Блокнот ()

Красимира Димитрова

Гл. директор по продажам, Офис София Центр

5.0
11 отзывы
Телефон: +359 2 9812345; +359895525904
Адрес: Болгария, г. София, 1463, бул. "Патриарх Евтимий", № 98
Профессиональные качества:
  • С многолетним опытом работы в сфере недвижимости
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов
  • Специализированный по продаже квартир
  • Владеет английским и руским языками

Красимира Димитрова - менеджер по продажам в Центральном Офисе агентства недвижимости МИРЕЛА.

Родилась в г. София, где в 1992 году окончила 32 школу "Св. Климент Охридски".
Имеет опыт в сфере торговли.

Красимира работает в агентстве МИРЕЛА с начала 2007 года. В основном обслуживает сделки купли-продажи городской и курортной недвижимости и проектов нового строительства.

Имеет успешный опыт в обслуживании русскоговорящих клиентов и в реализации сделок с квартирами и домами на южном черноморском побережье.
Владеет русским языком.

Просмотреть все предложения риэлтора Красимира Димитрова: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Бойка Тодорова, София
01.08.2019
Изключително любезно и вещо съдействие в процеса на определяне на критериите за търсене на имот, избора на самия имот, оформянето на документите и сключването на същинската сделка. Дискретно и дипломатично отношение по време на преговорите и в изглаждането на разминаванията в мненията на страните по сделката, която сключих. Безкомпромисни по отношение на моите интереси в качеството ми на клиент. Благодаря на Краси Димитрова и Елица Янева в частност, на Мирела за времето, което ми посветиха и помощта, която ми оказаха.
Julian Tonev, Berlin
04.02.2019
Останах изключително доволен от работата на Красимира Димитрова и Христо Несторов от офиса на Мирела на орлов мост! Бях само за два дена в София през октомври 2018, от там нататък те поеха нещата за продажбата на два имота и за кратко време намериха купувачи.И двамата бяха изключително точни, комуникацията беше прекрасна въпреки че се намирахме на 2 000 км разстояние. Винаги отговаряха на мейлите ми и на и телефонните ми обаждания още на същия ден. Kогато имах нужда от тях можех да разчитам на съвет и помощ! Сърдечно благодаря и искрено препоръчвам Красимира Димитрова и Христо Несторов на тези които имат нужда от сделка с имот.
Александър Хаджийски, гр. София
01.08.2018
Искам да изкажа огромни благодарности за г-жа Красимира Димитрова и г-ца Диляна Дракова от офис Мирела гр. София, бул. Цариградско шосе. Изключително коректни и pпрофесионални! Бяха до нас във всяка една стъпка от покупката и всичко мина гладко и безпроблемно! Съветвахме се с тях за всичко, което ни интересуваше и обратната връзка беше на отлично ниво!
Пламен Петков, гр. София
23.11.2016
Адекватно и качествено обслужване! Бързо изясняване на критериите на клиента за покупка на имот. Добра организация при огледите на конкретни имоти, при което на клиента се спестява много време. Добра комуникация.
Мария Георгиева, гр. София
28.09.2016
Бих искала да изкажа благодарност на г-жа Красимира Димитрова за коректността, професионализма и изключително добрия подход в комуникацията си с мен.
Габриела Рашиди, гр. София
11.06.2016
Изразявам удоволствието си от съвместната ни работа с г-жа Красимира Димитрова. Благодаря за професионализма! Препоръчвам Мирела като коректен и надежден професионален партньор за продажба или наем на Вашия имот.
Йорданка Манолова, Гр. София
29.05.2016
Изключително добър професионалист, с любезно и внимателно отношение към клиентите. Работи със съобразителност и индивидуален подход. Много добра компетентност и съвети при огледите на имоти. Пожелавам успех на Красимира Димитрова и на "МИРЕЛА"! Бъдете все така на ниво!
Маргарита Георгиева, гр. София
10.10.2015
Ние живеем в град Варна и поради трагични обстоятелства в семейството ни се наложи да продадем наш имот, намиращ се в гр. София. Той бе обитаван от наша близка, която създаваше изключителни затруднения при осигуряването на достъп за провеждането на огледите и ред други подробности, свързани с предлагането на жилището. Въпреки това, благодарение на професионализма, енергията, търпението и дипломатичността на главен агент Красимира Димитрова имотът беше успешно продаден и ние, а предполагаме и купувачите, сме напълно удовлетворени. Очаровани сме и от любезното отношение на Вашата служителка към нас, независимо, че се налагаше да я търсим и през почивните дни и често след работното и време.Във връзка с това изразяваме своята голяма благодарност и възхищение от работата на главен агент Красимира Димитрова, служителка в офис София Център на Вашата фирма."С уважение!сем. Калудовигр. Варна15.03.2016 г."Огромни благодарности на Красимира. Все така да е любезна и отзивчива. С поздрав!"Анета Хаджиевагр. Велико Търново"Познавам Красимира Димитрова от много години. Обърнах се към нея за съдействие, защото знам, че е отговорен човек и отличен професионалист. Консултирала съм се с нея за различни казуси, свързани с наши имоти и винаги съм получавала навременна и компетентна информация. Към всеки въпрос подхожда с разбиране и търпение. Има изградени отлични комуникационни умения.
Диана Маринова, гр. София
05.08.2015
Много съм доволна от работата с Красимира Димитрова. Избрахме ‚Мирела‘ като агенция именно заради Краси. Когато се срещнахме за първи път, много силно впечатление ми направиха нейната работна етика и професионализъм. Винаги всичко обясняваше с подробности. Винаги се обажда или връща обаждане. Винаги е навреме за огледи – никога не сме я чакали. Не скриваше детайли или недостатъци с надежда, че няма да забележим. Бързо разбра какъв е вкусът ни и какви са изискванията за жилище, което търсим, и съм много благодарна, че не ни губеше времето с огледи на апартаменти, които знаеше, че няма да харесаме. Много добри комуникативни умения. Ако един ден купуваме или продаваме имот, отново към нея ще се обърнем.
Кристина Радойцева, гр. София
09.07.2015
„Имах удоволствието да контактувам с брокерите Красимира Димитрова и Владимир Иванов. Двамата са много добри професионалисти и отзивчиви специалисти. Умеят да работят в екип. Бих препоръчала тях и агенция МИРЕЛА на мои познати. Пожелавам късмет на цялата фирма, а на агентите - успешно развитие в техния професионален и личен живот. Бъдете винаги толкова усмихнати и отзивчиви! Благодаря за вашето съдействие.”
Грудка Семерджиева, 11.02.2017 г.
Избрах да работя с Мирела изключително и само благодарение на г-жа Красимира Димитрова. С други мениджъри сме се запознавали при делови взаимоотношения. Специални адмирации за Оля Василева и Бисер Мишкин !