Вие търсите: Купувам имоти, Иван Антонов
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Младост и околните райони. Бюджетът е до 170000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Предпочита района на к.к. Св.св. Константин и Елена. Бюджетът е до 80000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в област Бургас. Разглежда предимно в гр. Черноморец. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент парцел в гр. София. Разглежда предимно в кв. Бенковски и околните райони. Държи да е в регулация и да е подходящ за промишлено строителство.
Търся за мой клиент заведение в гр. Варна. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Държи да има три обособени спални. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Бъкстон и околните райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда само квартали до Южен парк. Държи да има прилежащ гараж към имота. Бюджетът е до 380000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в област Бургас. Разглежда предимно в гр. Созопол. Бюджетът е до 35000 евро.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в кв. Гео Милев и околните райони. Бюджетът е до 180000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в кв. Борово и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Купувам за мой клиент етаж от къща в гр. София. Приоритетно разглежда кв. Лозенец. Бюджетът е до 200000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда само в идеален център. Бюджетът е до 180000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в център и ж.к. Банишора. Бюджетът е до 80000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предимно в к.к. Св.св. Константин и Елена и околните райони. Бюджетът е до 65 000 евро.
Търся за мой клиент офис в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 120000 евро.