Нина Герганова

Агент недвижими имоти, Офис София Запад

5.0
31 отзива
Тел.: 0883940021
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 96, София, 1463
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент с най-много продажби през 2023 г.
  • Най-успешен агент за 2023 г.
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Печелил приза за най-успешен агент на Мирела и Партньори
  • Специалист в продажбите

Нина Герганова е агент в Офис София Запад на МИРЕЛА.

Родена е в с. Гиген, Плевенска област. През 1983 г. завършва средно специално образование в Строителен техникум „Кольо Фичето” - гр. София, специалност "Архитектура, строителство и геодезия".
През 1992 г. придобива следдипломна квалификация в Технически университет - гр. София - "Бизнес, трансфер и внедряване".
Работила е в сферата на строителството. Започва дейност като агент по недвижимите имоти през 1994 г.
Притежава богат опит при сделки с жилищни имоти.
Става част от екипа ни през 2007 г.

Нина е един от най-успешните агенти на МИРЕЛА. Тя печели два приза за най-голяма ефективност в продажбите за гр. София през 2-ро и 3-то тримесечие на 2013 г., както и награда за най-добър агент за 2-ро тримесечие на 2014 г.

Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията "Брокер недвижими имоти".

17928.jpgЗа себе си Нина разказва: „Родена съм 1960 г. в с. Гиген, Плевенска област. Завърших средното си образование в гр. Троян, където живях до 1979 г. След това се преместих в София и записах задочно обучение в Строителния техникум – специалност Строителство, архитектура и геодезия. Започнах работа в Капитално строителство и придобих следдипломна квалификация по Бизнес, трансфер и внедряване в Техническия университет. Тогава започнах и дейността си с недвижимите имоти. Имам опит в брокерска агенция, а няколко години по-късно започнах и собствен бизнес с недвижими имоти.”

Изборът МИРЕЛА: „Когато започнах собствен бизнес с недвижими имоти, често се случваше да работя с колеги от МИРЕЛА. Вече усещах, че нещо трябва да се промени и избрах МИРЕЛА за тази промяна през 2007 г. Виждах, че се работи екипно, професионално и с реални оферти, което е много важно в тази сфера.”

В началото: „Всяко начало е винаги трудно и човек трябва да се докаже, защото конкуренцията е сериозна, но започнах да работя с къщи и парцели и видях, че ми се предоставя голяма възможност за реализация.”

Първа сделка: „2007 беше бурна и динамична година. Много се работеше с новото строителство и тогава успях да осъществя три реализации в една сграда при една строителна фирма, с която работя и до днес. Работехме екипно и се справихме успешно!”

Зодия: Овен

Интереси: „Пътувам доста в страната. Обичам да разглеждам забележителности, особено в Родопите. Надявам се скоро да осъществя и пътувания в чужбина.”

Мото: „Купувай така, все едно утре ти се налага да го продадеш!”

Вижте всички оферти на Нина Герганова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Петър Гетов, София
05.03.2024
Изключителен професионалист и опитен човек, който върши работата си с желание! Нина предложи план за действие и ме води през всяка една стъпка от сделката, като ме държеше в течение за всичко, което се случва. Отговори моментално на всичките въпроси и притеснения, които имах и също така ми даде подробни обяснения за нещата от сделката, с които не съм имал опит преди. Доверих се напълно на Нина и се радвам, че попаднах на нея!
Ваня Пеева, София
12.02.2024
Нина Герганова е много добър професионалист. Обръща много внимание на клиентите си, върши работата си с любов. Имахме контакт по всяко време на деня с нея и винаги беше готова да даде съвет и напътствия. Помогна ни с документацията, което много ни облекчи, тъй като сме работещи хора и нямаме много време за ходене по институции. За млади хора, които не са наясно с процедурата, помощта, която ни оказа Нина е безценна. Освен професионални съвети получихме едно топло човешко отношение, което за нас е много важно. Силно я препоръчвам като специалист и работата с нея е удоволствие.
Борис Ваклинов, София
06.07.2023
По стечение на обстоятелствата в рамките на няколко години се наложи два пъти да ползвам услугите на Мирела ООД. Аз живея извън границите на страната и продажбите бяха извършени в мое отсъствие. Бях уведомяван акуратно за всяка стъпка по сделката, както и за всеки допълнителен разход със съответен документ. Силно впечатлен съм от високите професионални качества на моя брокер Нина Герганова. Тя беше в постоянна връзка с мен и аз дори не чувствах огромната дистанция. Не съм сигурен дали човек, който живее в България и следи отблизо една сделка е възможно да разбере колко важно е това. Да имаш доверието в някой, когото не виждаш и дори не познаваш лично. Да имаш спокойствие в процеса на сделката. Всичко това в днешно време звучи почти нереалистично. Да, но аз получих точно това от Мирела ООД и съм изключително благодарен на тази компания! Втората продажба беше сложна за реализация. Налагаше се изплащане на задължение и сделката предстоеше да отнеме много време с огромен брой документи. Отново Нина Герганова беше моят брокер. Тя преодоля професионално всички предизвикателства, като през цялото време ме уведомяваше за всяка стъпка на процеса. Също така имаше безброй юридически препятствия, с които Герганова се справи без да ползвам адвокат. По този начин нейните усилия ми спестиха значителна сума пари. Искам да спомена още нещо, което е изключително важно! Герганова успя напълно да спечели доверието на купувача, който се налагаше да премине през редица трудности при покупката и при други обстоятелства беше възможно да се откаже. За съжаление това беше единствения начин да бъде реализирана сделката и Герганова се справи блестящо и с тази нелека задача. В противен случай аз щях да загубя бащин имот. Искам да изкажа своята искрена благодарност към ръководството на Мирела ООД с похвала, че във фирмата работят такива всеотдайни служители и истински професионалисти. Също така изказвам персонално сърдечна благодарност към Нина Герганова и Красимира Димитрова с пожелание за здраве, дълъг живот и успех в работата!
Яна Стоичкова, София
15.05.2023
Нина Гергинова е изключителен професионалист и човек! Впечатлена съм от работата си с нея и горещо бих я препоръчала на всеки, който му предстои сделка с недвижим имот!
Х. Христов, София
18.11.2022
Това беше сложна сделка в която участваха много страни. Агента Нина Герганова прояви търпение, дипломатичност и компетентност за да събере и издаде всички документи. Ние сме работили с Нина преди и се надяваме да работим с нея и за в бъдеще.
Минко Расташки, Тпроян
13.04.2022
Нина Герганова е човек на който може да се разчита и да и се вярва във всяко едно отношение! Благодаря за отношението !
Ханка Спартакова Златева, София
03.03.2022
Избрах имот от сайта на фирма "Мирела" защото фирмата е утвърдено име в бранша и много харесах снимките, които даваха пълна представа за имота. След това посетих офиса на фирмата, където брокерката Нина Герганова и пълномощник Красимира Димитрова ми дадоха подробна и ясна информация за имота и всичко около покупката. След разговора с тях съмненията, които всеки човек изпитва при такава инвестиция, изчезнаха и днес вече се радвам на имота. Ако трябва да опиша с две думи впечатлението си - срещнах и професионално и човешко отношение.
Николай Филипов, София
02.11.2021
Изключително съм доволен от професионалното отношение и много доброто познава на пазара от страна на Мирела. Към това мога да добавя и доброто лично отношение към клиентите. Обърнах се към Мирела заради добрия имидж и очакванията ми бяха напълно потвърдени. Доволен съм от резултата и от срока за който беше постигнат. Бих препоръчал Мирела като много професионален партньор на пазара за недвижими имоти.
Димана Бергова, София
03.09.2021
Много съм доволна от работата на Нина Герганова. Бих работила пак с нея при нужда.
Силва Янева, София
28.05.2021
Нина Герганова е изключително вещ и опитен агент, извърши всичко необходимо за продажбата на нашия имот по най-добрия начин. Слушаше внимателно и се съобразаваше с нуждите ни и с обстоятелствата. Без колебание бихме работили с нея ако пак имаме нужда от агент по недвижими имоти. Препоръчваме я на всеки който иска сделката му за недвижим имот да бъде извършена по най високите стандарти.
Биляна Димитрова, София
29.04.2021
Благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Нина Герганова! Много съм доволна от съвместната ни работа, компетентно и изчерпателно отговори на всичките възникнали въпроси. Много добра организация на целия процес по покупката на имота! За мен беше голямо удоволствие да работя с нея и с МИРЕЛА!
Надежда Нецова, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Надежда Ахмед, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Борис Ваклинов, София
14.09.2020
Нина Герганова беше моят агент по сделка с недвижим имот. Изключително всеотдаен и обичащ работата си специалист. Нейният висок професионализъм, организираност, взискателност и прецизност до най-малките детайли се проявяваше във всеки етап от провеждане на сделката. Получавах постоянна финансова яснота по отношение на всеки разход. Това ми даде спокойствие при този иначе напрегнат процес. Имах всички основания за пълно доверие, което ме освободи от всякакво напрежение при окончателното реализиране на сделката. Невероятно сърдечна, Нина Герганова помагаше със съвети и действия, които дори не влизаха в нейните задължения. Аз живея в чужбина и подобен служител би бил гордост за всяка компания за недвижими имоти по света. Красимира Димитрова, мениджър на офиса участваше в някои етапи от сделката. С удоволствие бих споделил чудесните впечатления от нейната работа. Също така всеотдаен, внимателен, принадлежащ на професията си специалист. Ако някой сподели за сделки с имоти, категорично ще бъде насочен към “Мирела” от мен. Благодаря “Мирела”!
Вержиния Миткова Ваклинова, София
12.09.2020
Бях обслужвана от Нина Герганова, агент в Мирела ЕООД. За мен беше удоволствие да срещна Нина и поверя сделката с моя недвижим имот. Впечатлена съм от нейните изключителни качества: висок професионализъм, гъвкавост и бързина в разрешаването на възникнали въпроси, широки познания и компетентност по всички въпроси отнасящи се до сделка с недвижим имот. Като човек е отзивчива, любезна, лоялна и се отнася с уважение и разбиране към клиента. Резултатът от нейната работа е гаранция за успех, напредък и положително развитие на Мирела ЕООД. Горещо я препоръчвам на всеки интересуващ се от сделка с недвижим имот. Благодаря.
Надежда Ахмед, София
01.09.2020
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Ангел Радев, Пловдив
21.05.2020
Много добро обслужване от Нина Герганова.
Мария Начева-Иванова, София
21.05.2020
Благодаря на Нина Герганова за професионалното отношение, съдействието и любезната и приятна комуникация. При необходимост отново бих я потърсила и работила с нея.
Стефка Иванова, София
06.11.2019
Нина Герганова бе моят агент от "Мирела". Факт е, че с нейна помощ и съвет клиентът получава една реална представа за имота, предмет на бъдещата сделка. Нещо повече, с нейния висок професионализъм и обективност, тя ще оправде доверието и очакванията Ви за успешното финализиране на сделката, независимо от коя страна е Вашето участие в нея - купувач или продавач. Аз й желая да е здрава и да продължава да работи със същата енергия и стил в избраната от нея професия. Сигурна съм, че с това допринася и за добрия имидж на "Мирела". На всички служители на компанията пожелавам здраве и много успехи!
Илко, София
20.09.2019
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Димитър Петров, София
16.08.2019
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични !
Красимир Янузов, София
06.03.2019
Нина Герганова е най-добрия брокер, когото познавам!
Румяна Христова, гр. София
05.04.2018
Благодарствено писмо от г-жа Пенка Стоянова Колева - Бюрдорф08.08.2018 г.–––––––––––––––––В лицето на г-жа Нина Герганова срещнах изключително компетентен и отзивчив брокер. По време на съвместната ни работа, тя ни насочваше и подкрепяше в изготвяне на необходимата документация, което определено ни спести излишни усилия. Водеше ни по всяка стъпка до успешно реализиране на сделката. По всяко време беше на разположение за разяснения и препоръки, включително и за финални уточнения и съгласуване преди подписване на договор, както и подготовка на документи по време на официален празник. Направи ми впечатление гъвкавостта, с която г-жа Герганова се справи със специфичен казус в нашата сделка, както и бързите действия за подсигуряване на нужните условия за реализиране в срок.Не на последно място по важност, бих искала да отбележа отличното цялостно обслужване от екипа на МИРЕЛА и да изразя благодарността си към г-жа Светослава Светославова за подкрепата по отношение на юридическата страна на сделката.Радвам се, че работихме заедно и желая бъдещи успехи и още много доволни клиенти!Без колебание бих препоръчала работа с агенция МИРЕЛА и брокер Нина Герганова.
Машенка Борисова Димитрова, гр. София
06.09.2017
Любезна и отзивчива. Готова е да отдели време за подробно разясняване на всички възникнали въпроси. Действа изключително в полза на интересите на клиента. Впечатленията ми са отлични.
Иглика Мишева, гр. София
05.06.2017
Само най-големи суперлативи мога да кажа за Нина Герганова. Бърз ум и златна уста! А как отстоява правата на клиентите, нямам думи! Ако не беше тя нямаше да има сделка. Поздравявам Ви за това, че сте я оценили и надявам се да направите всичко, за да я задържите в екипа си.
Стела Димитрова, гр. София
28.02.2017
Много сме доволни от работата на Нина Герганова. Даде ни подробни напътствия, ръководи сделката през цялото време, оказа голямо съдействие при договарянето на ипотечен кредит и беше на линия при всеки възникнал въпрос. Получихме чудесно отношение, препоръчвам!
Диана Китева, гр. София
30.10.2016
Удоволствие е да се работи с професионалист като Нина Герганова.
Елена Пананова, гр. София
05.10.2016
Благодарение на агенция Мирела намерихме идеалния за нас имот и благодарение на усилията, положени от Нина Герганова, ще успеем да го получим! Нина Герганова се справи блестящо! Много позитивен човек, страхотен професионалист, беше отзивчива и любезна през цялото време, макар че я ангажирахме по време на празнични почивни дни!Голямо благодаря за нея и за екипа на агенция Мирела!
Диана Димитрова", гр. София
17.09.2016
Благодаря на Нина Герганова за ефективното обслужване и високия професионализъм. Винаги навреме и с точната информация!С уважение,
Диана Китева, гр. София
28.04.2016
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични. Тя безспорно е брокер с опит, което е от значение за качеството на услугата, но също и човек с отношение към клиента, а това се среща по-рядко и е предпоставка за изграждането на уникална форма на доверие. За мен беше удоволствие да работя с нея и управителя на клона г-н Бисер Мишкин и им желая бъдещи успехи. Вече съм ползвала услугите им повече от веднъж и бих се обърнала към тях отново. Без колебание бих ги препоръчала и на мои близки. И още нещо ..... възглавничките на Мирела вече намериха своето място и са част от уюта на новият ми дом.
Олга Тенчева Христова, гр. София
03.01.2016
Чувствах се спокойна с брокера Нина Гергинова, съдейства ми през всеки един етап от сделката. Винаги беше на разположение и отговори на всеки един мой въпрос с нужната вещина. Личеше, че е компетентна и владее в детайли професията си. Ако имам нужда отново ще се обърна към"Мирела". Всички в офиса бяха отзивчиви и любезни.