Petya Lalova

Head Agent, Sofia East office

5.0
18 reviews
Phone: +359883940015
Address: 15 Tsarigradsko shose Blv, Sofia - 1124, Bulgaria
Professional qualities:
  • Manager of the team with highest growth in sales for 2019
  • Successful agent for 2019
  • Over 10 years experience in real estate
  • Has a large number of references from clients

Petya Lalova is a Sales Manager at MIRELA's Sofia-East office.

She intermediates in sale and purchase transactions of apartments - new-built properties, commercial areas and investment projects.
She has worked at MIRELA for four years.
In her daily contacts with clients and partners she shows loyalty and deals with competence as she meets each person with understanding and responsiveness. Petya Lalova has completed a course for property appraisers and speaks perfect Italian.
You will recognise in her the organized, executive and responsible agent, who works with passion and professional attitude.

Zodiac Sign: Aries

See all the offers of Petya Lalova: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form+ add files

Георги Иванов, София
23.11.2021
Петя е отличен професионалист, който познава много добре пазара, има положително мислене, гъвкава е и винаги е готова да предложи адекватно решение при преговори.
Елена Финдику, София
28.10.2021
Г-жа Петя Лалова е един невероятен специалист в областа на работат си. Вижда се че има опит и работи с много голяма охота, точна, коректна, веща по всеки един зададен от нас въпрос. Благодарим и цялото семейство, че беше наш брокер. Пожелаваме и много здраве и позитивни клиенти. Да бъдат сделките толкова лесни колкото беше нашата. Адмирации за професионализма и! Препоръчваме е горещо!!!🌹🌹🌹
Румяня Бонева, София
18.03.2021
Петя Лалова! Познаваме я покрай покупката на имот от вас преди време. Изключително мила, любезна и много компетентна! Пожелаваме и много здраве и успешна и плодотворна работа!
ГЕРГАНА ИЛИЕВА СТАМЕНОВА, София
04.03.2021
Петя Лалова беше нашият брокер. Абсолютен професионалист, изключително мила, любезна, предразполагаща и вдъхваща доверие в съвместната ни работа. Изключително позитивна.
Мадлен Юнан, София
15.01.2021
Красивите думи и описанията са много, накратко, страхотен човек и голям професионалист.
Виктор Недялков, София
07.10.2019
Отличен, като отношение, също и като професионални знания и умения.
Рени Шивачева, София
20.06.2019
Петя Лалова е прекрасен човек и изключителен професионалист. Оценявам високо усилията и съветите й при отдаването под наем на нашия имот.
Соня Зарева, София
02.01.2019
Много благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Петя Лалова. Получавах навременна информация за провежданите огледи, бях запозната предварително с необходимите документи, както и получих непрекъснато съдействие, по време на сделката, от нея. С удоволствие бих работила отново с нея.
Надя Малеева-Борисова, София
03.10.2018
Много професионална и ориентирана индивидуално към клиента работа.
Виктор Недялков, гр. София
25.07.2018
Отлична работа на агента - Петя Лалова, надхвърляща моите очаквания.
Галин Живков, гр. София
09.06.2018
Много сме доволни от Петя, дано имате повече консултанти като нея.
Христина Маринова, гр. София
08.06.2017
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!Даниела Недялковагр. София20.04.20018 г."Имотът, който избрахме за покупка беше представляван от брокер Петя Лалова - изключителен професионалист, коректна, добронамерена, бърза и с прекрасно отношение. Препоръчваме я с "две ръце" :-)
Albena LAIR, Koeln, Germania
07.06.2017
Mnogo sam dovolna ot rabotata i savetite na agenzia Mirela.
Калина Донева, гр. София
30.03.2017
Работих с Петя Лалова и със семейството ми сме изключително доволни от нейната прецизност и точност, от адекватнните отговори на всичките ни въпроси. При необходимост бих я потърсила отново, както и бих я препоръчала на приятел.
Ива Казакова, гр. Хасково
11.09.2016
Петя Лалова е агентът с който се свързах и който, според мен, върши работата си с вещина, разбиране и бързина. Що се отнася до отношението към мен и семейството ми като клиенти - мога да кажа, че е винаги вежлива, готова да помогне със съвет и смятам, че сме късметлии, че точно тя е нашият агент. Винаги приветлива и коректна.
Светла Бончева, гр. София
04.12.2015
Изказваме своята Благодарност на фирма Мирела! Имаме продадени няколко имота благодарение на професионализма на служителите на фирмата и разчитаме на тях за бъдещи успехи.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Венцеслав Юскеселиев, гр.София
10.09.2015
Много съм доволен от работата ми с Петя Лалова и другите колеги от офиса. Всички са много любезни, загрижени, точни и бързи в обслужването. Много съм доволен и от работата на регионалните агенти по Южното Черноморие. Смятам, че с МИРЕЛА мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Услугите на агенцията са на високо ниво.