Вие търсите: Търся под наем имоти, Иван Антонов
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в идеален център. Разглежда само оферти с хубаво лице и интензивен човекопоток. Бюджетът е до 1000 евро.
Търся за клиент на агенцията четиристаен или многостаен апартамент под наем в ж.к. Студентски град. Иска да наеме за период от 6 месеца.
Търся за клиетн на агенция Мирела магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център, с интензивен поток от хора.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглеждат се оферти само за център, интензивен поток от хора. Бюджетъте до 3000 евро.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на столицата. Разглеждат се предложения за оферти с интензивен човекопоток.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на Столицата. Разглеждат се само предложения с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 1500 евро.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в посочените квартали. Ще използва помещението за продажба на авточасти. Бюджетът е до 400 евро.
Търся за клиент на агенция Мирела офис под наем в гр. София. Разглежда оферти за кв. Гео Милев, ж.к. Слатина и съседните квартали. Държи да е в бизнес сграда, в която да има рецепция или регистратура.
Търся за мой клиент два апартамента в западни и северни райони. Единият - тристаен, а другият - двустаен. Апартаментите трябва да са обзаведени.
Наемам къща или етаж от къща в ТОП центъра - около НДК. Къщата да се състои от няколко самостоятелни помещения.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в райони близо до метростанция. Апартаментът да обзаведен и на комуникативно място. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Наемам уютна къща във в.з. Княжево, на тиха улица в подножието на планината, с бърз достъп до ул. Околовръстен път и бул. Цар Борис III.
Наемам 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Свобода, на 100 метра от Северен парк. В близост до сградата да има спирка на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София. Разглежда предложения с голям човекопоток, до 175 евро наем.
Наемем обзаведено заведение на комуникативна локация, за предпочитане в ж.к. Студентски град, задължително на централна улица.
Наемам къща с хубав изглед към планината и града, находяща се в горната част на кв. Драгалевци, близо до станцията на лифта.