Вие търсите: Купувам имоти, Марта Божинова
Частна обява
Земеделски производител купува обработваема земеделска земя без посредници в области: Видин, Монтана, Враца, Перник. Изготвяне на документи, бърза оценка, високи цени, плащане веднага.
Нова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Мой клиент търси да закупи двуетажна къща с морска панорама в комплекс с контролиран достъп над к.к. Слънчев Ден.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя двустаен апартамент за мой клиент, на комуникативно място, до метростанция и с бърз достъп до центъра на града. Разглеждаме предложения ново строителство, може и в строеж.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент на комуникативно място в ж.к. Студентски град, в непосредствена близост до Зимния дворец, спирки на обществен транспорт, денонощни магазини и аптеки. Сградата ...
Купувам за мой клиент просторен и слънчев апартамент в елитния комплекс от затворен тип – Водолей 1, в един от най-красивите и престижни квартали на столицата – Драгалевци. Апартаментът може да бъде ...
Търся да закупя тристайно жилище в новопостроена сграда. Приоритетни са кварталите Княжево и Овча купел 1 и 2.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в южни райони. Сградата да бъде тухлена, с АКТ 16. Апартаментът задължително да има балкон.
Мой клиент търси да закупи четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади - запад. Сградата да бъде тухлена, може и в строеж. Апартаментът да бъде от трети етаж нагоре, с южно изложение. Наличието ...
Мой клиент търси да закупи малък апартамент, около 50 кв. м, в идеален Център. Сградата да е масивна, в отлично състояние, с просторни, светли и представителни общи части.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент ново строителство в кв. Кръстова вада. Да не е на първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи магазин в кв. Овча купел, близо до ул. Любляна и парк Славия. Помещението да има директен вход от улицата и витрина.
Мой клиент търси да закупи къща в област София. С приоритет се разглежда община Горна Малина. Къщата да е подходяща за целогодишно ползване.
Частна обява
Купувам парцел Банкя.Да е в града.Вилни зони не ме интересуват.Плащам веднага.
Частна обява
Търся къща в село Боздуганово или село Калитиново до 8000€
Частна обява
Купувам малка къща с гараж, близо до София.
Частна обява
Търсим да закупим къща в град Мездра,или малка такава във Враца с цена до 18 000 лева
Частна обява
Ново строителство, необзаведен