Карта
Бележник ()

Търсим агенти с опит в сделките с недвижими имоти

Работа в МИРЕЛА

ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Въпреки очакваната икономическа стагнация, ние можем да осигурим работа и доходи на нови агенти на недвижими имоти, като не спираме да влагаме средства за тяхното обучение, материално техническа обезпеченост и внедряването на нови технологии в бизнеса с недвижими имоти.
Предлагаме онлайн платформа за дистанционна работа и обучение, без да е необходимо да посещавате наш офис.

Ако Вие имате:

  • професионален опит в посредническата дейност при сделки с имоти,
  • изградени умения за работа с клиенти и самостоятелно водене на сделки,
  • добра репутация,

Ако обичате работата си, но нямате достатъчно ангажименти и търсите нова реализация и усъвършенстване на усвоените знания и умения, не се колебайте да се свържете с нас.

Формуляр за кандидатстванеСтажантска програма за агенти на недвижими имоти

След първоначално интервю и одобрение, Вие започвате стаж по разпределение в един от търговските офиси на Мирела в градовете София, Варна, Бургас или Велико Търново.

Брокери и агенти на недвижими имоти (условия и формуляр за кандидатстване)

Предлагаме възможност за дистанционно обучение и работа от вкъщи за агенти и брокери на недвижими имоти. Възприетата от нас концепция за вътрешна организация и обслужване на клиенти, предоставя на подходящите кандидати нови възможности за постоянна заетост и реализация в сферата на недвижимите имоти. Вие можете да кандидатствате за брокери по нашата франчайзинг програма или като агенти в нашите офиси.