Европейски съюз, Европейски фонд за регионално развитие - Оперативна програма иновации и конкурентно способност

Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Европейски съюз, Европейски фонд за регионално развитие - Оперативна програма иновации и конкурентно способност

Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Усетете атмосферата на празника ни в София Ринг Мол!

С много музика и настроение, в днешния празничен ден на София, Вяра, Надежда и Любов, премина и празника на Мирела в София Ринг Мол!

Участници в томболата за 25 телефона iPhone 6S

Талоните ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 17.09.2016 г. от 13 часа в София Ринг Мол (сцената на 1-во ниво).

Празнична програма на Мирела в София Ринг Мол

Очакват ви много шарени балони, музика и забавление в София Ринг Мол!

Поръчка-протокол за оглед на недвижим имот

Протоколът за оглед е съобразен с решение на КЗП, прието на заседание от 05.07.2016 г.

Промоционална кампания 25 години МИРЕЛА

По случай 25 годишнината си, МИРЕЛА обявява 25% отстъпка от комисионата при сключени договори за посредничество през месец април 2016-та година. Всеки наш клиент, който обяви имот за продажба или под наем, или заяви търсене на недвижим имот през м. април, може да участва в томболата за 25 телефона iPhone 6S.

Интервю с г-жа Венета Янева, директор продажби в отдел "Корпоративни клиенти"

Тя е директор продажби в отдел „Корпоративни клиенти” на МИРЕЛА. Жената, която внася цвят и настроение в офиса. Тя никога не закъснява, независимо от часа и мястото на срещата. Нейната усмивка ни зарежда с енергия за новия ден...

Интервю с Калоян Михалков, главен агент в офис „Княз Борис” в гр. Варна

Днес ще Ви срещнем с един човек, който не само обича предизвикателствата, но и умее да черпи вдъхновение от тях...

Интервю с Теодора Райкова - агент в отдел "Чуждестранни клиенти" - гр. София

Различна, амбициозна, щура и интересна - трудно е да запазиш самообладание и да не се усмихнеш, когато разговаряш с Теди...

г-жа Десислава Кашлакева - клиент на МИРЕЛА

г-жа Кашлакева разказва за покупката на двустаен апартамент в гр. София, кв. Изток и сътрудничеството си с г-жа Марта Харалампиева - директор продажби в офис "Патриарх Евтимий" - гр. София.

Мониторинг 2015 г.

Мониторингови доклади за нивото на обслужване в МИРЕЛА през 2015 г.

Професионален авиационен колеж към Институт по въздушен транспорт - София (ИВТ)

За контакти: тел. 0882 603 693; email: [email protected]; www.sofiaflighttraining.com; бул. „Брюксел 1“, ИВТ, офис 204

адв. Диана Деянова - консултант на купувача при покупка на апартамент в гр. София

адв. Деянова споделя впечатленията си от нивото на юридическо обслужване в МИРЕЛА и сътрудничеството си с г-жа Аделина Иванова - агент от офис "Дондуков" - гр. София

г-жа Светла Минчева - клиент на МИРЕЛА

г-жа Светла Минчева продава апартамент в центъра на гр. София с помощта на г-жа Илиана Филипова - агент на недвижими имоти в офис "Дондуков" - гр. София.

"Общите условия" на МИРЕЛА са одобрени от Комисията за защита на потебителя

С писмо от 08.12.2014 г. КЗК ни уведомява официално, че в "Общите условия за осъществяване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти от МИРЕЛА ЕООД", не се съдържат неравностойни клаузи по смисъла на чл.143 от ЗЗП.

Градска градина "Алжир"

Градска градина "Алжир" се намира в кв. "Банишора" от двете страни на бул. Христо Ботев, между ул. "Софроний Врачански" и ул. "Братя Миладинови".

Виж на картата

Четиристаен апартамент в ж.к. Изток

Цялостно обзаведен ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ в ж.к. Изток, гр. София, с площ от 111 кв. м., на 12-ти жилищен етаж, за ЦЕНА 107000 EUR, представен от г-жа Петя Лалова

ВИЖТЕ КАК СЕ КУПУВА КЪЩА

доц. д-р Емилия Дворянова споделя впечатления и съвети, които могат да бъдат полезни за всички купувачи, решили да придобият подобен имот.