Карта
Бележник ()
Оферта № 287954
2.08.21 г., 18:33 ч. 1487

Къща, област Варна, 410 кв. м,
€ 1 200
(

€ 2.9 на кв. м

)

Карта

Локация:  близо до с. Осеново.

Отстояния: гр. Варна - 14 км, плаж - 12 км

Площ:  410 кв. м

Застроена площ:  205 кв. м

Площ на парцела:  1440 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 7

Бани: 7

Вид строителство: тухла

Изложение: изток, запад, юг, гледка към морето, гледка към гората, панорамна гледка

Дограма: PVC

Акценти: 
  • Има надземен гараж
  • Отдава се под наем обзаведен

Сред зеленина, спокойствие и уют е разположен прекрасен комплекс за селски туризъм.
Имотът се състои от семейна триетажна къща, 7 по-малки прилежащи къщи за гости (от които 4 са напълно завършени), механа, външен бар, барбекю зона.
Имотът има лице на две улици с приблизителна обща дължина 90 м. Разполага със собствен озаконен водоем с дебит 50 тона. Дворът е красиво озеленен и аранжиран, ограден с висока каменна ограда. Разполага с видеонаблюдение.

Триетажната къща е с обща площ от 200 кв. м. На първия етаж са разположени хол, голяма дневна, кухня, баня с тоалетна. Вторият етаж се състои от коридор, две спални (всяка с тераса), баня с тоалетна. На последния (трети етаж) има една просторна спалня с гардеробна и тераса. Етажите са свързани с вътрешно стълбище. Отоплението е на комбиниран котел с дърва и въглища. От втория и третия етажи се разкрива панорама към к.к. Албена и морето.
Всяка от къщите за гости (30 кв. м) включва спалня, баня с тоалетна, веранда, като всяка от къщите разполага и с климатици.
Механата разполага с около 170 места за гости. Състои се от търговска зала с бар (60 седящи места), кухня, миялно помещение, складово помещение с отделен вход. Кухнята и миялното помещение са оборудвани с професионални електроуреди и миялна машина. В градината (с капацитет около 100 места) са разположени външен бар, барбекю зона и чеверме.

В двора (1440 кв. м) са изградени декоративен фонтан, дървен мост и водно колело. Аранжировката е красиво завършена с цветя, каменни декорации и лози.
Имотът разполага със закрит гараж за един автомобил и още няколко открити паркоместа.

Комплексът се намира в близост до с.Осеново, 3 км от Златни пясъци на 4 км от с. Кранево, на 7 км от Албена и 17 от град Варна.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да наемете този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената наемна цена на имота не е включено комисионното възнаграждение на МИРЕЛА .

3. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

4. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако наемете този имот с посредничеството на МИРЕЛА - не дължите нищо предварително.

5. Обичайното ни комисионно възнаграждение е 50% (без ДДС) от месечния наем, без ДДС. За имоти с наемна цена до €350 комисионата е по договаряне.

6. Вие имате право на допълнителни отстъпки от това възнаграждение, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

7. Възнаграждението се заплаща след сключването на договора за наем. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

8. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да наемете този имот и да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

9. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

10. Ако след сключен с нашето посредничеството Договор за наем, по вина на наемодателя този договор бъде развален ние се задължаваме да Ви предложим друг подходящ имот, без Вие да дължите възнаграждение за следващата осъществена сделка. Това условие важи за сключени договори за наем със срок над 1 г. при прекратяването им до третия месец.

11. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

12. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

13. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито, отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към АГЕНТА, който отговаря за предлагането на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 0883944979
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.