Оферта № 52862
19.04.2024
Sozopolis - къщи за продажба в уникално ваканционно спа селище на нос Колокита до Созопол

Локация:  к-с Созополис, м-т Буджака, близо до Райски залив.

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Пусков срок: 05.2013

Дограма: PVC

Sozopolis - уникално ваканционно спа селище на нос Колокита до Созопол


14269.jpgКонцепция

"Ние вярваме, че бъдещите собственици ще притежават своя сбъдната мечта" казва изпълнителния директор по време на официалното представяне на проекта пред гости и медии. Инвестиционната стойност на Sozopolis е 45 млн. евро, а мащабния проект на комплекса включва 56 двуетажни двуфамилни и 21 индивидуални къщи с общ брой жилища 167.
Мениджърът на проекта отбеляза, че: "Sozopolis е цял нов град, курортно селище, което предлага на бъдещите собственици всички предпоставки за незабравима почивка - същевременно е далече от шума на тълпите туристи" .
Уникалната архитектура, археологическите разкопки на нос Колокита, които ще бъдат запазени и реновирани, панорамната гледка към морето, правят Sozopolis невиждан до момента жилищен комплекс на територията на България.14270.jpg

Проект

Ваканционно СПА селище Sozopolis се намира на нос Колокита, само на 2 км южно от Созопол, на 10 минути с кола от летище Приморско и в близост до яхтено пристанище. То ще се простира върху площ от 88 500 кв.м . и ще се състои от общо 167 жилищa . Около 80% от ваканционните апартаменти ще имат гледки към морето. Комплексът е разделен на осем жилищни зони с осем типа архитектурни плана с разнообразни екстериорни и интериорни решения. Селището се състои от 56 двуетажни двуфамилни къщи с апартаменти с една до три спални, както и от 21 самостоятелни къщи. За продажба се предлагат и търговски площи подходящи за магазини или заведения за хранене. Всички имоти ще се предлагат напълно завършени съгласно изискванията и предпочитанията на клиентите.

Съоръжения

Копие на стария град Созопол, комплексът ще включва различни малки магазинчета и галерии, уютни кафенета на открито и елегантен ресторант. Просторният и луксозен СПА и Уелнес център ще предлага пълна серия от процедури за релаксация, лечение и разкрасяване на площта си от 1400 кв.м . и ще включва няколко отделни зони:

Услуги

Пълното управление и поддръжката на комплекса ще се извършва срещу годишна такса от 15 евро/кв.м. (с ДДС).

Управление на имоти


Схеми на плащане

Продажбите се осъществяват без комисионна за купувача!

Купувачите заплащат такса обслужване на сделката в размер на 300 евро вкл. ДДС

Обявените цени са С ДДС!

Акценти


Ваканционно СПА селище Sozopolis ще осигури на бъдещите си обитатели редица уникални предимства:

Местоположение

Ваканционното СПА селище Sozopolis е реплика на стария град Созопол пресъздавайки уникалната му архитектура, стил и дух с характерните двукатни еркерни къщи, червени стрехи и атмосфера на безвремие.
Sozopolis е неповторимо ваканционно селище, чийто сгради ще бъдат построени на елитно място на българското Черноморие, което да създава чувството за романтика и вдъхновение.
Очарованието на стария Созопол ще е пресъздадено на ново място - само на 2 км на юг от град Созопол и на 33 км на юг от град Бургас , разположено на полуостров Колокита върху 88 хил. кв.м. площ е ваканционно СПА селище Sozopolis .
Представете си градче с калдъръмени улички, допиращи се стрехи, рибарски мрежи, чайки по комините и вятърна мелница. Лазурен бряг, на който времето е спряло, уличките са окъпани от слънце и във въздуха осезателно трепти златна нишка - аромат на морска пяна... Представете си романтичен миг на безвремие - изтънчен малък спектакъл на свободата, с тихи летни нощи без автомобили, с елегантни созополски къщи и полъх на бриз, натежал смокинова омая.

Лице за контакт
Юлия Генчева
Директор продажби
Тел.:  0883948634