Map
Scratchpad ()

Stefania Kiortcheva

Real Estate Agent, Sofia South

4.9
10 reviews
Phone: +359883940042
Address: 81V Bulgaria blvd, Sofia 1404, Bulgaria
Professional qualities:
  • Trained in the profession Real estate agent
  • Serves with priority Purchase-sale transactions
  • Specialized in sales of residential properties
  • Has a command of Greek

Stefania Kyorcheva is a real estate agent at MIRELA's Sofia-South office.

Born in Gorna Oryahovitsa. She graduated from the Technical University of Sofia. She has many years of experience in the field of real estate.

Languages: Greek

Zodiac sign: Cancer

See all the offers of Stefania Kiortcheva: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form+ add files

Венцислав Вацев, София
07.07.2020
Изключително доволен съм от работата на г-жа Стефания Кьорчева. Вече няколкократно използвам нейните услуги и всеки път резултатът е отличен. Информацията, която получавам, е винаги точна и коректна, контактът е бърз и навременен, отношението - професионално. При нужда не бих се колебал да се обърна отново към нея.
Венцислав Вацев, София
13.11.2019
Агентът - г-жа Стефания Кьорчева - показа завидна компетентност и вещина при представянето на имота и намери търсената от мен реализация в много кратък срок и при отлични ценови условия. Винаги бих се обърнал към нея за възлагане на следваща задача и бих я препоръчал на мои познати, които имат нужда от сходни услуги.
Стиляна Цонева, София
30.08.2019
Изключително коректно обслужване. Сделката се осъществи без никакви проблеми.
Георги Проданов, София
26.08.2019
Бих искал да изразя дълбока благодарност на „Мирела” за доброто отношение към мен като клиент. Сърдечно благодаря и на Стефания Кьорчева, която беше истинска опора в един много важен момент от живота ми. Изключително съм доволен от крайния резултат, който изцяло дължа на нея. Това е за мен един прекрасен човек, който винаги е усмихнат, лъчезарен и готов да помогне, така също и да отговори на всеки един въпрос! Препоръчвам Стефания Кьорчева на всеки един, който е решил да продава или купува жилищен имот. Мога да гарантирам, че резултатът ще бъде налице! С пожелание за бъдещи успехи!
Владо, София
29.07.2019
Стефания Кьорчева - професионалност, умереност, любезност, всеотдайност. Потвърдено и от Банката!
Иван Суванджиев, гр. София
27.08.2018
Много съм доволен от Стефания Къорчева агент на Мирела. При огледите се отзоваваше своевременно и в удобно за мен време, отговаряше компетентно на всеки един от поставените ми въпроси. Съдействаше през цялото време за самата сделка с продавача както и при самото изповядване на същата пред нотариуса. Пожелавам й много успехи и кариерно развитие.
Даниел Йорданов, гр. Варна
21.07.2018
Сделката ми се осъществи благодарение на отзивчивостта и бързата, и компетентна реакция на СТЕФАНИЯ КЬОРЧЕВА и МАРТА ХАРАЛАМПИЕВА.
Виолета Василева - журналист на свободна практика, гр. София
24.07.2017
Искам да изразя дълбоката си благодарност и удовлетворение от работата на Стефания Киорчева, за нейната прецизност и висок професионализъм, които ми осигуриха възможността да дам под наем заведението ми на сигурни и проверени хора и при това дългосрочно".
Руси Георгиев, гр. София
25.11.2016
Стефания е изключително мила и усмихната. Винаги е готова да помогне и се справя отлично с работата.
Василка Владимирова, гр. София
12.10.2016
Г-жа Стефания Кьорчева е прекрасен професионалист, излъчващ харизма и добронамереност. Много е любезна, отзивчива, лъчезарна, позитивна, с човещина подхожда към клиентите и притежава всички отлични качества, подпомагащи развитието и израстването на Агенция за недвижими имоти "Мирела"...