Вие търсите: Купувам имоти, Ива Димитрова
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент, в сграда тухлено строителство, в кв. Дървеница. Може и в строеж. Желателно е да се отоплява на ТЕЦ и да разполага с място за паркиране.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Дървеница, Студентски град, Витоша, в близост до спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент, тухлено строителство, ново и старо. Интересува се от сгради в Южните райони.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Банишора и Сухата река.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Южни райони.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново тухлено строителство или вторичен пазар. Интересува се от Център, Зона Б-5, Манастирски ливади, Витоша, Бъкстон, Красно село.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Лозенец, кв. Изток, кв. Изгрев.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Изгрев и кв. Изток.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в сграда ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в района на кв. Красно село.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в сграда ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в кв. Сухата река.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново тухлено строителство и вторичен пазар. Интересува се от сгради в Южни райони.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в ж.к. Сухата река и Подуяне.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Красно село.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Хаджи Димитър.
Мой клиент купува двусатен апартамент в посочение квартали. Разглежда тухлено строителство, вторичен пазар, с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Приоритет е район близо до метростанция.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в ж.к. Стрелбище, може и в строеж.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в нов жилищен комплекс от затворен тип до ул. Черковна в близост до изграждащата се метростанция Владимир Вазов.
Мой кллиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент, ново тухлено строителство или вторичен пазар. Интересува се от сгради в кв. Изток.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново тухлено строителство или вторичен пазар. Интересува се от сгради в кв. Гоце Делчев, Красно село, Стрелбище.