Карта
Блокнот ()

Марта Харалампиева

Менеджер по продажам, София юг

4.9
12 отзывы
Телефон: +359883940019
Адрес: бул. България № 81В гр. София - 1404
Профессиональные качества:
  • Обладающий Сертификата III-ей степени профессиональной квалификации
  • Реэлтор с высокой эффективностью продаж 2018 г.
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости

Просмотреть все предложения риэлтора Марта Харалампиева: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Цветан Славчев, София
05.06.2019
Изказвам личната си благодарност на Марта Харалампиева за изключителната компетентност, професионализъм, коректност и учтивост при осъществяване продажбата на имота. За бъдещи сделки ще се възползвам пак от нейното съдействие и опит. Пожелавам здраве, късмет и много професионални и лични успехи.
Мартин Първанов, София
06.03.2019
Професионалист!
Георги Шишманов, София
08.02.2019
Марта е компетентна и добронамерена. Постара се да разбере нуждите и възможностите ми, и предложенията и бяха адекватни, и навременни- когато имах нужда от време изчакваше, а когато трябваше да се действа предприемаше нужното в мой интерес. Направи всички необходими проверки и съгласувания със служби, банки и институции. Препоръчвам Марта като надежден партньор, с когото се работи лесно и на когото може да се разчита.
Рая Стамболийска, София
16.01.2019
Професионално, бързо и коректно обслужване. Марта Харалампиева е изключително компетентен брокер, благодаря!
Борил Петков, София
31.10.2018
Много добра работа с агента Марта Харалампиева, висока компетентност
Сем. Петрови, София
09.10.2018
Изключително сме доволни от работата на Марта Харалампиева. Сделката вървеше спокойно, а в същото време тя свърши цялата работа, професионално и коректно. През цялото време беше плътно с нас, отговаряше ни с точна информация и за в бъдеще отново бихме ѝ се доверили...
Ана Христова, гр. София
09.08.2018
Специални благодарности на Марта Харалампиева, която показа професионализъм, информираност, организираност и много добро отношение, което за мен е от съществено значение. Пожелавам и много професионални успехи и успехи в личен план, разбира се.
Николай Илиев, г. Москва
09.08.2018
Благодарим Марту Харлампиеву, за быструю сделку, профессиональный подход, активность и корректность. Очень рекомендуем данного агента, для решения вопросов с недвижимостью.
Румен Велчев, гр. София
09.08.2018
Искам да ти благодаря за това, че ми помогна да открия моят нов дом! Както и за отлично свършената работа по време на сделакта. Винаги беше на среща когато имах въпроси.
Ангелина Шишманова, гр. София
24.07.2018
За Марта Харалампиева, агентът с който си сътрудничих относно продажбата на имот, мога да кажа, че се отнесе професионално към целия процес касаещ продажбата му, от предлагането на жилището на пазара до финализирането на сделката. Винаги е била много любезна и отзивчива и е отговаряла на изискванията и въпросите ми точно и коректно. Бих я препоръчала на всеки, който иска бързи и добри резултати. В бъдеще ако ми се наложи да осъществявам подобни сделки отново бих се обърнала към услугите, които тя предлага.
Поля Статкова, гр. София
28.06.2018
Работих с агент Марта Харалампиева, която беше изключително отзивчива, оперативна и с много професионално и компетентно отношение. Документацията беше подготвена своевременно и коректно. Комуникацията ни беше редовна и изчерпателна. През цялото време се чувствах сигурна и спокойна по отношение на сделката.
Полина Мачеева, гр. София
20.06.2018
Марта Харалампиева - коректност, навременност, професионализъм!