Вие търсите: Търся под наем имоти, Иван Антонов
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за Централни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 1 000
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за идеален център. Бюджетът е до 1000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се оферти за посочените квартали. Бюджетът е до 600 евро.
Магазин, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 800
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за комуникативни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Търся за мой клиент офис под наем в гр. София. Разглеждат се южни квартали, без кв. Лозенец и кв. Иван Вазов. Помещението ще се използва за фотографско студио. Бюджетът е до 250 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за южни квартали. Бюджетът е до 350 евро.
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в централните райони на гр. София. Помещението ще бъде използвано за дентален кабинет. Бюджетът е до 1500 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 800
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център. Бюджетът е до 800 евро.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Бюджетът е до 1000 евро.
Къща, кв. Драгалевци, ЦЕНА около € 1 500
Наемам къща с хубав изглед към планината и града, находяща се в горната част на кв. Драгалевци, близо до станцията на лифта.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся за мой клиент два апартамента в западни и северни райони. Единият - тристаен, а другият - двустаен. Апартаментите трябва да са обзаведени.
Наемам къща или етаж от къща в ТОП центъра - около НДК. Къщата да се състои от няколко самостоятелни помещения.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в райони близо до метростанция. Апартаментът да обзаведен и на комуникативно място. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Наемам уютна къща във в.з. Княжево, на тиха улица в подножието на планината, с бърз достъп до ул. Околовръстен път и бул. Цар Борис III.
Наемам 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Свобода, на 100 метра от Северен парк. В близост до сградата да има спирка на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София. Разглежда предложения с голям човекопоток, до 175 евро наем.
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Хладилника в близост до Парадайс център. Разглежда предложения с гараж или паркомясто.
Наемам търговски обект, подходящ за магазин, офис или заведение. Да е разположен на комуникативно място в квартал със засилен човекопоток.