Вие търсите: Купувам имоти, Биляна Даргова
Клиентът ми търси да купи тристаен апартамент в ж.к. Младост. Имотът може да е и за ремонт. Без първи и последен етажи.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в ж.к. Студентски град, на добра и комуникативна локация. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мои клиенти тристаен апартамент в посочените райони. Предпочита имотът да е в добро състояние, готово за нанасяне. Бюджетът е до 100000 евро.
Клиентът ми търси да закипи тристаен апртамент в посочените райони. Предпочита тухлено строителство.
Клиентът ми търси да закупи тристан апартамент, ново тухлено строителство с разрешение на ползване в посочените райони. Предпочита да е с довършителни работи и паркомясто.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в ЕПК или тухлена сграда в посочените райони. Държи имотът да бъде в добро състояние.
Клиентът ми търси стилен двустаен апартамент с луксзони довършителни работи в кварталите по южната дъга, близо до метростанция. Да е в тухлена сграда на среден етаж.
Клиентът ми търси да закупи тристаен апартамент или мезонет в югоизточните райони на София. Предпочита да не бъде за ремонт.
Купува четиристаен апртамент в топ център. Държи имотът да разполага с три спални помещения. Може и за ремонт.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Клиентът ми търси да закупи имот, подходящ за ползване като офис в топ центъра на София. Може и на висок етаж, както и за ремонт.
Клиентът търсе да закупи 3-стаен апартамент в кв. Слатина във вид готов за нанасяне. Гледа и първи и последен етаж.
Търси да закупи 3-стаен апартамент в района на Младост - всички части. Предпочита имотът да бъде в завършен вид, готов за нанасяне. Избягва първи и последен етаж.
Търся да купя голям двустаен или тристаен апартамент в нова сграда, с достъп за инвалидна количка. Апартаментът задължително трябва да е без довършителни работи, за предпочитане на по-висок етаж и с асансьор.
Търси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Яворов на тиха локация. Може и за ремонт. Имотът да бъде подходящ за отдаване под наем.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Младост и кв. Манастирски ливади. Разглеждат се обзаведени.
Клиентът ми разполага с бюджет около 55000 евро и цели да закупи двустаен апартамент в райони около кв. Студентски град с цел инвестиция. Сградата може да бъде и без разрешение за ползване, но не и на ...
Клиентът ми търси да закупи 3-стаен тухлен апартамент в посочените райони. Без първи и последен етаж. Може и за ремонт. Може да е без обзавеждане, но да е с довършителни работи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к Люлин. Ново тухлено строителство или ЕПК. Да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита източни райони. Може и ново строителство. Бюджетът е до 1000 евро на кв. м.