Стефания Кьорчева

Менеджер по продажам, София юг

5.0
14 отзывы
Телефон: +359883940042
Адрес: бул. България № 81В гр. София - 1404
Профессиональные качества:
  • Прошедший обучение по профессии "Риэлтор"
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Специализированный по продаже квартир
  • Владеет греческим языком

Просмотреть все предложения риэлтора Стефания Кьорчева: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Валентин, Смолян
13.07.2021
Изключително съм доволен от работата и отношението на агента ви. Мисля, че трябва да получи повишение.
Десимира Георгиева Люцканова, Сливен
22.04.2021
Доволна съм от агенцията и от агента г-жа Кьорчева. Имам добри впечатления и бих препоръчала агенцията Ви на познати и приятели.
Венцислав Вацев, София
22.02.2021
С г-жа Стефания Кьорчева работим повече от две години. Изключително съм доволен от професионализма и акуратността й. Всички въпроси, по които съм имал нужда от нейното съдействие, са решени бързо и е реализиран целеният резултат.
Тони Тодоров, София
12.01.2021
Изключително доволен съм от съдействието на агента по сделката. Прояви професионално и коректно отношение и постигна баланс в интересите на страните, което допринесе за сключване на договор. Благодаря много и отново бих използвал услугите на агента!
Венцислав Вацев, София
07.07.2020
Изключително доволен съм от работата на г-жа Стефания Кьорчева. Вече няколкократно използвам нейните услуги и всеки път резултатът е отличен. Информацията, която получавам, е винаги точна и коректна, контактът е бърз и навременен, отношението - професионално. При нужда не бих се колебал да се обърна отново към нея.
Венцислав Вацев, София
13.11.2019
Агентът - г-жа Стефания Кьорчева - показа завидна компетентност и вещина при представянето на имота и намери търсената от мен реализация в много кратък срок и при отлични ценови условия. Винаги бих се обърнал към нея за възлагане на следваща задача и бих я препоръчал на мои познати, които имат нужда от сходни услуги.
Стиляна Цонева, София
30.08.2019
Изключително коректно обслужване. Сделката се осъществи без никакви проблеми.
Георги Проданов, София
26.08.2019
Бих искал да изразя дълбока благодарност на „Мирела” за доброто отношение към мен като клиент. Сърдечно благодаря и на Стефания Кьорчева, която беше истинска опора в един много важен момент от живота ми. Изключително съм доволен от крайния резултат, който изцяло дължа на нея. Това е за мен един прекрасен човек, който винаги е усмихнат, лъчезарен и готов да помогне, така също и да отговори на всеки един въпрос! Препоръчвам Стефания Кьорчева на всеки един, който е решил да продава или купува жилищен имот. Мога да гарантирам, че резултатът ще бъде налице! С пожелание за бъдещи успехи!
Владо, София
29.07.2019
Стефания Кьорчева - професионалност, умереност, любезност, всеотдайност. Потвърдено и от Банката!
Иван Суванджиев, гр. София
27.08.2018
Много съм доволен от Стефания Къорчева агент на Мирела. При огледите се отзоваваше своевременно и в удобно за мен време, отговаряше компетентно на всеки един от поставените ми въпроси. Съдействаше през цялото време за самата сделка с продавача както и при самото изповядване на същата пред нотариуса. Пожелавам й много успехи и кариерно развитие.
Даниел Йорданов, гр. Варна
21.07.2018
Сделката ми се осъществи благодарение на отзивчивостта и бързата, и компетентна реакция на СТЕФАНИЯ КЬОРЧЕВА и МАРТА ХАРАЛАМПИЕВА.
Виолета Василева - журналист на свободна практика, гр. София
24.07.2017
Искам да изразя дълбоката си благодарност и удовлетворение от работата на Стефания Киорчева, за нейната прецизност и висок професионализъм, които ми осигуриха възможността да дам под наем заведението ми на сигурни и проверени хора и при това дългосрочно".
Руси Георгиев, гр. София
25.11.2016
Стефания е изключително мила и усмихната. Винаги е готова да помогне и се справя отлично с работата.
Василка Владимирова, гр. София
12.10.2016
Г-жа Стефания Кьорчева е прекрасен професионалист, излъчващ харизма и добронамереност. Много е любезна, отзивчива, лъчезарна, позитивна, с човещина подхожда към клиентите и притежава всички отлични качества, подпомагащи развитието и израстването на Агенция за недвижими имоти "Мирела"...