Карта
Бележник ()
Оферта № 288194
БЕЗ КОМИСИОНА
25.03.20 г., 17:45 ч. 2031

Продавам хотел с морска панорама на ул. Виа Понтика, гр. Созопол на 100 м от плажа - МИРЕЛА,
€ 650 000
(

€ 1 071 на кв. м

)

Карта

Локация:  ул. Виа Понтика, в началото на Буджака, само на 100 м от плаж Bamboo Beach.

Отстояния: море - 50 м, плаж - 50 м, центъра на града - 1 км

Площ:  607 кв. м

Площ на парцела:  680 кв. м

Брой етажи: 3

Стаи: 14

Бани: 15

Балкони/тераси: 10

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Година на строителство: след 2000

Етап на строителство: разрешение за ползване (акт 16)

Отопление: климатик

Изложение: морска панорама, изток, запад, север, юг, гледка към морето, гледка към басейна, гледка към озеленен двор

Дограма: PVC

Акценти: 
  • Има възможност за целогодишно ползване

БЕЗ комисиона!

Предлагам за продажба разработен хотел с красива морска панорама на ул. Виа Понтика, само 100 м от Bamboo Beach. Местоположението е ключово, в началото на м. Буджака, на две улици - главна и крайбрежна, с голям поток от туристи.

Хотелът е категоризиран 3 звезди, има много добра посещаемост на през сезона и висок имидж сред гостите. Развит е на три етажа и има следното разпределение:

  • първи етаж: рецепция, 3 стаи и 1 апартамент;
  • втори етаж: 4 стаи и 1 студио;
  • трети етаж: 3 стаи, 1 апартамент и 1 апартамент с обзаведена и оборудвана кухня.

Общо местата за настаняване са 40, но стаите позволяват поставяне на допълнителни легла. Всички имат самостоятелен санитарен възел, напълно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, телефон, мини хладилник и безжичен интернет. Всяка стая има просторна тераса, от която се разкрива невероятна морска панорама.

Дворът (680 кв. м) е отлично поддържан, с градинско осветление, аранжиран с много зеленина от подбрани растения. Обособени са зона за спорт с фитнес уреди и зона за отдих с прекрасен изглед към морето. Има два плувни басейна: един за възрастни с дълбочина 1.2 м – 1.6 м и детски басейн, както и пул бар. Около басейните са разположени шезлонги, откъдето посетителите се наслаждават на невероятната морска панорама, уют и удобство.

Хотелът разполага със собствен паркинг и паркоместа на улицата.

Има всички категоризации и разрешителни според изискванията на ЗТ, ХЕИ и НАП.

Сградата е в много добро състояние и е добре поддържана. Представлява надежда стоманобетонна конструкция, изградена с висококачествени материали и технологии. Има външна топлоизолация, пожароизвестителна инсталация, СОТ, видеонаблюдение, както и слънчеви колектори за топла вода.

Доброто име на хотела, градено с над 10 години професионален подход, го прави една отлична инвестиция и възможност за развиване на успешен бизнес.

Местоположението, отличното състояние, професионалното обслужване, красивата градина, двата басейна и най-вече невероятната морска панорама, която се разкрива от всички стаи на хотела, го правят уникално привлекателен за туристи. Както вече споменах, през летните месеци е с пълна заетост.

Голямо предимство е, че бъдещ строеж няма как да попречи на морската гледка, която се разкрива пред хотела, тъй като в мястото между морето и хотела са разкрити археологически разкопки, които имат историческа стойност и там няма да се строи.

Моля да се свържете с мен за информация и огледи.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 0883946079
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.