Бележник ()

Гид на клиента

Тук ще намерите всякаква полезна информация, свързана с реда и условията за осъществяване на сделки с недвижими имоти, разходи по сделките, условия на посредническата дейност на Мирела, жилищно кредитиране, управление на имоти и др.

Ако продавате имот

Полезни съвети за продавачите на недвижими имоти

Ако искате да закупите недвижим имот

Полезна информация за реда и условията на посредническата дейност на Мирела при закупуване на недвижими имоти.

Ако търсите под наем

Полезни съвети за наемателя

Давате имот под наем?

Полезни съвети за наемодателя. Защото за Вас е важно да си осигурите спокойствието на осигурената постоянна доходност максимално дълго време.

Какви са разходите при покупко-продажба на имот

Продажна цена на имота, посредническо възнаграждение (комисиона), местен данък и държавни такси. Как можете да спестите. Нашите агенти на недвижими имоти ще Ви предложат решения.

ОБЩИ УСЛОВИЯ за осъществяване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти от МИРЕЛА ЕООД

ОБЩИ УСЛОВИЯ за осъществяване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти от МИРЕЛА ЕООД.

Придобиване на земя от чуждестранни граждани

Съгласно ангажиментите на България в процеса на европейската интеграция, в Конституцията са направени промени с цел хармонизиране на българското законодателство с провото на Европейския съюз, съгласно които чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху земя

Какво Ви предлага "ОФИС НАЕМИ" на МИРЕЛА

Търсите имот под наем, искате на наемете недвижим имот - добре дошли в интернет страниците на МИРЕЛА.

Кредити за закупуване на имоти

Мирела е партньор с водещите български банки в областта на ипотечното кредитиране. Ние ще подберем за Вас най-добрите условия за кредит с оглед изискванията и възможностите, които имате. Услугата е безплатна за клиенти на Мирела.

Семинарите на Мирела – имидж и успех!

Казано накратко - с участието си в лекционните тренинги служителите на МИРЕЛА усвояват по един нов начин прилаганите в процеса им на работа правила за вътрешна организация и работа с клиенти, определени като „печелившата концепция на Мирела”.

Франчайз от МИРЕЛА

МИРЕЛА предоставя концепция за успешен бизнес и ползването на МАРКАТА МИРЕЛА и търговските марки, защитени от МИРЕЛА ЕООД (франчайзинг) при осъществяването на посреднически сделки с недвижими имоти и продажбата на услуги в сферата на недвижимите имоти