Вие търсите: Купувам имоти, Юлия Недялкова
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на ул. Христо Ботев и бул. Тодор Александров. Да е след ремонт, на среден етаж, може и без обзавеждане.
Мой клиент търси да купува двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Не желае първи етаж и да не е над 9-ти жилищен. Разглежда само тухла и ЕПК.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на бул. Шипченски проход и пазар Ситняково, който да е подходящ за преустройство в тристаен. Предпочита на по-висок етаж, но не на последен. В сградата ...
Търся за мой клиент самостоятелна къща в района, която да разполага с поне четири спални, две бани и самостоятелен двор. По възможност да не е за ремонт или само за козметичен такъв.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения в начален етап на строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони на град София. С приоритет ще се разглеждат оферти в Младост. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Търси да закупи 2-стаен или3-стаен апртамент в кварталите Яворов или Докторски паметник. Може за ремонт. Без първи и последен етажи, като за предпочитане са втори или трети.
Търся за мои клиенти тристаен апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да не е на висок етаж. Да има акт 16 и да е обзаведен или поне с довършителни работи. По възможност да разполага с две тоалетни. ...
Търся за мой клиент къща в близост до София. Разглежда в общините Божурище, Костинброд и Столична община. Къщата трябва да е подходяща за целогодишно ползване.
Мои клиент търси да закупи два имота с цел инвестиция, които да се намират в една и съща сграда. Един апартамент (двустаен или тристаен) и един магазин. Сградата да има акт 16. Апартаментът да е на по-нисък ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент, ново строителство, който може да е в процес на строеж, но не в начален етап. Ще бъда разглеждани оферти само на вътрешни улици без главни булеварди.
Търся за мой клиент помещение със статут на магазин, който по възможност да се намира в базар или търговски център в Младост.
Клиент на Мирела търси да закупи маломерен тристаен апартамент в източни квартали. Покупката ще бъде с ипотечен кредит.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на м. Манастирски рид с приблизителна площ 800кв. м.
Търся за мой клиент (строител) урегулиран поземлен имот в посочените райони, който да е за жилищно строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на стадион Академик. Да е на нисък етаж с обзавеждане и след ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет разглежда лагера. Да е в сграда старо строителство, по възможност обзаведен или само за козметичен ремонт, но не и за основен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на ул. Антим I и бул. Тодор Александров. Предпочита в сграда ново строителство.
Частна обява
Търся да закупя двустаен или тристаен апартамент с акт 16, тухла, до 60 000 Е.