МИРЕЛА участва в международно изложение за недвижими имоти в Москва на 12-13 април

Новини от Мирела

Изложение "International property show" в Москва

Каним Ви да посетите Международно Изложение за Недвижими Имоти -  "Moscow International Property Show", което ще се проведе на 12-13 април 2013 г. в гр. Москва в изложбения комплекс «Т-Модуль» на следния адрес: гр. Москва, Тишинская площадь, 1, стр.1, ТЦ "Тишинка" (метростанциите "Маяковская" и "Белорусская").

На изложението в Москва Мирела ще представи предложенията си на изложбения щанд №26

Уютно и гостоприемно, това изложение се различава от други подобни мероприятия с високото си ниво на организация и майсторското изпълнение на професионално изработената концепция. Сред отличителните черти на изложението са любезност и индивидуално внимание към всеки участник, независимо дали е голяма компания или най-обикновения посетител. Атмосферата на доброжелателното общуване позволява на потенциалните купувачи не само да се запознаят с офертите на имоти в най-различните региони на света, но и да получат  необходимата консултация, за да направят правилния избор.

Графика за работа на изложението:  12 април– 12:00 – 19:00
                                                            13 април – 11:00 – 19:00

Добре дошли при нашия щанд, ще се радваме да се запознаем с Вас и да Ви запознаем с богатата ни база данни от над 30 000 оферти за имоти в България!

За поредна година официалното представителство на Мирела в Москва поема организацията на участието ни в изложбата!

Тук може да видите информация за участието на МИРЕЛА на изложенията в Русия и видеото!

По традиция много години подред на изложенията за недвижими имоти в Москва „Мирела” се представя с интересно оформен собствен щанд, където посетителите са посрещани от сътрудниците на московския офис на агенцията. С най-много опит са директорът на офиса Ангел Радославов и мениджърът Ярослав Вронски.  Ярослав е руснак, прекарал доста години в България, говорещ перфектно български език. Той е много ефективен, когато трябва да се помогне на гражданите на Русия да разберат по-добре България и начинът на живот там, манталитета на хората.

За всеки един българин, който би искал да помогне на свои познати руснаци да се справят с въпросите около покупката на имот в България, и със самата покупка разбира се, опитът на Ангел Радославов и Ярослав Вронски ще бъде от много голямо значение – възползвайте се от възможностите за безплатна консултация, която те ще дадат на всеки обърнал се към тях!

За всеки един български предприемач, който би искал да продава недвижими имоти на руския пазар, контактът с нашите специалисти от московския ни офис също ще е от голяма полза – те са всеки ден в непрекъснат контакт с най-различни хора в Москва и в Русия, и могат да помогнат за реализацията на всеки един имот – апартамент, къща, хотел, предприятие.

Въпроси, свързани с партньорски взаимоотношения с агенция „Мирела”, също са от компетенцията на Ангел Радославов – сферата на недвижимите имоти предоставя пъстър спектър от възможности!

 

(01.04.2013)