Вие търсите: Купувам имоти, Вяра Щерева
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в близост до морето. Разглежда предложения в села, които са в близост до плаж около град Созопол и Бургас.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся за закупуване на мой клиент апартамент в град Поморие. Интересува се от апартаменти с две или повече спални. Разглежда, както в комплекси, така и извън комплекси. За целогодишно живеене.
Търся за закупуване на мои клиенти малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглеждат кв. Сарафово извън комплексите с такса поддръжка. Предпочитат да е обзаведен.
Търся за закупуване на мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда всички райони. Разглежда и вариант за закупуване на къща в близост до град Бургас.
ОФИС/МАГАЗИН, Централна част, ЦЕНА около € 12 000
Търся за закупуване на мой клиент малко помещение в град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин.
Търся за мой клиент апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ново строителство в ж.к. Славейков.
Търся за моя клиентка 3-стаен апартамент в град Бургас. Разглежда само в ж.к. Славейков в близост до хотел Мираж. Иска да закупи два апартамента на един етаж.
Търся за моя клиентка малък апартамент за закупуване в град Бургас. Разглеждаме централната част на града. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на моя клиентка малък апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент двустаен апартамент в град Бургас сграда, която в момента се строи. Разглежда предложения в ж.к. Изгрев.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент в град Бургас. Разглежда районите около центъра. Приоритетно се разглеждат обзаведени апартаменти.
Търся за закупуване на мой клиент тристаен апартамент в град Бургас. Разглеждаме приоритетно ж.к. Славейков сгради тухлено строителство. Апартаментът трябва да е с просторна всекидневна.
Търся за закупуване на моя клиентка малко студио в централната част на град Бургас. Може да са обзаведени или необзаведени, партер или последен етаж. Разглеждаме предложения в близост до морската градина.
Търся за закупуване на мой клиент малък апартамент/ студио в град Бургас или околността. Покупката ще е с цел инвестиция. Разглежда ново строителство и вече завършени сгради.
Търся за моя клиентка помещение в град Бургас. Разглеждаме в центъра помещения на партерен етаж със статут на гараж, магазин или офис.
Търся за мой клиент малък двустаен апартамент в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник. Бюджетът е 25000евро.
Търся за моя клиентка апартамент за закупуване в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник двустаен или тристаен апартамент в сграда, която е в процес на строеж.
Търся за моя клиентка къща или вила в област Бургас. Разглежда спокойни села около град Созопол и град Несебър. Предпочита да е обзаведена, без да се нуждае от основен ремонт. Готова е за бърза сделка ...