Вие търсите: Търся под наем имоти, Владислав Илчев
Нова
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем, който да се предлага с обзавеждане. С приоритет ще се гледат оферти в близост до съответните метростанции. Клиентът ми е непушач без домашен любимец.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение с статут на офис на комуникативно място с лесен достъп до обществен транспорт. Предложения от ул. Козяк се разглеждат с предимство.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Студентски град, в района на Студентски парк.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент офис с поне три отделни помещение в южните райони на гр. София - между бул. България и Paradise mall. Разглеждат се с приоритет оферти с обзаведени офиси.
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси двустаен обзаведен апартамент в централните райони. Разглеждаме добре обзаведени жилища, с пълно кухненско оборудване. Клиентите ми са двойка, без домашен любимец. Ще наемат ...
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в централните райони. Максималният бюджет е 500 евро, апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся офис под наем в идеалния център на града, по-конкретно в райони около пл. Княз Александър I, Стефан Караджа, Съборна, Леге, Калоян, пешеходната зона на бул. Витоша и преките, Народния театър. Трябва ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме приветлив двустаен апартамент в кварталите Оборище, Сердика, Зона Б-18, Света Троица. Важно е да е обзаведен и оборудван. Клиентът ми ще наема дългосрочно, търси спешно.
С обзавеждане
Мой клиент търси 3-СТАЕН апартамент в кв. Гео Милев и околните до посочената сума. Нужно е да е обзаведен и оборудван. Ще наема дългосрочно.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем във всички райони около Борисовата градина. На добра и комуникативна локация.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който да е обзаведен. Ще бъдат разглеждани оферти в районите Банишора, Център и Зоните.
С обзавеждане
Клиентът ми е чужденец и търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Жилището да бъде напълно обзаведено и оборудвано.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Зона Б-5, около търговски център Mall of Sofia и метростанция Опълчнеска.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на центъра на града. Нужно е в банята да има вана. Жилището трябва да е добре обзаведено и оборудвано.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем на комуникативно място, с лесен и бърз достъп до обществен транспорт или метростанция. Разглеждаме партерни помещения, възможно е да са развити на две нива.
С обзавеждане
Търся да наема за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в централната част на град София, за предпочитане в близост до Сердика Център. Наблизо да има спирка на градски транспорт или метростанция, ...
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, на тиха и спокойна улица. За предпочитане е района около Лъвов мост, Сердика и Софийски университет.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен, луксозно обзаведен апартамент в централните квартали на града, в района около ул. Георги С. Раковски.
С обзавеждане
Мой клиент търси двустаен апартамент в близост до Mall of Sofia или метростанция. Максималният бюджет е 300 евро. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен.