Вие търсите: Търся под наем имоти, Марта Божинова
Частна обява
Частна обява
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент в центъра, до втори етаж. Предимно се разглеждат предложения подходящи за офис.
С обзавеждане
Наемам за мой клиент оборудвано заведение на комуникативно място с голям човекопоток, в близост до ул. Цар Борис III и парк Хиподрума.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наема помещение за детска градина в посочените райони, гр. София. Да бъде минимум 200кв.м.
С обзавеждане
Търся за мой клиент хотел по наем в района на в.з. Ален мак - над 30 стаи. Разглеждат се обзаведени и необзаведени.
С обзавеждане
Търся да наема за мой клиент обзаведен многостаен апартамент с морска панорама в курортите край Варна. Важно условие е да бъде на тихо и спокойно място, далеч от булеварда.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в центъра на град София, като предимно се разглеждат предложения над втори етаж.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което е подходящо за козметично студио. Задължително трябва да разполага с две отделни помещения, един склад и санитарен възел.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение в посочените райони, подходящо за бързо хранене. Предимно се разглеждат предложения със статут на магазин, ще се използва за храни и трябва да има въздуховод.
Без обзавеждане
Наемам за мой клиент офис, подходящ за инженерни услуги. Разглежда всички квартали, с изключение на тези, които попадат в синя зона. Бюджетът е около 5 6 евро на кв. м. Иска да е около 150 кв. м.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен тристаен апартамент в района на ж.к. Борово. Предимно се разглеждат предложения, в близост до 36 СУ.
С обзавеждане
Наемам за мой клиент хотел в гр. Варна. Желае да е обзаведен и да има не по- малко от 25 стаи и да разполага с подземен или открит паркинг.
Без обзавеждане
Младо семейство с две деца, търси да наеме тристаен необзаведен или полуобзаведен апартамент около Южният парк или парк Възраждане. Без последен и първи етаж.
Без обзавеждане
Наемам за мой клиент за склад в промишлените зони в гр. Варна, който е подходящ за цех за мебели. Желае да е около 100 - 150 кв. м.
С обзавеждане
Мой клиент чужденец търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Горна баня. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да е подходящо за офис, без обзавеждане. Интересува се от района на НДК, бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. Васил Левски.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение в посочените райони. Да е подходящо за козметично студио, с опция за паркоместа.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Борово и околностите. Да не е на първи етаж и да се предлага с обзавеждане.