Вие търсите: Купувам имоти, Нина Герганова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Толстой и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент купува тристаен или четиристаен апартамент в района на: бул. княз Ал. Дондуков, бул. Хр. Ботев, НДК, бул. Черни връх, бул. Свети Наум - частта от кв. Лозенец, бул. Христо и Евлоги Георгиеви, ...
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио в ж.к Люлин, ж.к. Надежда, ж.к. Обеля, ж.к. Красна поляна- всички части или ж.к. Разсадника. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да се предлага след ремонт или поне да са подменени ВиК и ел. инсталациите. Търси в района на ул. Иван Асен, ул. Цар Иван Шишман ...
Ексклузив
Търся за мой клиент малко едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Връбница 1 и 2, Надежда 3 и 4. Предпочита да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Белите брези, ж.к. Борово, кв. Бояна, ж.к. Бъкстон, ж.к. Гоце Делчев, м-т Гърдова глава, кв. Драгалевци, кв. Иван Вазов, ж.к. Красно село, кв. Манастирски ...
Търся за мой клиент апартамент с поне три спални, над трети етаж, който или да е в сграда ново строителство с АКТ 15 или стара тухла, след ремонт, в много добро състояние. Задължително да има ТЕЦ.
Купувам за мой клиент двустайно или тристайно жилище в добра сграда с добре поддържани общи части, което може да е за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти с паркоместа или гаражи.
Купувам, за мой клиент, парцели за строителство на складове и соларни паркове, с близко ел. присъединяване в индустриални зони.
Търся за мой клиент многостаен апартамент с три спални или мезонет в кварталите Хладилника и Лозенец. Да бъде с ТЕЦ и да не е на последен етаж. Да има паркомясто.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, от масивна жилищна сграда в широкия център. Желае да е в близост до ул. Г. С. Раковски, бул. Сливница и бул. Васил Левски.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в квартал Лозенец. Не държи на обзавеждане. Задължително да има паркомясто или гараж.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в квартал Лозенец. Разглеждат се и предложения в други райони. Имотът може да се нуждае от ремонт, но да има възможности за паркиране.
Търся за мой клиент обзаведена къща в селата около София, на комуникативно място, с удобен транспорт до града.
Търся за клиент тристаен апартамент в Център, на престижно място. Да е в стара сграда с асансьор. Жилището може да е за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в горната част на Лозенец, като с приоритет ще се разглеждат оферти в района на ул. Бигла и ул. Кораб планина.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в западните квартали на град София и централна част. Имотът да не е на партер или последен етаж.
Мой клиент купува къща около гр. София. Държи на целогодишен достъп, площ на земята над 700 кв. м, изрядни документи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане след основен ремонт и по възможност да се намира в близост до бул. Рожен.