Вие търсите: Купувам имоти, Нина Герганова
Мой клиент търси да закупи тристаен имот в района на Люлин. Етажът и състоянието на имота не е от значение. Предпочита добра комуникация.
Ексклузив
Мой клиент купува ново строителство, светъл слънчев имот с добър достъп до градски транспорт и прилично състояние.
Мой клиент купува магазинно помещенвие на партерно ниво подходящо за козметично студио. Предпочита добро състояние.
Търся за мой клиент, апартамент с доббро местоположение, по възможност с южно изложение и вътрешен. Входът на сградата да е добре поддържан.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, ЕПК строителство в ж.к. Белите брези, ж.к. Бъкстон, кв. Гео Милев, ж.к. Гоце Делчев, ж.к. Красно село, ж.к. Лагера и ж.к. Хиподрума. Може обзаведен или необзаведен.
Клиент на агенцията търси да купи апартамент с една или две спални в Западните райони на София и по точно Община Надежда.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в нова тухлена сграда, който да не е на партер. Сградата да има поне акт 15 и да се намира в близост до бул. Черни връх.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН в южните райони. Разглежда основно в кв. Манастирски ливади, ж.к. Борово, кв. Малинова долина. Предпочита да е завършено строителството, по-възможност обзаведено, ...
Мой клиент търси да закупи тристаен или преустроен двустаен апартамент в района на площад Журналист.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, с бърз достъп до центъра на града. Разглеждат се жилища за ремонт.
Клиент търси тристаен апартамент в посочените райони. Предпочита по-висок етаж, но не последен, освен ако покривът не е ремонтиран скоро.
Мой клиент се интересува от закупуването на тристаен апартамент, на шпакловка и замазка. Може да е преди Акт 16, но да е скоро пусковият срок.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в южните и източните райони в гр. София. За предпочитане ж.к. Студенстки град. Разглежда ново строителство, може и без АКТ 16, но не по - ранен етап от АКТ 15.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в центъра, на ул. Тимок, в близост до ул. Дунав и ул. Георги С. Раковски.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да се предлага след ремонт или поне да са подменени ВиК и ел. инсталациите. Търси в района на ул. Иван Асен, ул. Цар Иван Шишман ...
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се раглеждат оферти в близост до бул. Черни връх, бул. Цариградско шосе и бул. Симеоновско шосе.
Частна обява
Частна обява
КУПУВАМ В БРОЙ МАЛКО ЖИЛИЩЕ ОФИС ИЛИ МАГАЗИН ОКОЛО 20000 Е ТЕЛ. 0890344877
Частна обява
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин 7. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.