Вие търсите: Търся под наем имоти, Стефани Кръстева
С обзавеждане
Клиент търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в района на м-т Кабакум, с гледка към морето, близо до плаж Кабакум.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме дългосрочно офис в бизнес сграда, с бърз достъп до ул. Околовръстен път, за консултатска дейност.
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме търговско помещение на партерен етаж в района на Медицинска академия, с възможност за паркиране или наемане на паркоместа.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме етаж от къща в центъра на гр. София, в близост до ул. Георги Раковски и метростанция Лъвов мост, с дворно място.
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме заведение в района на Окръжна болница, подходящо за бар. Желателно е да разполага със склад и централна вентилация.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в района на ВИНС, за дългосрочно наемане, в който се допускат домашни любимци.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме за срок от шест месеца едностаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Студентски град и Център.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме складово помещение в центъра на гр. Бургас, в близост до Морската градина, за дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен обзаведен и оборудван апартамент в центъра на гр. София, в близост до ул. Опълченска.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент търси да наеме заведение за бързо хранене в района на ж.к. Студентски град или в центъра. Няма претенции относно обзавеждането.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18 и ж.к. Света Троица, в близост до бул. Константин Величков.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в района на кв. Гео Милев, в близост до бул. Цариградско шосе и ул. акад. Ростислав Каишев.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Зона Б-19, в близост до пазара Димитър Петков и метростанция Константин Величков.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент търси да наеме помещение, подходящо за детски център в южните райони на гр. София, с две отделни помещения, кухненски бокс и по възможност с дворно място.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен обзаведен апартамент в района на кв. Христо Ботев, близо до ул. Тодор Влайков и ДКЦ Св. Екатерина.
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме 2-стаен или 3-стаен в района на Гео Милев, Редута, Яворов, Слатина, Гоце Делчев и Младост 1, необзаведен.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, в близост до Медицинска академия. Желателно е отоплението да е на ТЕЦ.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на ж.к. Хаджи Димитър, ж.к. Яворов и кв. Оборище, няма претенции към типа строителство.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме четиристаен апартамент в района на кв. Гръцка махала, в близост до Морската градина и плажа, обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме тристаен обзаведен и оборудван апартамент в ж.к. Дианабад, контролиран достъп, в района на плувен комплекс Диана.