Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис София Изток

Петя Лалова
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525904
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Петя Лалова е агент на недвижими имоти в Офис София Изток - гр. София.

Работи в МИРЕЛА ЕООД от м. август 2005 г.
Обезпечава и организира сделки по покупко-продажба на апартаменти ново строителство, търговски площи и инвестиционни имоти.
Зодия: Овен

Вижте всички оферти на Петя Лалова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.
За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.
Пожелаваме много нови и доволни клиенти!

Даниела Недялкова
гр. София
20.04.20018 г.

"Имотът, който избрахме за покупка беше представляван от брокер Петя Лалова - изключителен професионалист, коректна, добронамерена, бърза и с прекрасно отношение. Препоръчваме я с "две ръце" :-)

Христина Маринова
гр. София
08.06.2017 г.

"Mnogo sam dovolna ot rabotata i savetite na agenzia Mirela."

Albena LAIR
Koeln, Germania
07.06.2017 г.

"Работих с Петя Лалова и със семейството ми сме изключително доволни от нейната прецизност и точност, от адекватнните отговори на всичките ни въпроси. При необходимост бих я потърсила отново, както и бих я препоръчала на приятел."

Калина Донева
гр. София
30.03.2017 г.

"Петя Лалова е агентът с който се свързах и който, според мен, върши работата си с вещина, разбиране и бързина. Що се отнася до отношението към мен и семейството ми като клиенти - мога да кажа, че е винаги вежлива, готова да помогне със съвет и смятам, че сме късметлии, че точно тя е нашият агент. Винаги приветлива и коректна."

Ива Казакова
гр. Хасково
11.09.2016 г.

"Изказваме своята Благодарност на фирма Мирела! Имаме продадени няколко имота благодарение на професионализма на служителите на фирмата и разчитаме на тях за бъдещи успехи."
Светла Бончева
гр. София
04.12.2015 г.

"Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!"
Венцеслав Юскеселиев
гр. София
06.10.2015 г.

"Много съм доволен от работата ми с Петя Лалова и другите колеги от офиса. Всички са много любезни, загрижени, точни и бързи в обслужването. Много съм доволен и от работата на регионалните агенти по Южното Черноморие. Смятам, че с МИРЕЛА мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Услугите на агенцията са на високо ниво."
Венцеслав Юскеселиев
гр.София
10.09.2015 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ПЕТЯ ЛАЛОВА
(Мнения и впечатления от работата на г-жа Лалова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Теодора Танева е доволна от работата на агент Петя Лалова (офис "Орлов мост") и допълни, че колегата е отзивчива, инициативна, отговорила е на всички нейни въпроси и винаги е била на разположение при нужда от съдействие. Успяла е да разгледа обстойно предложения имот и да вземе окончателно решение. Организацията е била на нужното професионално ниво, а агентът напълно се е съобразявал с нейното свободно време. Имат уговорка да се чуят при друга подходяща оферта. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Поддържат непрекъсната комуникация и се разбират добре. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 28.05.2015 г.

Клиентът г-жа Вяра Танева е изключително доволна от агент Петя Лалова (офис "Орлов мост"), като подчерта, че колегата е мила, отзивчива и коректна в изпълнението на задълженията си. Поддържат отлична комуникация помежду си, като през цялото време агентът е отговарял изчерпателно на нейните въпроси и винаги е бил на разположение при нужда от съдействие. Г-жа Танева допълни, че е очарована от подхода и отношението на колегата. Получила е от нея важна и ясна информация. Колегата не я е подвеждала и винаги своевременно я е уведомявала за настъпили промени относно търсенето ѝ. Работата им заедно продължава. Г-жа Танева получава различни оферти, които отговарят на изискванията ѝ. Огледите са протекли нормално и спокойно. Организацията е била на нужното ниво, а колегата изцяло се е съобразявала със свободното време на клиента. Клиентът се надява на успешен финален резултат.
гр. София
Дата: 28.05.2015 г.

Клиентът г-н Румен Върбанов е с положително впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Огледът е преминал нормално и без проблеми. Получил е полезна информация относно документацията, като колегата му е изпратила нужните материали и по електронната поща. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 07.04.2015 г.

Клиентът г-жа Константина Господинова е с много добро впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Подчерта, че колегата е мила, отзивчива и много търпелива. Оставила ѝ е достатъчно време и не е очаквала от нея да вземе бързо и крайно решение. Допълни, че агентът ѝ е дал няколко съвета за двата разгледани имота, което ѝ направило добро впечатление. Колегата предварително я е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е подробна информация относно документацията. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки.
гр. София
Дата: 06.04.2015 г.

Клиентът г-н Велков е с добро впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Подчерта, че е много доволен от нея и няма никакви забележки. Огледът е бил организиран бързо и е протекъл без проблеми. Агент Лалова е запознала клиента с протокола за оглед и го е информирала подробно с всичко, което пряко го интересува. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 25.02.2015 г.

Клиентът г-н Драгомир Драганов е доволен от агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Проличало си е, че колегата е професионалист и си разбира от работата. Останал е с много добро впечатление и няма забележки. Заедно са били на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Агентът е отговорил на всички негови въпроси и винаги е съдействал при нужда. Предварително е бил запознат с документацията. Продължава своето търсене с г-жа Лалова. Бил е на огледи и с други колеги, но не е бил толкова доволен, както е сега. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 24.02.2015 г.

Клиентът г-н Найден Найденов има една реализирана сделка с фирма МИРЕЛА и е с положително впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис "Орлов мост"). Подчерта, че е много доволен и може да каже само хубави неща. Допълни, че колегата е много точна, разбрана и отзивчива. Не е имало проблеми по време на работния процес, агентът го е осведомявал за всяка промяна, като предварително му е предоставила важна информация, която пряко го е засягала. Очарован е от бързината, с която са приключили сделката. Сподели също така, че колегата е много всеотдайна. С удоволствие би работил отново с нас.
гр. София
Дата: 23.02.2015 г.

Клиентът г-жа Розмари Ганева е с много добро впечатление от агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). По време на съвместната им работа не е имало проблеми и всичко е преминало спокойно. Колегата бързо е намерила купувач, като се е държала коректно и си е свършила професионалните ангажименти изключително компетентно. Поддържали са непрекъсната комуникация, а агентът своевременно я е уведомявал за всякакви проблеми. Предстои им финализиране на сделката и се надява на непрекъсната подкрепа от страна на колегата. С удоволствие би работила отново с фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 23.02.2015 г.

Клиентът г-жа Стаменка Атанасова е с много добро впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Огледът е преминал спокойно и без проблеми, но апартаментът не ѝ е харесал. Жилището, което търси, е подобно на това, което е видяла, но държи да е в по-добро състояние. Колегата предварително я е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 19.02.2015 г.

Клиентът г-жа Вера Папазова е с положително впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис "Орлов мост"). Били са заедно само на един оглед, харесала е жилището и им предстои финализиране на сделката. Подчерта, че колегата е мила и компетентна. Организацията е била на нужното професионално ниво. Собственикът е присъствал и всичко е преминало много добре. Получила е изцяло коректно отношение и няма забележки. Допълни, че преди години е работила като агент и затова сега спокойно може да каже, че работата на колегата е била на професионално ниво, а екипът ни е добре подбран и това е много ценно.
гр. София
Дата: 22.01.2015 г.

Клиентът г-жа Снежанка Георгиева е с много добро впечатление от работата на г-жа Петя Лалова (офис "Орлов мост"), като подчерта, че и друг път е работила с колеги от агенции, но толкова мил и компетентен агент досега не е срещала. Огледите са преминали спокойно и без проблеми. Колегата е била добре подготвена и е предоставила нужната информация на г-жа Георгиева. Поддържат успешна комуникация както по телефона, така и по електронната поща. Офертите, които колегата е предложила, напълно отговарят на търсенето на г-жа Георгиева. Агентът подробно е запознал клиента с условията и процеса на работа при нас. Г-жа Георгиева сподели също така, че с голямо удоволствие ще продължи работата си с г-жа Петя Лалова. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 14.01.2015 г.

Клиентът г-жа Милена Стамболийска има реализирана сделка с фирма МИРЕЛА и вече е работила успешно с агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Сега отново работят заедно и клиентът подчерта, че няма никакви забележки към нея. Изключително доволна е от тяхната комуникация. Сподели също така, че колегата е изключителен професионалист, разбира си от работата и винаги е на разположение да съдейства при нужда. Допълни, че няма нещо, което г-жа Лалова да не е изяснила или обяснила, има ѝ пълно доверие, защото тя си го е заслужила чрез своята коректност и отдаденост. Клиентът е бил уведомяван за всички промени в хода на тяхната съвместна работа. Комуникацията между тях продължава. Г-жа Стамболийска получава различни оферти по електронната поща, поддържат непрекъсната комуникация и винаги, когато е имала въпроси, е получавала ясен и компетентен отговор. Няма никакви забележки, сигурна е в отличния резултат, но е наясно, че е нужно повече време, за да бъде постигнат.
гр. София
Дата: 22.12.2014 г.

Клиентът г-жа Йорданка Кръстева сподели, че досега всичко върви спокойно, нямало е проблеми и е доволна от работата на агент Петя Лалова (офис „Орлов мост”). Описа колегата като любезна, съобразителна, експедитивна и коректна. Бързо е организирала качествен оглед, по време на който г-жа Кръстева е добила ясна представа за състоянието на имота. Агентът винаги се е съобразявал с нейното свободно време. Организацията е била на нужното ниво, като колегата предварително е разговаряла с г-жа Кръстева за нейното търсене и условията на фирмата. Не е харесала апартамента, който са разгледали заедно, но поддържат непрекъсната комуникация с г-жа Лалова. Имат уговорка да се чуят при подходяща оферта. Клиентът няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 01.12.2014 г.

Клиентът г-жа Полина Стоянова е с положително впечатление от целия процес на работа и от професионалното отношение на г-жа Петя Лалова (офис "Орлов мост"). Подчерта, че са разговаряли подробно за нейното търсене и изискванията ѝ. Свързала се е с агента по конкретна оферта. Останала е впечатлена от нейната бърза реакция и старанието ѝ да организира качествен оглед. Г-жа Стоянова сподели също така, че организацията е била на нужното ниво, но не е харесала мястото и затова работата им заедно все още не е приключила. Поддържат непрекъсната комуникация. Агентът предварително я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е ценна информация, която пряко я засяга. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 26.11.2014 г.

Клиентът г-жа Златка Онкова сподели, че е с добро впечатление от работата на агент Петя Лалова (офис "Орлов мост"). Огледите са преминали без проблеми и на нужното професионално ниво. Агентът се е постарал да ѝ покаже няколко имота, а организацията е била безупречна. Колегата предварително е запознала г-жа Онкова с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Предоставила ѝ е пълноценна информация, която пряко я е засягала. Работата им заедно продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 04.11.2014 г.

Клиентът г-жа Милена Стамболийска е с положително впечатление от работата на г-жа Петя Лалова (офис "Орлов мост") и подчерта, че е очарована най-вече от нейния професионализъм и подход. Сподели също така, че колегата е изключително коректна и точна личност. Проличало си е нейното старание при организирането на огледа им, защото изцяло се е съобразила със свободното време на клиента. По думите на г-жа Стамболийска колегата е много търпелива и предварително я е запознала с процеса и условията на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях продължава. Клиентът се надява на бързи и положителни резултати.
гр. София
Дата: 03.11.2014 г.

Клиентът г-жа Стефка Попова сподели своето положително впечатление от работата на г-жа Петя Лалова (офис „Орлов мост”) и подчерта, че тя е била изключително любезна. Огледите са протекли спокойно, точно и без проблеми. Срещите им са били точно в уговореното време. Организацията е била изключително професионална и на високо ниво. Колегата я е запознала с нужната информация, без излишни подробности. Поддържат непрекъсната комуникация и брокерът изпраща оферти, които напълно отговарят на изискванията на г-жа Попова. Засега няма забележки и се надява, че работата им и в бъдеще ще продължава по този начин.
гр. София
Дата: 28.10.2014 г.