Петя Зафирова

Менеджер по продажам, Офис Юг Пропърти (франчайз)

5.0
14 отзывы
Телефон: +359883940102
Адрес:
Профессиональные качества:
  • Партнер франчайзи
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Владеет английским и руским языками

Просмотреть все предложения риэлтора Петя Зафирова: Продажа Аренда Покупка

Местоположение офиса

Контактная форма

Веселин Христов, Бургас
11.07.2024
Казвам се Веселин Христов и съм представител на "Five Homes" агенция за недвижими имоти. Представлявах имот в Слънчев Бряг и имахме оглед с представител на "Мирела" Петя Зафирова. Тя представляваше купувача и забелязах как с лекота и професионализъм се отнасяше към нея. Отделяше и необходимото внимание и в последствие тя реши да закупи имота. Сделката мина като по вода, тя винаги отговаряше на моите запитвания по време на структурирането на сделката. Беше изключително точна, което аз много ценя. Благодаря ти Петя.
Кремена Николова, София
20.06.2024
Възхитена съм от професионалното отношение на Петя Зафирова от Агенция Юг, Бургас. С лекота успя да се справи с всички казуси по време на договорния процес и самата сделка. Благодаря от сэрце и горещо я препоръчвам!
ЖЕЧКА ИВАНОВА НАНЕВА, Бургас
12.04.2024
Много сме благодарни за любезното и добро отношение от брокер Петя град Бургас . Тя е човек , който работи отговорно и организирано своята професия . Поздрави от Ани и Жечка :) Благодаря
КАТЕРИНА ТОКАРЕНКО, Несебьр
20.02.2024
Риэлтор Петя Зафирова очень быстро и информативно отвечала на все вопросы, помогала решать возникшие проблемы. Петя очень внимательный, доброжелательный и отзывчивый риэлтор. Мы быстро обсудили правила аренды, подписали контракт и получили ключи от квартиры. Очень благодарны Пете за сотрудничество и компании Мирела за прозрачность договоров и хорошую организованность. Однозначно рекомендуем!
Виолета Радомирска, Бургас
11.12.2023
Наш агент беше Петя Зафирова, мога само да бъда благодарна, че попаднахме на толкова културен, добронамерен, отзивчив и дипломатичен агент. Благодарение на нея, въпреки препятствията, породени от банката, сделката беше осъществена. Петя Зафирова и мениджърът Юлия Генчева са две дами, които мога горещо да препоръчам, ако продавате или купувате имот в Бургас. Ще бъдете обслужени изключително компетентно и професионално.
Марин Вълков, Карнобат
14.09.2023
Много съм доволен от работата на Юлия Генчева и Петя Зафирова, изключително коректни
Димитринка Стойкова, Ямбол
19.06.2023
С огромни благодарности към Петя Зафирова,за професионализма и доброто отношение към нас.
Василияна Ценова, София
20.04.2023
Огромни благодарности за вашата отзивчивост и помощ във всяка стъпка от покупката! За първи път купувам жилище, и съм чувала какви ли не кошмарни истории от познати, но Петя направи процесът много лек за мен и не усетих целия този стрес и напрежение по административните дела, типични за такъв вид голяма инвестиция. Получих приятелско отношение, постоянна комуникация, отзивчивост, добри съвети и дори искрени коментари и прозрачност относно някои формалности, които по принцип повечето агенти биха премълчали, ако не е в тяхна полза - много оценявам това! Препоръчвам работата с Мирела без колебание!
Росен Денков, Бургас
20.04.2023
Доволни сме от работата с брокерката Петя, която е любезна и си разбира от работата.
Тодор Тодоров, София
12.01.2023
Перфектно!
Щильон Андреев Мундев, Смолян
20.06.2022
Енергични, делови и бързо действащи!
Ивалина Михайлова Георгиева, София
17.05.2022
Юлия Генчева и Петя Зафирова от Бургас са истински професионалисти, бързи, точни във всяко отношение, любезни и отговорни в това, което правят. Радвам се че ги срещнах и се надявам на бъдещи ползотворни взаимоотношения.
Dmytro Krepak, Chisinau
11.05.2022
Очень компетентный, дипломатичный риэлтор, вызывающий доверие.
Димитър Георгиев Георгиев, Бургас
15.03.2022
Много съм доволен и искрено благодаря от отношението и комуникацията с Агента на Мирела - Петя Зафирова , както и от директора по продажби Юлия Генчева. Всичко около сделката беше професионално и коректно. Имаха необходимото търпение и проявиха разбиране , въпреки възникналите препятствия. Димитър Георгиев, Бургас