Ана Йончева

Риэлтор, Офис Дома и земельные участки

4.7
7 отзывы
Телефон: +359883940055
Адрес: Болгария, г. София-1404, бул. "България", № 81 "В"
Профессиональные качества:
  • Прошедший обучение по профессии "Риэлтор"
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Специализированный по продаже домов
  • Консультант по жилищному кредитованию
  • Владеет английским и руским языками

Просмотреть все предложения риэлтора Ана Йончева: Продажа Покупка

Местоположение офиса

Контактная форма

Теодора Терентиева, София
20.12.2021
Изключително доволна съм от помощта и търпението на Ани, огледахме различни имоти докато намеря това което търся. През цялото време поддържаме контакт, за да разбере какво търся и от какво жилище имам нужда. След като го намерихме тя продължи да ми помага с комуникацията с продавача; Ани и Сашо бяха на моя страна през цялото време и направиха всичко възможно сделката да бъде успешна. Дори когато се паникьосвах (излишно), те бяха насреща, за да ми помогнат.
Валя Томова, София
01.08.2021
Пиша повторно за Ани и ще пиша след всяка наша успешна сделка. Искам да благодаря публично за грижите и времето, което тя намери за мен всякога, било то събота, неделя, празник или късно вечер. Благодаря, че не се отказа от тази трудна и неосъществима за други сделка. Ани ще остане мой агент завинаги, доверието и всеотдайността към работата за нея са на първо място. Благодаря ти Ани!
Валентина Томова, София
26.11.2019
Нека кажа и аз нещо за Ани. Тя е брокер-психолог. Разбира веднага какво търсиш, къде точно и как трябва да изглежда. ТОР професионалист. Не ви губи времето, не ви прави безмислени предложения, тя просто се грижи за вас. Успех Ани
Геновева Цекова, софия
15.03.2019
благодаря, точно сте разбрали какво търся
Ралица Иванова, София
05.03.2019
Моят агент е Ана Йончева и се радвам, че обстоятелствата ме срещнаха с нея. Ана е професионалист на първо място - дипломатична и добре запозната с естеството на работата. Тя е лъчезарна, внимателна, знае как да изслушва и посрещне нуждите на клиента, безкрайно отзивчива и всеотдайна. Ана ще остане мой агент и за в бъдеще, тъй като тя поставя интересите на клиента на първо място - винаги готова да осигури стойност за клиента и да предостави достатъчно информация и насоки за намиране на най-доброто решение. Горещо Ви препоръчвам да се свържете с Ана Йончева и изпитате доверие, спокойствие и лекота при търсене на подходящ имот или продажба на имот, и постигнете безупречна сделка с нейно съдействие.
Асен Манолов, гр. София
14.05.2018
Моят агент е Ана Йончева. През цялото време беше много отзивчива, без проблем разбра какво търся за закупуване, ориентира се отлично в предлаганите жилища на пазара и подбра точно тези, които отговаряха на моите изисквания. Организираните огледи бяха съобразени с времевата възможност на семейството ми, тъй като сме с малко дете, което гледаме сами. Предоставяше ни точна и коректна информация, без излишно забавяне. Когато се спряхме на имот, който отговаряше на нуждите на семейството ни, бързо организира среща с продавачите. До окончателното подписване на продажбата съдействаше за избягване на конфликти с продавачите и техния брокер. За финал бих искал да добавя, че Ана Йончева е отличен агент и съм много доволен, че с нейна помощ се сдобих със страхотен имот.
Мирослав Станчев, гр. София
01.03.2018
Изключително съм доволен от консултацията, грижата и съпричастността на Ани. Показа, че професионалната подготовка, съчетана с добрия съвет и любезното отношение и постоянна грижа, могат да превърнат добрата оферта в реализирана сделка.