Вие търсите: Купувам имоти, Биляна Даргова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Дианабад - в близост до метростанция "Г.М. Димитров". Приоритетни оферти са тези на необзаведени жилища, на втори/трети етаж.
Клиентът ми търси да закупи 2- стаен апартамент, подходящ за преустройство в 3-стаен. Без първи и последен етаж.
Клиентът разглежда само тухлено строителство - както ново, така и по-старо. Избягва първи и последен етаж. Може и на шпакловка и замазка.
Клиентът ми търси да закупи 2-стаен апартамент за инвестиция в посочените райони. Предпочита тухлено строитество, без значение на годината. Може и без довършителни работи.
Клиентът ми търси да закупи четиристаен апартамент в идеален център, който по възможност да не е преходен. Ще бъдат разглеждани и предложения за ремонт.
Клиентът и търси да закупи 3-стаен апартамент приоритено в кварталите Младост 1, Младост 1А и Младост 2. Разглежда тухлено строителство, но може и панел. Избягва първи, втори и последен етажи. Предпочита ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Дружба. Бюджетът е до 110000 евро.
Клиентът ми търси да закупи 2- стаен апартамент в посочените рйони. Разглеждат се приоритетно предложения за ново строителство, но и ЕПК сгради.
Клиентът ми търси да закупи 3 стаен, тухлен апртамент в посочените райони. Държи спалните да бъдат с квадратура минимум 12 кв.м. Избягва първи и последен етажи.
Купувам 2-СТАЕН, необзаведен апартамент в кварталите Зона Б5, Света Троица, Западен парк, близо до Mall of Sofia. Отоплението предпочитам да е на ТЕЦ, строителството да е тухлено и изложението да не е ...
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в кв. Дървеница или ж.к. Студентски град. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в източните райони на град София. Разглежда предложения с цена до 90 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Студентски град. Разглежда тухлено строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните райони, с приоритет - Студентски град. Сградата да е тухлена.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони, близо до метростанция. Трябва да има разрешение за ползване или да е с предстоящо в срок от няколко месеца.
Търся за клиент 2-стаен апартамент в кв. Редута, кв. Гео Милев и ж.к. Овча купел. Ще разгледаме предложения и над посочения бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района около НДК. Разглеждаме и предложения, който се нуждаят от ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в центъра, за основен ремонт. Желателно е да не е разположен на първи етаж и квадратурата да е над 80 кв. м.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Младост 1. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 75000 евро.