Карта
Блокнот ()

Даниела Коцева

Менеджер по продажам, Офис Дома и земельные участки

5.0
5 отзывы
Телефон: +359883940017
Адрес: Болгария, г. София-1404, бул. "България", № 81 "В"
Профессиональные качества:
  • Обладающий Сертификата III-ей степени профессиональной квалификации
  • Риэлтор ТОП 10
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Специалист по продажам
  • Специализированный по продаже домов и участков

Даниела Коцева - риэлтор агентства недвижимости МИРЕЛА в г. София.

Родилась в г. София. В мае 1982 года заканчивает Техникум "Вилхелм Пик" в Софии.
Имеет опыт в сфере строительного инженерства.
Работает в сфере недвижимости с 1988 года.
Окончила курсы оценщиков.

Даниела начинает работу в МИРЕЛА в сентябре 1999 года в качестве риэлтора, но отличные профессиональные успехи и компетентность вскоре позволяют ей занять должность главного директора по продажам в двух софийских офисах.

Обеспечивает и организовывает сделки купли-продажи домов, земельных участков, промышленных объектов, отелей и туристических объектов в г. София и Софийской области.

Просмотреть все предложения риэлтора Даниела Коцева: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Илиян Попов, София
09.01.2020
Честита, Здрава и Успешна 2020 година! В края на изминалата 2019 година успяхме да приключим с активното съдействие на брокера от вашия екип г-жа Даниела Коцева успешно сделка с жилищен имот в ЖК София парк. Искаме да споделим своето голямо удовлетворение от професионалните грижи от страна на г-жа Коцева към нашето семейство. В продължение на няколко месеца с нейна помощ по всяко време на денонощието и без значение кой ден от седмицата ние имахме възможност да посетим много и различни жилища в централните квартали на София и всички останали предпочитани райони. Познаваме се с г-жа Коцева повече от десет години и имаме и други сделки с жилищни и търговски имоти. И в бъдеще, когато имаме нужда от инвестиция или продажба на недвижим имот отново ще се доверим на нея, а чрез нея на вашия екип. Благодарим ви за съдействието! С пожелание за по-добра и щастлива 2020 година!
Илиян Страхилов Попов, София
18.12.2019
Познавам г-жа Даниела Коцева и се доверявам на нейните услуги повече от 10(десет) години. Имал съм удоволствието с нейно съдействие да реализираме няколко сделки на жилищни имоти и бизнес имоти. Препоръчвам я на всеки, който се допита до мен за качествена брокерска услуга.
Елма Митрева, София
04.11.2019
През юли 2018 г. подписах договор за посредничество с Мирела относно продажба на мой недвижим имот, а окончателният договор беше сключен през октомври 2019 г. Агент от страна на Мирела беше госпожа Даниела Коцева. Независимо, че имотът е извън София, тя организира бързо посещение за заснемането, както и представянето му в сайта на агенцията. При всеки оглед г-жа Коцева придружаваше потенциалните купувачи и презентираше обекта по приемлив и добър за мен начин. Цената, която постигнах, също не се отклони съществено от първоначално обявената от мен такава за имота. Нейният професионализъм пролича най-вече при финалните процедури за покупко-продажбата, а именно подпомагане в максимална степен на намеренията на потенциалния купувач да получи кредита, от който се нуждаеше за покупката на имота. В случай, че в бъдеще се нуждая от услугите на агенция за недвижими имоти, отново бих ползвала тези на Мирела в лицето на госпожа Даниела Коцева.
Соня Божикова, гр. София
16.12.2016
Изразявам своята искрена благодарност към г-жа Даниела Димитрова Коцева, на която беше възложено посредничеството за продажба на притежаван от мен съсобствен недвижим имот срещу обезщение - придобиване право на собственост върху обекти в бъдеща сграда. С голям професионализъм, желание за осъществяване на сделката и реални разговори с бъдещи инвеститори/строители, както и срещи със съсобствениците в Пловдив, г-жа Коцева в определена степен има значителен принос за доброто и бързо уреждане на сделката по начин, който удовлетвори страните. С търпение и такт, с професионализъм и сериозно отношение, тя допринесе за това. Благодаря й!
Иван Инков, гр. София
02.02.2016
Изключително дипломатичен и коректен агент, който имам желание да използвам при моя следваща покупка на имот в София. Даниела показа висок професионализъм и целенасоченост в търсенето на имот и предлагането на различни алтернативи. Тя беше последователна в своето отношение и стъпки от началото до подписването на предварителния договор с продавача. Асистира активно и при последващите процеси.