Блокнот ()
Лот N: 269208
Частное объявление
13.04.16, 19:14 947

Аренда отель, обл. Благоевград, г. Петрич, 1050 кв.м,
€ 3 000
(

209.9 Руб. / $ 3.2 / € 2.9 кв. м

)

Общая площадь:  1050 кв.м

Всего этажей: 6

Вид строительства: кирпич

Отопление: центральная подача газа

  • Новостройка
  • Охрана
  • Гараж
  • Парковочное место
  • Меблирована
  • Изолированные комнаты
  • Круглогодичного проживания

Отдава се под наем работещ хотел в град Петрич с утвърдена клиентела.
Хотелския комплекс разполага с 11 двойни/тройни/стаи и 2 апартамента, състоящи се от две отделни стаи.
Общо застроена площ – 1050 кв. м с малък двор.
Всички стай са с локално парно, балкон и оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, сателитна телевизия, телевизори с плосък екран, интернет, телефон, хладилник с минибар. На сутерена е разположен атрактивен нощен бар – 140 кв. м с капацитет 60 места, оборудван по всички съвременни изисквания. На партера се помещава рецепцията с фоаето с лоби бар, помощна стая, казино, офис и парно/котелно отделение.
Първи, втори и трети етаж са хотелската част на комплекса. Всички стаи и апартаменти са луксозно обзаведени и оборудвани според всички изисквания. На четвърти етаж се помещава ресторант – панорама с невероятна гледка към Пирин планина, Рупите и др. Ресторантът е с площ 140 кв. м и е с капацитет до 60 места.
Хотелът се отоплява на газ за целта е изградена парна инсталация. В хотела има и два броя асансьори /пътнически и товарен/. Във всяка стая и помещение има климатик. Изградена е система за използване на слънчевата енергия чрез слънчеви колектори на покрива. Хотелския комплекс е с реноме и утвърдена клиентела. Намира се в централната част на град Петрич.

Петрич е град между две граници – с Македония и Гърция. В околностите на града се намират Рупите с храма на Ванга, Марикостиново с калолечението, историческия мономент – Самуилова крепост, Мелник, Рожен. На един час с кола е най близкия плаж на Бяло море в Гърция.

Частное лицо
Телефон: 0888872300
Город, Район, Село, Лот No
* Расположение объекта на карте может быть неточным.