Карта
Блокнот ()

Петя Лалова

Директор по продажам, Офис София Восток

5.0
13 отзывы
Телефон: +359883940015
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Профессиональные качества:
  • Менеджер отдела с самым большим ростом в продажах в 2019 г.
  • Успешный риэлтор за 2019 г.
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов

Петя Лалова - директор по продажам в Офисе София Восток агентства МИРЕЛА.
Обеспечивает и организует сделки по купле-продаже квартир в новостройках, коммерческих объектов и недвижимости для инвестиции. В агентстве МИРЕЛА она работает четвертый год. В ежедневных контактах с клиентами и партнерами проявляет лояльность и компетентное отношение, встречая каждого клиента с пониманием и отзывчивостью. Петя Лалова окончила курсы оценщика, владеет отлично итальянским языком. В ее лице Вы встретите собранного, исполнительного и ответственного риэлтора, который работает с желанием и профессиональным отношением.

Просмотреть все предложения риэлтора Петя Лалова: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Виктор Недялков, София
07.10.2019
Отличен, като отношение, също и като професионални знания и умения.
Рени Шивачева, София
20.06.2019
Петя Лалова е прекрасен човек и изключителен професионалист. Оценявам високо усилията и съветите й при отдаването под наем на нашия имот.
Соня Зарева, София
02.01.2019
Много благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Петя Лалова. Получавах навременна информация за провежданите огледи, бях запозната предварително с необходимите документи, както и получих непрекъснато съдействие, по време на сделката, от нея. С удоволствие бих работила отново с нея.
Надя Малеева-Борисова, София
03.10.2018
Много професионална и ориентирана индивидуално към клиента работа.
Виктор Недялков, гр. София
25.07.2018
Отлична работа на агента - Петя Лалова, надхвърляща моите очаквания.
Галин Живков, гр. София
09.06.2018
Много сме доволни от Петя, дано имате повече консултанти като нея.
Христина Маринова, гр. София
08.06.2017
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!Даниела Недялковагр. София20.04.20018 г."Имотът, който избрахме за покупка беше представляван от брокер Петя Лалова - изключителен професионалист, коректна, добронамерена, бърза и с прекрасно отношение. Препоръчваме я с "две ръце" :-)
Albena LAIR, Koeln, Germania
07.06.2017
Mnogo sam dovolna ot rabotata i savetite na agenzia Mirela.
Калина Донева, гр. София
30.03.2017
Работих с Петя Лалова и със семейството ми сме изключително доволни от нейната прецизност и точност, от адекватнните отговори на всичките ни въпроси. При необходимост бих я потърсила отново, както и бих я препоръчала на приятел.
Ива Казакова, гр. Хасково
11.09.2016
Петя Лалова е агентът с който се свързах и който, според мен, върши работата си с вещина, разбиране и бързина. Що се отнася до отношението към мен и семейството ми като клиенти - мога да кажа, че е винаги вежлива, готова да помогне със съвет и смятам, че сме късметлии, че точно тя е нашият агент. Винаги приветлива и коректна.
Светла Бончева, гр. София
04.12.2015
Изказваме своята Благодарност на фирма Мирела! Имаме продадени няколко имота благодарение на професионализма на служителите на фирмата и разчитаме на тях за бъдещи успехи.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Венцеслав Юскеселиев, гр.София
10.09.2015
Много съм доволен от работата ми с Петя Лалова и другите колеги от офиса. Всички са много любезни, загрижени, точни и бързи в обслужването. Много съм доволен и от работата на регионалните агенти по Южното Черноморие. Смятам, че с МИРЕЛА мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Услугите на агенцията са на високо ниво.