Вие търсите: Купувам имоти, Марта Божинова
Мои клиенти търсят да закупят мезонет в Центъра на София, както и ж.к. Лозенец, но в по-ниската част повече към парк Борисова градина към Софийският университет, парк Заимов до посоченият бюджет, хубаво ...
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен или тристаен апартамент в кв. Лозенец или посочените други райони. Предпочитано място са улиците Горски пътник и Богатица. Разглежда ново строителство и вторичен пазар. ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща на тихо място, близо до бул. Цар Борис III. Не държи на обзавеждане, за предпочитане да бъде с дов. работи.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който да не е за ремонт и по възможност да е обзаведен. Не се интересува от ниво партер. Предпочита района Младост. Ще се ползва за живеене, а в ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони, както и около центъра, който или да е старо строителство за основен ремонт или ново с поне АКТ 15.
Частна обява
Къща до 10000лв
Търся за мой клиент голям двустаен или тристаен апартамент в кв. Драгалевци, Бояна и Симеоново. Разглежда ново строителство, може и на акт 14.
Търся за мой клиент два двустайни апартамента в южните райони на столицата. Разглеждат се само сгради с разрешение за ползване (АКТ 16). Може и за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Също така разглежда и Бистрица. Да има възможност за разсрочено плащане.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който също така може да е етаж от къща със статут на паметник на културата. Предпочита по-високи етажи. Жилището може е без балкон или за ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Яворов, ново тухлено строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща или етаж от къща в кв. Аспарухово, в близост до ул. Навра и ул. Перекоп.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи двустаен апартамент в к-с Varna South Bay Beach Residence, на 50 м от плажа в кв. Аспарухово. Търси го за инвестиция.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в затворен комплекс в посочените квартали. Задължително да има прилежащ гараж или паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ул. Петър Парчевич и ул. Цар Асен. По възможност да е обзаведен и след ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в централната част на града. Задължително да бъде вторичен пазар, тухлено строителство, без гредоред.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в посочените кваратли. Не желае да се намира на първи или последен етаж. Тухлено строителство се разглежда с приоритет. Панелно - ако е в добре поддържан ...
Купувам за мой клиент 4-СТАЕН апартамент, разположена в близост до бул. България и бул. Гоце Делчев, недалеч от Южен парк. Предпочита необзаведен.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в хубави квартали дори за предпочитане е за ремонт до 90 000Е. Разглежда само тухла - между 3-ти и 8-ми етаж, може и ЕПК - високи, 8 етажни. Може ...
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в кв. Редута, но може и в други квартали, ако е хубаво предложението. Важно е да е на нисък етаж, но не първи. Няма значение типа строителство. Може и ...