Вие търсите: Търся под наем имоти, Юлия Недялкова
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в центъра, който да се предлага с обзавеждане. Сам мъж работещ с домашен любимец-котка.
С обзавеждане
Търся за мой клиенти клиенти, които са двойка без деца и домашни любимци, обзаведен двустаен в района на Колхозен пазар.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот на комуникативно място с достъп от асфалтов път, който да е в района на бул. Президент Линкълн.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент заведение в централната част, което да се предлага без обзавеждане, да е с приблизителна площ 50-100кв. м.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис в представителна бизнес сграда с добре поддържани общи части, в района на бул. Сливница и ул. Вяра.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент просторни търговски помещения за продажба на дрехи и хранителни стоки. Да разполагат с паркинг и товарни рампи.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент заведение в района на ул. Сирма Войвода, което да се предлага след ремонт и да е на комуникативно място. Може да е без обзавеждане.
С обзавеждане
Клиент агенцията търси да наеме къща с дворно място в района на Траката. Да е обзаведена, на тихо място с бърз достъп до главен булевард и море.
С обзавеждане
Търся за мой клиент чужденец, добре обзаведен двустаен апартамент в хубав и комуникативен район. Ще живее сам без деца и домашни любимци.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент склад, който да е подходящ за съхранение на бързооборотни стоки. Да се намира в близост до бул. Искърско шосе, както и да има ТИР остъп.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да се използва за продажба на стоки и фризьорски салон за домашни любимци. По възможност да има двор.
С обзавеждане
Търся за мой клиент помещение със статут на заведение, което да е подходящо за бърза закуска. Да се намира на комуникативано място с голям човекопоток.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района, който да се предлага обзаведен и да се намира в близост до жул. Проф. Цветан Лазаров.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на бул. България и ул. Родопски извор. Да не е на първи етаж и да се предлага с обзавеждане.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение или апартамент за офис. Да се предлага без обзавеждане и да се намира в близост до ул. Христо Ботев.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент необзаведено заведение, което да е на комуникативно място с човекопоток в района на ул. Битоля и ул. Тулча.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис в района на ул. Янко Комитов и бул. Тракия. Да е необзаведен в добро състояние с довършителни работи.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведено заведение в посочените райони, което да е с минимален капацитет 30 места и да се предлага функциониращо н а комуникативно място.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който по възможност да се намира в близост до 31 СУЧЕМ Иван Вазов.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение със статут на магазин, което да не е в близост до спирка на градски транспорт или метростанция. Необходимо е да може да се паркира свободно пред магазина.