Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис София Запад

Нина Герганова
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525901
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 98, София, 1463
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Печелил приза за най-успешен агент на Мирела и Партньори
  • Специалист в продажбите

Нина Герганова е агент в Офис София Запад на МИРЕЛА.

Родена е в с. Гиген, Плевенска област. През 1983 г. завършва средно специално образование в Строителен техникум „Кольо Фичето” - гр. София, специалност "Архитектура, строителство и геодезия".
През 1992 г. придобива следдипломна квалификация в Технически университет - гр. София - "Бизнес, трансфер и внедряване".
Работила е в сферата на строителството. Започва дейност като агент по недвижимите имоти през 1994 г.
Притежава богат опит при сделки с жилищни имоти.
Става част от екипа ни през 2007 г.

Нина е един от най-успешните агенти на МИРЕЛА. Тя печели два приза за най-голяма ефективност в продажбите за гр. София през 2-ро и 3-то тримесечие на 2013 г., както и награда за най-добър агент за 2-ро тримесечие на 2014 г.

Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията "Брокер недвижими имоти".

17928.jpgЗа себе си Нина разказва: „Родена съм 1960 г. в с. Гиген, Плевенска област. Завърших средното си образование в гр. Троян, където живях до 1979 г. След това се преместих в София и записах задочно обучение в Строителния техникум – специалност Строителство, архитектура и геодезия. Започнах работа в Капитално строителство и придобих следдипломна квалификация по Бизнес, трансфер и внедряване в Техническия университет. Тогава започнах и дейността си с недвижимите имоти. Имам опит в брокерска агенция, а няколко години по-късно започнах и собствен бизнес с недвижими имоти.”

Изборът МИРЕЛА: „Когато започнах собствен бизнес с недвижими имоти, често се случваше да работя с колеги от МИРЕЛА. Вече усещах, че нещо трябва да се промени и избрах МИРЕЛА за тази промяна през 2007 г. Виждах, че се работи екипно, професионално и с реални оферти, което е много важно в тази сфера.”

В началото: „Всяко начало е винаги трудно и човек трябва да се докаже, защото конкуренцията е сериозна, но започнах да работя с къщи и парцели и видях, че ми се предоставя голяма възможност за реализация.”

Първа сделка: „2007 беше бурна и динамична година. Много се работеше с новото строителство и тогава успях да осъществя три реализации в една сграда при една строителна фирма, с която работя и до днес. Работехме екипно и се справихме успешно!”

Зодия: Овен

Интереси: „Пътувам доста в страната. Обичам да разглеждам забележителности, особено в Родопите. Надявам се скоро да осъществя и пътувания в чужбина.”

Мото: „Купувай така, все едно утре ти се налага да го продадеш!”

Вижте всички оферти на Нина Герганова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

В лицето на г-жа Нина Герганова срещнах изключително компетентен и отзивчив брокер. По време на съвместната ни работа, тя ни насочваше и подкрепяше в изготвяне на необходимата документация, което определено ни спести излишни усилия. Водеше ни по всяка стъпка до успешно реализиране на сделката. По всяко време беше на разположение за разяснения и препоръки, включително и за финални уточнения и съгласуване преди подписване на договор, както и подготовка на документи по време на официален празник. Направи ми впечатление гъвкавостта, с която г-жа Герганова се справи със специфичен казус в нашата сделка, както и бързите действия за подсигуряване на нужните условия за реализиране в срок.

Не на последно място по важност, бих искала да отбележа отличното цялостно обслужване от екипа на МИРЕЛА и да изразя благодарността си към г-жа Светослава Светославова за подкрепата по отношение на юридическата страна на сделката.

Радвам се, че работихме заедно и желая бъдещи успехи и още много доволни клиенти!

Без колебание бих препоръчала работа с агенция МИРЕЛА и брокер Нина Герганова.

Румяна Христова
гр. София
05.04.2018 г.

"Любезна и отзивчива. Готова е да отдели време за подробно разясняване на всички възникнали въпроси. Действа изключително в полза на интересите на клиента. Впечатленията ми са отлични."

Машенка Борисова Димитрова
гр. София
06.09.2017 г.

"Само най-големи суперлативи мога да кажа за Нина Герганова. Бърз ум и златна уста! А как отстоява правата на клиентите, нямам думи! Ако не беше тя нямаше да има сделка. Поздравявам Ви за това, че сте я оценили и надявам се да направите всичко, за да я задържите в екипа си."

Иглика Мишева
гр. София
05.06.2017 г.

"Много сме доволни от работата на Нина Герганова. Даде ни подробни напътствия, ръководи сделката през цялото време, оказа голямо съдействие при договарянето на ипотечен кредит и беше на линия при всеки възникнал въпрос. Получихме чудесно отношение, препоръчвам!

Стела Димитрова
гр. София
28.02.2017 г.

"Чувствах се спокойна с брокера Нина Гергинова, съдейства ми през всеки един етап от сделката. Винаги беше на разположение и отговори на всеки един мой въпрос с нужната вещина. Личеше, че е компетентна и владее в детайли професията си. Ако имам нужда отново ще се обърна към"Мирела". Всички в офиса бяха отзивчиви и любезни."

Олга Тенчева Христова
гр. София
03.01.2016 г.

Благодарствено писмо

от г-жа Пенка Стоянова Колева - Бюрдорф
30.12.2016 г.

"Удоволствие е да се работи с професионалист като Нина Герганова."

Диана Китева
гр. София
30.10.2016 г.

"Благодарение на агенция Мирела намерихме идеалния за нас имот и благодарение на усилията, положени от Нина Герганова, ще успеем да го получим! Нина Герганова се справи блестящо! Много позитивен човек, страхотен професионалист, беше отзивчива и любезна през цялото време, макар че я ангажирахме по време на празнични почивни дни!
Голямо благодаря за нея и за екипа на агенция Мирела!"

Елена Пананова
гр. София
05.10.2016 г.

"Благодаря на Нина Герганова за ефективното обслужване и високия професионализъм. Винаги навреме и с точната информация!
С уважение,

Диана Димитрова"
гр. София
17.09.2016 г.

"Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични. Тя безспорно е брокер с опит, което е от значение за качеството на услугата, но също и човек с отношение към клиента, а това се среща по-рядко и е предпоставка за изграждането на уникална форма на доверие. За мен беше удоволствие да работя с нея и управителя на клона г-н Бисер Мишкин и им желая бъдещи успехи. Вече съм ползвала услугите им повече от веднъж и бих се обърнала към тях отново. Без колебание бих ги препоръчала и на мои близки. И още нещо ..... възглавничките на Мирела вече намериха своето място и са част от уюта на новият ми дом."

Диана Китева
гр. София
28.04.2016 г.

Благодарствено писмо от г-жа Мая Николова за работата на г-н Бисер Мишкин и г-жа Нина Герганова (01.07.2015 г.).

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА НИНА ГЕРГАНОВА
(Мнения и впечатления от работата на г-жа Герганова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-н Младен Младенов е впечатлен от отношението и работата на агент Нина Герганова (офис „Стамболийски“). Сподели също така, че тя е истински професионалист, много внимателна и отзивчива. Огледът, на който са били заедно, е преминал спокойно и не е имало проблеми. Колегата е запознала г-н Младенов с условията ни на работа и е отговорила подробно на всички негови въпроси. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 28.04.2015 г.

Клиентът г-жа Дафина Петрова е с добро впечатление от работата на агент Нина Герганова (офис „Стамболийски”). Получила е подробна информация за условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 23.04.2015 г.

Клиентът г-жа Десислава Генова е много доволна от проведения оглед с агент Нина Герганова (офис „Васил Левски”). Всичко е преминало нормално и е успяла да разгледа обстойно жилището. Допълни, че колегата е била много любезна и съобразителна, като се е отнесла професионално към своите задължения и е организирала срещата в удобно за клиента време. Получила е ясни и изчерпателни отговори на всички свои въпроси, а агентът винаги е бил на разположение при нужда от съдействие. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Подчерта, че е получила допълнителна информация от колегата, която би ѝ била полезна в бъдеще. Засега търсенето ѝ не продължава, но в момента, в който го възстанови, отново ще се обърне към колегата за съдействие. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 21.04.2015 г.

Клиентът г-н Андрей Цонков е доволен от работата на агент Нина Герганова (офис „Васил Левски“). Още по време на първия им телефонен разговор колегата е запознала клиента с условията ни на работа, а на самия оглед още веднъж му е обяснила подробно всичко, което пряко го интересува. Подчерта, че съвсем скоро ще отидат на втори оглед, защото жилището му е допаднало и държи и съпругата му да го разгледа. Засега се е спрял на този апартамент. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 02.02.2015 г.

Клиентът г-жа Люба Петрова и друг път успешно е работила с фирма „Мирела”. Останала е с добро впечатление от обслужването на агент Нина Герганова (офис „Васил Левски“). Подчерта, че огледите са протекли без проблеми, а предложенията, които колегата ѝ изпраща по електронната поща, напълно отговарят на нейното търсене. Допълни, че г-жа Герганова е истински професионалист и е доволна както от нея, така и от цялостното обслужване във фирма „Мирела”.
гр. София
Дата: 23.01.2015 г.

Клиентът г-н Никола Николов е доволен от работата на агент Нина Герганова (офис "Васил Левски"). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Няма забележки. Притеснява се единствено от комисиона, но след допълнителни разяснения вече е наясно, че просто не е разбрал всичко, което колегата му е обяснила. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 16.01.2015 г.

Клиентът г-жа Румяна Алексова е с положително впечатление както от работата на агент Нина Герганова (офис „Васил Левски”), така и от цялостната организация и протичането на огледите. Сподели, че колегата е отзивчива и внимателна. Постарала се е да ѝ предостави пълна и точна информация, която пряко я е засягала. Агентът се е съобразявал изцяло със свободното време на клиента и винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси. Няма забележки или препоръки. Работата им заедно продължава. Г-жа Алексова очаква още предложения от агента и се надява на добри резултати.
гр. София
Дата: 13.10.2014 г.

Клиентът г-н Боян Бонев е с положително впечатление от организацията във фирма МИРЕЛА и от работата на агент Нина Герганова (офис „Васил Левски”). Колегата печели приз за най-голяма ефективност в продажбите за гр. София през 2-то и 3-то тримесечие на 2013 г., както и награда за най-добър брокер за 2-то тримесечие на 2014 г. Срещите им са били точно в уговореното време, а агентът винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси. Получил е ценна и пълна информация, която пряко го е засягала. Г-жа Герганова дейно е участвала в процеса на работа, а огледите са протичали спокойно и без проблеми. Всичко било точно и коректно. Г-н Бонев сподели, че комуникацията им все още не е приключила, но е сигурен в отличните резултати, защото си личи, че агентът се старае и вече е спечелил неговото доверие.
гр. София
Дата: 10.10.2014 г.