Карта
Бележник ()
Оферта № 208097
12.04.18 г., 8:00 ч. 4288

Къща, кв. Бояна, град София, 976 кв. м,
€ 3 500
(

€ 3.6 на кв. м

)

Карта

Локация:  района под ул. Кумата, близо до Киноцентъра, на удобно отстояние от Околовръстното шосе и е с прекрасна гледка към цяла София.

Площ:  976 кв. м

Застроена площ:  280 кв. м

Площ на парцела:  690 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 5

Бани: 4

Вид строителство: тухла

Изложение: изток, запад, север, юг

Дограма: Пет камерна PVC

Акценти: 
  • Има надземен гараж
  • Отдава се под наем обзаведен

Предлагам под наем хубава, добре поддържана къща, достатъчно просторна и функционална, за да бъде ДОМ на две, дори три семейства.
Намира се в района под ул. Кумата, близо до Киноцентъра. Разположена е на удобно отстояние от Околовръстното шосе и е с прекрасна гледка към цяла София.
Парцелът е ъглов, с лица на две асфалтирани улици. Теренът е с денивелация, оформена с каскадна подпорна стена, озеленена с храсти и дълготрайна растителност. Неголямата денивелация е използвана като сградата е "вдигната" на колони от по-ниската част на терена и по този начин сутеренното ниво от кота -1 преминава в ниво терен.
Площта на парцела е 690 кв.м., а застроената площ на сградата е около 280 кв.м. Къщата е със сутерен, два етажа, полуниво с емпорета и покривна тераса, с обща РЗП от 976 кв.м.
Разпределението е тип РЕЗИДЕНЦИЯ (фамилна кооперация):

  • Кота сутерен: 4 гаража, 4 големи избени помещения, перално помещение, стая за охрана, топла връзка (стълбище към първия етаж) и две покрити паркоместа;
  • Кота първи етаж: два апартамента (134 и 148 кв.м), всеки състоящ се от антре, дневна, самостоятелна трапезария, кухня, спалня, баня с тоалетна, втора тоалетна и голяма тераса пред трапезарията и дневната;
  • Кота втори етаж: първо ниво на два големи апартамента (267 и 322 кв.м), всяко състоящо се от антре, двойна дневна, спалня, кухня, малка стая за гости, баня с тоалетна, втора тоалетна и две тераси;
  • Кота трети етаж: второ ниво на големите апартаменти, всяко от които представлява отворена стая - емпоре (вътрешен балкон) над дневните на втория етаж, а целият етаж е заобиколен от големи тераси;
  • Кота покрив: голяма тераса с вита стълба от терасите на долното ниво.

Сградата е с външна топлоизолация и минерална мазилка. Дограмата е петкамерна PVC ,
Къщата се отоплява централно с четири индивидуални за всеки апартамент газови котлета, а в дневните са изградени и камини на газ.
Общото усещане, което създава архитектурата на сградата е за модерен средиземноморски стил, с много светлина, огромни тераси със зеленина и максимално усвоено пространство с много въздух, олекотено със стъкло и инокс.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да наемете този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената наемна цена на имота не е включено комисионното възнаграждение на МИРЕЛА .

3. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

4. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако наемете този имот с посредничеството на МИРЕЛА - не дължите нищо предварително.

5. Обичайното ни комисионно възнаграждение е 50% (без ДДС) от месечния наем, без ДДС. За имоти с наемна цена до €350 комисионата е по договаряне.

6. Вие имате право на допълнителни отстъпки от това възнаграждение, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

7. Възнаграждението се заплаща след сключването на договора за наем. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

8. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да наемете този имот и да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

9. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

10. Ако след сключен с нашето посредничеството Договор за наем, по вина на наемодателя този договор бъде развален ние се задължаваме да Ви предложим друг подходящ имот, без Вие да дължите възнаграждение за следващата осъществена сделка. Това условие важи за сключени договори за наем със срок над 1 г. при прекратяването им до третия месец.

11. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

12. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

13. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито, отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към АГЕНТА, който отговаря за предлагането на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 0883944826
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.