Вие търсите: Купувам имоти, Стефани Кръстева
Клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот за инвестиционно строителство в кв. Левски, близо до бул. Осми Приморски Полк.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в централните части на гр. Варна, за предпочитане необзаведен. Не желае да се намира на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в центъра на гр. София, в района около ул. Любен Каравелов, бул. Ген. Скобелев и Петте кьошета.
Мой клиент търси двустаен апартамент, тухлено строителство, в района на кв. Оборище и Център. Интересува се и от сгради ново строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в посочените райони. Може да се нуждае от ремонт.
Клиент търси да закупи търговско помещение, подходящо за фризьорски салон в района на ж.к. Люлин 4, със самостоятелен вход и витрина към улица, до бул. Панчо Владигеров.
Мой клиент търси да закупи помещение със статут на офис, с площ около 140 кв.м, в района на кв. Гео Милев, на партерен етаж, в близост до бул. Шипченски проход.
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент, ново строителство, в района на кв. Манастирски ливади, в близост до бул. България и ул. Тодор Каблешков.
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, в близост до ул. Опълченска и едноименната метростанция.
Клиент търси да закупи едностаен апартамент, тухлено строителство в района на кв. Западен парк, обзаведен, в близост до метростанция Вардар.
Мой клиент търси да закупи едностаен необзаведен апартамент в района на кв. Цветен квартал, в близост до ул. Ян Палах и стадион Спартак.
Клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Бургас. Не се интересува от имоти в района на кв. Сарафово и ж.к. Меден рудник.
Мой клиент търси да наеме едностаен апартамент, ново тухлено строителство в района на ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5.
Клиент търси да закупи двустаен апартамент във Варненска област, предпочита района на к.к. Камчия, с морска панорама.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в района на центъра на София, близо до ул. Цар Симеон и ул. Г. С. Раковски.
Клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в района на кв. Владислав Варненчик, в сграда ново строителство, с асансьор.
Клиент търси да закупи къща в района на гр. Шабла, ново строителство, панорамна морска гледка, с функционално разпределение.
Клиент търси да закупи 3-стаен, 4-стаен, многостаен или мезонет в района на кв. Витоша, кв. Малинова долина, ж.к. Дианабад, кв. Дървеница, кв. Изгрев и кв. Изток. Сградата задължително трябва да разполага ...