Вие търсите: Купувам имоти, Нина Герганова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен. Предпочитани квартали, райони: Лозенец, Павлово, Бели брези, Иван Вазов, ...
Мой клиент купува за своите деца тристаен апартамент в долната част на кв.Лозенец. За предпочитане е малка сграда с поддържани общи части.
Младо семейство търси да закупи двустаен или тристаен имот в старата част на кв.Овча купел в преките на ул.Любляна. Може без довършителни работи. Клиентът ми е с одобрено банково финансиране.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в кв.Лозенец, близо до Римската стена. Имота може да е за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в старата част на Лозенец, като приоритетно разглежда района около бул. Драган Цанков. Може да е за ремонт. Закупуването е обвързано с продажба.
Мой клиент купува стойностен имот в широк център или долната част на кв. Лозенец. Жилището може да е е за ремонт.
Парцел, гр. Банкя, При запитване
Мой клиент купува парцел с възможност за изграждане на вилно селище. Присъединяване към ток и вода е условие за покупката.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в южните и източните райони в гр. София. За предпочитане ж.к. Студенстки град. Разглежда ново строителство, може и без АКТ 16, но не по - ранен етап от АКТ 15.
Мой клиент купува хубав двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, предпочита с довършителни и обзаведен.
Мой клиент купува тристаен панелен апартамент с добър достъп до метрото. За клиента ми е важно как е разположен имота в сградата.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин 7. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.
Мой клиент търси да закупи парцел или къща в кв. Редута или ж.к. Слатина. Разглежда предложения с площ над 300 кв. м.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален Център, препоръчително е да е за ремонт. Сградата да е със старинна архитектура.
Къща, гр. Банкя, ЦЕНА около € 206 000
Търся за мой клиент къща в гр. Банкя. Къщата да е с поне 3 спални. Да се намира на тиха улица, в близост до спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативната част на квартал Лозенец. Сградата да е тухлена, с АКТ 16.
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Държи да е в идеален център. Няма предпочитания относно обзавеждането.
Купувам за мой клиент малък 2-стаен апартамент в идеален Център. Предпочитам да е за ремонт. Клиентът ми има налични пари и плаща цената веднага.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Илинден, ж.к. Зона Б-19, кв. Света троица. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 90000 евро.