Иван Каменов

Менеджер по продажам, Аренды г. София

4.9
29 отзывы
Телефон: +359883940039
Адрес: Болгария, г. София, 1142, бул. "Васил Левски", № 1А.
Профессиональные качества:
  • Риэлтор ТОП 10
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов
  • Специалист по аренде
  • Специалист-риелтор по аренде офисов и торговых площадей
  • Владеет английским и арабским языками

Просмотреть все предложения риэлтора Иван Каменов: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Валентин, София
08.11.2021
Много коректен, отговаря бързо на оставените съобщения, дори и в почивни дни оказва съдействие. Обяснява стегнато ситуациите. Без да дава неизпълними обещания, дипломатично посредничи между страните, така че да се постигне взаимно изгодна сделка.
Ангел, София
06.10.2021
Много съм доволен от брокер Иван Каменов.
Михаела Димитрова, София
27.09.2021
Агентът ни, макар и да не беше готов да отговори на всеки от въпросите ни, беше много отзивчив и имаше готовност да намери информацията, която ни интересуваше, което в крайна сметка, е важното. Той отговори с готовност на нуждите относно бързото нанасяне и начина на плащане, от което сме изключително доволни!
Соня Иванова, София
07.07.2021
Иван Каменов за пореден път беше изключителен ,отзивчив и любезен…чувствам се спокойна когато работи със мен…благодаря му от сърце.
Ангел Ангелов, София
20.01.2021
Изключително съм доволен от Иван Каменов.Пожелавам му здраве и успех в работата.
Антоний Димов, София
31.12.2020
Учтив, точен и много компетентен. Благодаря !
Георги Александров, София
28.09.2020
Имам много добри впечатления от работата на агента Иван Каменов, чрез който към осъществявал няколко имотни сделки. Той притежава умения да води преговори, разполага с познания за имотния пазар и е коректен в общуването. Иван Каменов съчетава компетентност, добра информираност и дипломатичност.
Nadejda Gaidarova, Sofia
17.09.2020
Извънредно отзивчиви, компетентни и любезни. Всички въпроси бяха отговорени в същия ден, огледа беше организиран експедитивно, процеса на наемане на апартамента и подписване на договор беше лесен и бърз. Винаги бихме избрали Мирела като наематели и като собственици.
Giuliano Greco, Sofia
06.02.2020
Excellent service, recommended.
Иво Славов, София
27.01.2020
Много голям професионалист.
Ивета Жекова, София
24.08.2019
Иван Каменов е перфектен във всяко отношение.
Росица Лазова, Кюстендил
16.08.2019
Агентът, с когото работих, беше Иван Каменов. Благодарение на изключителната му професионалност, отговорност и сериозна работа, в много кратък срок апартаментът ми беше даден под наем. Аз съм с превъзходно впечатление от него и от агенцията, с която работя от поне 12 години. Препоръчвам тази агенция на всички и Ви гарантирам, че ще останете много доволни.
Калоян, Варна
08.08.2019
Иван Каменов - перфектен!
Наталия Делчева, Димитровград
09.07.2019
Иван Каменов беше нашия агент. Доволни сме от професионалното му и човешко отношение. Той свърши работата и на мениджъра от офиса, която показа изключително некомпетентно и пристрастно отношение. Благодарни сме на господин Каменов за успешното реализиране на сделката! Бихме го препоръчали на бъдещите клиенти.
muhammad ashraf, sofia
06.02.2019
Ivan kamaenov found me a new apartment in Sofia when I was a new student hear. the apartment was in Hristobotev a gypsy area with bad furniture and my bills for 1 month was approximately 400euros when I asked for his help he refused to help me and ignored my calls. I moved out from my flat to a new apartment and lost 4 month deposit and he did not help me. the appartment wasn't worth what I paid for it. the worst thing is he lied a lot about the flat when I trusted him. please. be very careful with this guy!!!!!
Ева Станева, София
03.10.2018
Търсех под наем имот с домашен любимец. Иван беше търпелив, отговаряше на въпросите ми и съдействаше, с каквото бе възможно. Процесът по търсене на нова квартира се случи лесно и удобно. Бих се обърнала към него и следващия път, когато имам нужда от нова квартира или закупуване на имот.
Viorel Dumitrescu, Sofia
05.07.2018
Professional and to the point. Fast and swift. Great person, very good deal.
Ива Костадинова, гр. София
21.04.2018
Познавам и работя с Иван от дълги години. Той е агентът, който ми намери най-прекрасният апартамент за закупуване и след години потърсих отново него, за да ми намери най-подходящите наематели. Имам му безрезервно доверие, защото знам, че работата му е просто безупречна и честна.
Anastasis Liveretos, Гърция
05.12.2017
Ivan replied immediately to the first SMS I sent to him even though it was Sunday. We had only one viewing and I rented the house. It was very efficient.
Лидия Вълчанова, гр. София
09.10.2017
Точен и подготвен за срещите ни. Спокоен и търпелив при решаването на непредвидени ситуации. Гъвкав при вземането на решения.
Ирена Стоименова, гр. София
04.07.2017
За втори път ползвам услугите на Ваш брокер – Иван Каменов. Отлични организационни качества, за кратък срок и малък на брой огледи, имотът беше отдаден под наем. Искам да изкажа и прекрасното си впечатление и от друг Ваш брокер – Явор Кангалов.
Даниел Пенчев, гр. София
28.04.2017
Изключително съм доволен от Иван! Бърза, точна и адекватна реакция на нуждата ни от намиране на квартиранти. Компетентно и изчерпателно, но без да е досадно обстоятелствено отговори на всичките възникнали въпроси. По време на огледите показа рутина и бърза и деликатна реакция при възникнали неточности. С удоволствие работихме с него!
Мая Маринова, гр. София
04.04.2017
Благодаря за компетентното обслужване, получих точно това което исках. Ще се радвам отново да работя с вас.
Елена Владимирова, гр. София
29.01.2017
Иван Каменов бих препоръчала на всеки. Брокер с опит, компетентност и прецизност. Работи бързо и целенасочено.
Моис Файон, гр. София
27.01.2017
Коректен, делови брокер. За втори път работим с него и ще продължим да го търсим и занапред.
Ваня Райчева, гр. София
18.11.2016
Иван Каменов - наясно със спецификата на дейността - в случая НАЕМИ. Точен, стриктен, съумя да организира максимум огледи за най-кратко време.
Татьяна Калашникова, Москва
16.11.2016
Иван Каменов очень ответственный сотрудник, помог решить все вопросы со сдачей в аренду квартиры в срок. Спасибо!
Йорданова, гр. София
10.11.2016
Отличен специалист. Много активен, отдаден на работата си.
Ирена Стоименова, гр. София
13.08.2015
Ползвах услугите на агенция "Мирела" в лицето на Иван Каменов за предоставяне на имот под наем. Брокерът показа отзивчивост и висок професионализъм. Апартаментът беше отдаден под наем в кратък срок.Благодаря!