Вие търсите: Търся под наем имоти, Юлия Недялкова
Частна обява
Търся 3-стаен обзаведен апартамент или къща под наем в Изток. Дългосрочно
Без обзавеждане
Търся за мой клиент търговско помещение в района на бул. Васил Левски и бул. Ал. Донсуков. Предпочита без обзавеждане.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да е подходящо за офис, без обзавеждане. Интересува се от района на НДК, бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. Васил Левски.
С обзавеждане
Търся за мои клиенти тристаен апартамент в района на бул. Цар Борис III и парк Лагера, който да е на среден етаж и да се допускат домашни любимци.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент парцел, който да е подходящ за платен паркинг. Да е с минимална площ 600кв. м и да се намира в близост до главен булевард.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на бул. Сливница и ул. Опълченска. Да е обзаведен на среден етаж.
Частна обява
обзаведен с нови мебели и ел.уреди.Без партер и много висок етаж.Може и едностаен тип боксониера.Моля предложения със снимки и само сериозни обаждания.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Борово и околностите. Да не е на първи етаж и да се предлага с обзавеждане.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да е подходящо за студио за красота и маникюр. По възможност с обзавеждане и на хубава локация.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на Национална Гимназия за Древни Езици и Култура Константин К. Философ.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района, близо до бул. Цариградско шосе и Борисовата градина. По възможност да има мазе или таванско помещение за ползване.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което е подходящо за козметично студио. Задължително трябва да разполага с две отделни помещения, един склад и санитарен възел.
С обзавеждане
Търся за мой клиент офис в бизнес сграда или такава от смесен тип, който да не е разположен на партер. Предпочита в близост до главен булевард и метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент добре обзаведен и функциониращ хотел в района на Международния дом на журналистите, който да разполага с поне 30 стаи.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мои клиенти офис в района на бул. Демокрация и Морската градина. Предпочита партер или по-нисък етаж.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане в района на Японското посолство и метростанция Жолио- Кюри.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да използва за лекарски кабинет. Да е в нов тухлена сграда с подходящ статут на партерно ниво.
С обзавеждане
Търся за мои клиенти, който са двойка работещи чужденци, добре обзаведен едностаен или двустаен в районите около НДК, Петте кьошета до метростанция Сердика.
С обзавеждане
Търся за мой клиент добре обзаведен двустаен апартамент в посочените райони. Клиентът ми е сама жена, работеща с домашен любимец (заек).
Без обзавеждане
Търся за мой клиент просторно промишлено помещение в района на Южна промишлена зона с минимална площ 200кв. м.