Вие търсите: Купувам имоти, Радостина Николова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи парко място или гараж в гр.Бургас.Приоритетно се разглежда ж.к.Бр.Миладинови.
Търся за мой клиент да закупя едностаен апартамент. Приоритетно се разглежда к.к.Сл.бряг. Бюджет до 17000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент.Приоритетно се разглеждат гр.Поморие и гр.Несебър.Бюджет до 40 000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр.Бургас.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 23000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр.Бургас.Приоритетно се разглеждат Център, ж.к.Лазур, ж.к Възраждане, ж.к.Бр.Миладинови.Бюджет до 26000 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Предпочита районите на ж.к. Меден рудник и център. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Лазур и ж.к. Зорница. Разглежда само тухлено строителство. Може имотът да бъде за ремонт. Предпочита да е необзаведен.
Мой клиент търси да закупи парцел в гр.Бургас , кв.Крайморие за жилищно строителство. Бюджет до 100000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент.Приоритетно се разглеждат Център и ж.к.Бр.Миладинови.Бюджет до 100000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр.Бургас. Приоритетно се разглежда ул. Алескандровска. Бюджет: 600 000Е.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да се намира в сграда ново строителство. Готов е на бърза сделка.
Мой клиент купува къща с дворно място в идеалния център на град Бургас. Желае сградата е разположена в района на Храм Света Богородица, недалеч от улица Алеко Богориди.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент.Приоритетно се разглежда кв.Сарафово.Бюджет до 40000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Бургас. Предпочита ж.к Лазур и централни райони. Не желае първи и последен етаж. Държи да е тухлено строителство. Бюджетът е до 75000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр.Бургас.Приоритетно се разглеждат ж.к.Възраждане, ж.к.Лазур, ж.к.Бр.Миладинови, Център.Бюджет до 80000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент. Приоритетно се разглеждат кв.Славейков и кв.Изгрев.Бюджет до 57000 евро.
Мой клиент търси да закупи едноностаен апартамент в гр.Бургас .Приоритетно се разглежда ж.к.Славейков.Бюджет 35000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Сарафово, гр. Бурагас, в близост до хранителен магазин, с контролиран достъп.