Вие търсите: Купувам имоти, Марта Божинова
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Сградата да бъде тухлена, може и в строеж. Апартаментът за предпочитане да е на последен етаж.
Търся за мой клиент магазин около 50-70 кв. ,. без ограничение в районите, стига да бъде на оживено място, подходящо за търговска дейност. Да бъде тухлено строителство, по възможност след 2000 г. Бюджетът ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в кв. Гръцка махала. Може както ново строителство, така и вторичен пазар.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в ж.к. Люлин 5, близо до бул. Д-р Петър Дертлиев и бул. Панчо Владигеров.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в кв. Бояна, в близост до ул. Панорамен път, с лесен достъп до ул. Александър Пушкин и бул. Цар Борис III.
Мой клиент купува тристаен апартамент в централната част на града. За предпочитане района до бул. Княгиня Мария Луиза и ул. Георги С. Раковски, в близост до метростанция Лъвов мост.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в Център, близо до ЦУМ и метростанция Сердика. За предпочитане е сградата да има асансьор.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи апартамент в к.к. Златни пясъци. Няма значение колко стаен е апартамента и като бюджет също.
Мой клиент търси да купи офис в бизнес сграда, в близост до Съдебна палата и пл. Македония, бул. Христо Ботев и ул. Позитано.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент, няма предпочитания за квартал, но да е подходящо за инвестиция. Може тухла и ЕПК. Предпочита да е обзаведен и готов.
Частна обява
Ет. 2-6 не последен, с малка тераса, обзаведен,45-55 кв.м
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в гр. Приморско или Китен. Задължително условие е да бъде обзаведен.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент в посочените райони. Разглежда ново строителство, в начален етап. Възможно е и обединяване на два апартамента.
Търся за мой клиент едностаен апартамент по южното черноморие. Сградата да бъде с АКТ 16 и с ниска такса поддръжка.
Мой клиент търси да купи парцел(може и с къща) в посочените райони. Да бъде в регулация, да има ток, вода и канализация.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент, ново строителство, в ж.к. Хаджи Димитър - между ул. Резбарска и Макгахан, до пазара.
Мой клиент търси да закупи тристаен, обзаведен апартамент в посочените квартали. Сградата да бъде с АКТ 16, а апартаментът обзаведен.
Частна обява
Тухла с плочи
Мой клиент търси да купи къща за целогодишно ползване в обл. София. Да не се нуждае от основен ремонт и да не бъде в центъра на града/селото.