Вие търсите: Купувам имоти, Иванка Дeнева
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Лозенец, в района на метростанция Европейски съюз. Желателно е да има осигурено паркомясто или гараж.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент, ново строителство, в южните райони на гр. София.
Търся за мой клиент двустаен апартамент без обзавеждане и нужда от ремонт. С прироитет ще бъдат разглеждани оферти в района на Руски паметник, широк център и около НДК.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централната част на град София. За предпочитане на тиха улица, с бърз достъп до НДК.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент, който може да е за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти, които не са на главен булевард.
Търся за мой клиент апартамент до 80 кв.м в центъра на гр. София, в района на Съдебната палата, НДК и ул. Г. С. Раковски.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент, необзаведен. Да не е на партерен етаж. Желае задължително да е до парк Заимов или до моста Чавдар.
Купувам за мой клиент къща за целогодишно ползване. Желае да е на около 35 км от гр. София. Предпочита обзаведена.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град София. Разглежда предложения в м-т Детски град, на комуникативно място, с бърз достъп до града.
Купувам за мой клиент офис или апартамент в центъра на гр. София. Предимно се разглеждат необзаведени, може и за ремонт.
Купувам за мой клиент двуетажна, еднофамилна къща в центъра района на гр. Банкя. Желателно е да е ново строителство.
Купувам къща в селата около София, с приоритет са Долни Богров и Войнеговци. Разстоянието до София да е около 35 км.