Вие търсите: Купувам имоти, Юлия Недялкова
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, кв. Подуяне, ж.к. Сердика, ж.к. Сухата река и ж.к. Хаджи Димитър. Разглежда старо ...
Търся за мой клиент обзаведен офис в района на бул. Христо Смирненски и бул. Свети Наум. Да е със собствен санитарен възел.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до ул. Казбек и 2-ро СУ Ака. Емилиян Станев. Търси само старо строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да е обзаведен. Приоритетно разглежда около метростанциите и Бизнеспарка.
Търся за мой клиент помещение, което да е подходящо за медицински център/кабинет. Може да не е обзаведено. Да се намира на партерен етаж.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, който да е подходящ за строителство на къща в района на ул. Мара Белчева. Предпочита с достъп от асфалтов път.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в сграда тухла или панел, която да е строена преди 2001г. Предпочитанията му са насочени към ремонтирани и обзаведени жилища.
Търся за мой клиент двустаен апартамент след ремонт с обзавеждане, който да се намира в района на бул. Никола Мушанов и бул. Възкресение.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане в посочените райони, който да не е на първи етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който да се предлага след ремонт и с обзавеждане. Предпочита района на ул. Октомври и ул. Ангел Димитров.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова тухлена сграда, който да не е обзаведен. Може на шпакловка и замазка. Предпочита Манастирски ливади-Запад.
Търся за мой клиент просторен офис в района на бул. Тодор Александров, ул. Опълченска и бул. Константин Величков. Да е в бизнес сграда след 2015г. По възможност с паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен апартамент апартамент с цел инвестиция в района, който по възможност да е завършен и обзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на НДК и пешеходната зона на бул. Витош, който да е в добро състояние и да се предлага без обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на бул. Никола Мушанов и бул. Възкресение, който да се предлага обзаведен.
Търся за мой клиент офис в района, който да се предлага без обзавеждане. С приоритет разглежда оферти около бул. Княз Борис I-ви и Морската градина.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, който може да е за ремонт или завършен. Предпочита по-ниски етажи в близост до главната улица.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в добро състояние, който да се намира от втори до пети етаж. Предпочита района на ул. Цар Иван Асен II и ул. Черковна.
Търся за мой клиент просторен тристаен, който да се предлага след ремонт и по възможност без обзавеждане в карето бул. Свети Наум, бул. Христо Смирненски, бул. Черни Връх и бул. Евлоги и Христо Георгиеви.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Младост 3 или 4 и в краен случай Младост 2. Може да е за ремонт. Да е в близост до бул. Ал. Малинов.