Вие търсите: Търся под наем имоти, Вяра Щерева
Без обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент помещение за склад. Разглежда Южна промишлена зона за съхранение на почистващи препарати. За предпочитане е помещението да има собствен санитарен възел.
МАГАЗИН, Център, ЦЕНА около € 500
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в центъра на град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин за дамска мода с голяма витрина.
С обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент заведение в град Бургас. Иска да има кухня. Може да закупи заведението, ако много й хареса. Разглежда приоритетно ж.к. Меден рудник.
С обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент заведение подходящо за кафе-сладкарница в град Бургас. Разглежда приоритетно ж.к. Меден рудник.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен апартамент с две спални под наем в град Бургас. Разглежда повечето квартали. Ще работят в Бургас и ще наемат за дългосрочен период.
С обзавеждане
Мой чуждестранен клиент търси да наеме малък обзаведен апартамент в град Бургас. Иска да наеме за период от 2-3 месеца от средата на юли.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент двустаен обзаведен апартамент под наем за дългосрочно наемане. Работи в град Бургас, живее със семейството си и разглежда ж.к. Зорница.
С обзавеждане
Търся за моя чуждестранна клиентка апартамент под наем в град Бургас. Разглеждаме обзаведени апартаменти в кв. Сарафово.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент обзаведен апартамент под наем в град Бургас. Предпочита централната част на града. За дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент апартамент под наем с една спалня. За дългосрочно и целогодишно ползване. Разглежда град Бургас и около него, не е конкретизирано, но да не е на повече от 25км. от летището.
С обзавеждане
Търся за моя клиентка апартамент под наем в град Бургас, ж.к. Лазур или център в близост до флората. Иска да наеме за един месец от юни.