Вие търсите: Купувам имоти, Иван Антонов
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения предимно за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. Варна. Разглежда райони близо до университет. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предложения за централни райони. Бюджетът е до 35000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за идеален център. Възможно е да е от нова сграда.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в област Бургас. Разглежда предложения само за гр. Созопол.
Купувам за мой клиент парцел в област София. Разглежда предложения само за с. Панчарево. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за жилища, близо до парк Гео Милев. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения предимно за квартали, близо до центъра. Бюджетът е до 80000 евро.
Купувам за мой клиент парцел за построяване на къща в с. Панчарево или в с. Кокаляне. Държи да е в регулация.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в област Бургас. Разглежда предложения предимно за гр. Созопол.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Младост и околните райони.
Купувам за мой клиент къща в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 160000 евро.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 120000 евро.
Частна обява
Търся малка стара къщичка около софийските села или парцел да не е повече от 60/70 кв м. Да е вътре в самото село да има ток и вода. Давам 10000 до 15000 хиляди лева на ръка останалата част на изплащане ...
Клиент търси да купи двустаен апартамент в град Бургас, като разглежда в посоченият район. Няма предпочитание за етаж и строеж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда без последен етаж, не по-малък от 100 кв.м., да се намира в близост до удобен градски транспорт/метро.
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предложения предимно за ж.к. Мусагеница. Бюджетът е до 40000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за ж.к. Младост 3 и ж.к. Младост 4. Интересува се само от ново строителство, задължително с Акт 16. Бюджетът е до 150000 ...
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита кв. Овча купел, в непосредствена близост до новостроящата се метростанция.