Карта
Бележник ()

Калоян Михалков, главен агент в офис „Княз Борис” - гр. Варна: „За да успееш, трябва да си повярваш!”

Агентите на МИРЕЛА

Днес ще Ви срещнем с един човек, който не само обича предизвикателствата, но и умее да черпи вдъхновение от тях.
Според него трите думи, които го описват най-добре, са „бързина”, „точност” и „лоялност”. Към тях без колебание добавяме още две - „упоритост” и „амбициозност”.
Става част от екипа на МИРЕЛА през 2009 година, досега е един от най-добрите ни агенти в гр. Варна и определено е "душата" на офис "Княз Борис". Удоволствие е за нас да ви представим Калоян.

 

- Здравей, представи ни се накратко!
- Казвам се Калоян Михалков. Завърших висшето си образование във Варненски свободен университет през 2004 г., специалност „Индустриален мениджмънт и предприемачество”. Започнах работа в МИРЕЛА през 2009 година.
В края на миналата година успешно издържах изпита за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията „Брокер недвижими имоти”. Оценката ми беше „Отличен”.

- Кои са трите думи, които те описват най-добре?
- Бързина, точност и лоялност!

- Как започна?
- Избрах МИРЕЛА, защото познавах много добре нейния сайт. Харесваше ми начинът, по който се поднасяше информацията на клиента. Когато разбрах, че фирмата открива офис в гр. Варна - веднага си изпратих CV-то. Другото важно нещо, което за мен беше определящо, е че агенцията разполага с голяма база от имоти. А това, което най-много ми допадна, след като започнах работа тук, е, че имам пълна свобода на действие, което ми дава самочувствие да подбирам качествени имоти.

- Разкажи ни повече за своята първа сделка?
- За първата ми сделка все още се говори, когато се събираме с колеги. В най-голямата криза се появи клиент с голям бюджет, който търсеше къща срещу резиденция „Евксиноград”. Направих сделката... и така работата ми в МИРЕЛА стартира на високи обороти!

- Има ли комична ситуация, в която си изпадал по време на работа?
Налагало се е да вадя нотариални актове за собственост от началото на миналия век, да издирвам наследници на хора, починали преди около 100 години... Спомням си за един случай, в който при установяване на собственост стигнах до човек, който не съществува никъде освен в регистъра на селото ...

- От какво се "зареждаш"?
- Черпя вдъхновение от всички колеги в офисите ни в гр. Варна, всеки един от тях ме зарежда по различен начин и ме стимулира да се доказвам всеки ден.

- От месец февруари си главен агент в офис „Княз Борис”, не мога да не те попитам как се чувстваш и „горещо” ли е това място?
- За мен това е едно ново предизвикателство, което ме мотивира за нови успехи. Ще направя всичко възможно да се докажа. Мисля, че колегите ми вярват и ще ме подкрепят. 

- Какво би посъветвал колегите, които сега навлизат в нашия бизнес?
- Да осъзнаят, че това е една сериозна професия, която може да ти донесе много добри доходи. За мен това е бизнес с големи възможности, но както във всеки друг бизнес - трябва да му се отдадеш и да си повярваш, за да спечелиш. 

- Колегите са ...
- Колегите за мен са приятели, с които мога да споделям приятни моменти и проблеми. Умеем да се забавляваме заедно ...

ИНТЕРВЮ НА: Надя Ненкова
СНИМКИ: личен архив

 

Вижте всички имоти, които предлага Калоян Михалков:
Продажби
Наеми
Профил на Калоян МихалковИнтервю с г-жа Венета Янева, директор продажби в отдел "Корпоративни клиенти"

Тя е директор продажби в отдел „Корпоративни клиенти” на МИРЕЛА. Жената, която внася цвят и настроение в офиса. Тя никога не закъснява, независимо от часа и мястото на срещата. Нейната усмивка ни зарежда с енергия за новия ден...

Интервю с Теодора Райкова - агент в отдел "Чуждестранни клиенти" - гр. София

Различна, амбициозна, щура и интересна - трудно е да запазиш самообладание и да не се усмихнеш, когато разговаряш с Теди...

Презентационен видео филм за МИРЕЛА

Започнахме през 1991 г. Постепенно и упорито натрупвахме знания и опит. Екипът ни растеше, а заедно с него и изискванията към нас, и амбицията ни да предложим най-доброто обслужване за нашите клиенти...

Обединени под мотото "СИЛНИ ЗАЕДНО"

Улисани в ежедневната си работа, установихме че пропускаме да споделим силата и значението на това, което правим. А ние всъщност всеки ден споделяме желанията, проблемите, радостите и успехите на нашите клиенти, и собствените си успехи и тревоги, като съмишленици в един голям екип.

Екатерина Димитрова - агент на недвижими имоти на МИРЕЛА в офис "Ян Палах" - гр. Варна

Екатерина Димитрова започва работа в МИРЕЛА като младши агент на недвижими имоти през м. октомври 2012 г. Една година по-късно е повишена в позиция Агент. Отличена е за най-успешен агент на МИРЕЛА през първото тримесечие на 2014 г. Владее руски и турски езици.

Даниела Коцева - директор продажби в МИРЕЛА

Г-жа Даниела Коцева започва работа като брокер в МИРЕЛА през 1999 г. Сега е директор продажби в офис "Васил Левски" - гр. София.

Динко Николов - агент в офис "Ян Палах" - гр. Варна

Динко започва работа в МИРЕЛА, като младши агент недвижими имоти през месец май 2012 година. Успешно преминава обучение според стандартите на МИРЕЛА и бързо покрива изискванията за Агент. От месец юли 2014 г. до март 2015 г. заема позицията Гл. агент на офис "Ян Палах" - гр. Варна.

Нина Герганова - Агент на недвижими имоти в офис "Васил Левски" - гр. София

Нина Герганова е един от най-успешните агенти на МИРЕЛА. Тя печели два приза за най-голяма ефективност в продажбите за гр. София през второ и трето тримесечие на 2013 г., както и награда за най-добър агент за второ тримесечие на 2014 г.

Дона Доротеева - Агент в отдел "Корпоративни клиенти" - гр. София

Дона започна своето развитие като стажант по програмата за "Бърз старт в професията брокер недвижими имоти" и сега е един от най-успешните агенти на недвижими имоти на МИРЕЛА.