Вие търсите: Купувам имоти, Марта Божинова
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в центъра, около бул. Сливница и агенция Митници. Да има прилежащ гараж или паркомясто.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент в ж.к. Славейков. Задължително с южно или източно изложение.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в гр. Банкя.С поддържан, голям двор, от който да се разкрива хубав изглед.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Лозенец или посочените други райони. Предпочитано място са улиците Горски пътник и Богатица. Разглежда ново строителство и вторичен пазар. ...
Клиент на МИРЕЛА купува къща в с. Белоргадец. Къщата да бъде реновирана, с голям и облагороден двор.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент, може и преустроен двустаен, в южните райони. Задължително с АКТ 16. Готов е за бърза сделка.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща или етаж в кв. Христо Ботев, близо до ДКЦ 5 Света Екатерина. Задължително с поне 3 спални.
Купува двустаен апартамент вторичен пазар, за предпочитане с гараж или паркомясто, да не е за основен ремонт и по възможност обзаведен.
Клиент, с когото работя, търси да купи тристаен апартамент в кв. Витоша, до бул. Симеоновско шосе и Ловен парк. Ново строителство, може и в строеж.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент, може тип мезонет, на две нива в ж.к. Младост 2, до ул. Свети Киприян, в близост до ул. Проф. Александър Тодоров - Балан и метростанцията.
Клиент на агенцията търси да купи двустаен или маломерен тристаен апартамент в посочените квартали. Не държи на обзавеждане.
Мой клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. На нисък етаж, по възможност готов за нанасяне.
Клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. Може на шпакловка и замазка или с дов. работи.
Клиент на агенцията купува апартамент в гр. Приморско, близо до плажа. Нова сграда, с АКТ 16 и довършителни работи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Бояна, близо до Резиденция Бояна и ул. Ал. Пушкин. Да бъде на партер, ако е на по-висок етаж - задължително с тераса.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент, ново тухлено строителство, в посочените райони. Интересува се от сгради с АКТ 16.
Клиент, с когото работя, търси да купи двустаен апартамент в централната част на града. Вторичен пазар, не държи на обзавеждане.
Клиент на агенцията купува двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Овча купел 2. Ново строителство, в строеж, близо до новата метростанция, бул. Президент Линкълн и ул. Монтевидео.
Клиент на агенцията купува тристаен апартамент в кв. Карпузица. Да бъде в затворен комплекс, в близост до ул. Монтевидео и бул. Никола Петков и НБУ.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в центъра на гр. Добрич, близо до ОУ Христо Ботев и булевард Добруджа.