Подчерта, че е доволен както от нея, така и от постигнатите бързи резултати. За пореден път очакванията му за коректна работа и добро отношение са се оправдали. Допълни, че колегата е изключително упорита и добре си изпълнява своите професионални задължения. За един ден са намерили подходящ наемател и всичко е било отлично. Не е имало проблем по време на оформянето на документите. С удоволствие би работил отново с нас при нужда.
гр. София
Дата: 19.02.2015 г.

Клиентът г-жа Моника Кълвачева е доволна от работата на агент Биляна Даргова (офис "Младост"). Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Колегата подробно я е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 05.02.2015 г.

Клиентът г-жа Юлияна Ангелова е с положително впечатление от обслужването на агент Биляна Даргова (офис "Младост"), въпреки че работата им заедно е била доста кратка. Предстои им подписване на договор за наем. Г-жа Ангелова е много доволна от бързата реакция на колегата и от това, че в съвсем кратък срок са намерили подходящо жилище. Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Организацията е била на нужното ниво. Клиентът е доволен и с удоволствие би работил отново с фирма МИРЕЛА. Пожелава на всички колеги много успехи и реализирани сделки.
гр. София
Дата: 15.01.2015 г.

Клиентът г-н Димитър Георгиев е доволен от работата на агент Биляна Даргова (офис "Младост"), като сподели, че обслужването напълно е отговаряло на неговите очаквания. Колегата винаги е била на разположение, когато е имал въпроси или нужда от съдействие. Организацията е била на нужното професионално ниво. Огледите са протекли информативно и без проблеми, като са били съобразени с ангажиментите на г-н Георгиев и той е успял да разгледа всичко, което е искал. Г-жа Даргова е била навреме за тяхната среща и си е свършила работата отлично, като е доказала своя професионализъм. Предварително го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Предоставила му е ценна информация, която пряко го е засягала. Г-н Георгиев все още не е взел окончателно решение, но води непрекъсната комуникация с агента, като знае, че при подходяща оферта колегата веднага ще се свърже с него.
гр. София
Дата: 26.11.2014 г.

Клиентът г-жа Елена Няголова е изключително доволна от работата на агент Биляна Даргова (офис "Младост"). Подчерта, че колегата е действала бързо и коректно, веднага е организирала качествен оглед и г-жа Няголова е придобила ясна представа за състоянието на имота. Взела е решение, че той е подходящ за нея и ще го закупи. Доволна е от компетентното отношение на агента и от това, че колегата винаги е била на разположение при нужда. Всичко е протекло много спокойно и информативно, като агентът е бил навреме за тяхната среща, а огледът е бил съобразен със свободното време на клиента. Г-жа Няголова предварително е била запозната с условията на фирмата и няма забележки.
гр. София
Дата: 26.11.2014 г.

Клиентът г-жа Рилка Панчева и друг път е работила с фирма МИРЕЛА и г-жа Биляна Даргова (офис „Младост”). Подчерта, че обслужването е прекрасно, а отношението на агента е изключително професионално. Препоръчва на свои приятели както агенцията, така и г-жа Даргова, защото във всяко отношение всичко е било перфектно. Според г-жа Панчева колегата е съобразителна, дейна и коректна. Предварително са разговаряли и изяснили различни въпроси, които пряко са я засягали. Агентът винаги е бил на разположение при нужда. Бързо са намерили подходящ наемател и това направило добро впечатление на клиента. Няма забележки. С удоволствие би работила отново с фирма МИРЕЛА, защото има доверие както на агенцията, така и на г-жа Даргова.
гр. София
Дата: 26.11.2014 г.

Клиент Нина Митрушева сподели, че е много благодарна на Биляна Даргова, защото се е отнесла изключително сериозно към нейните изисквания и интереси. За кратко време са свършили отлична работа, което впечатлило клиента. Организацията на работния процес е била на нужното ниво и взаимоотношенията им са протекли спокойно, без напрежение. При организиране на огледите, агентът се e съобразявал със свободното време на клиента и му предложил имоти, които напълно отговаряли не неговите изисквания. Г-жа Митрушева е била информирана подробно по зададените от нея въпроси. На електронната си поща е получавала предложения за имоти, подбрани от агента. Клиентът е доволен и от информацията, която намира на сайта на "Мирела", за което поздравява агенцията. Госпожа Митрушева сподели, че ще препоръча МИРЕЛА и по-специално агент Биляна Даргова на своя приятелка, която също си търси жилище.
гр. София
Дата: 09.10.2014 г.