Вие търсите: Търся под наем имоти, Ивайло Тодоров
С обзавеждане
Наемам за мой клиент заведение в посочените райони на комуникативно място. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
С обзавеждане
Наемам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. Варна. Предпочитаме района на Гръцка махала. По възможност да е обзаведен.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в близост до спирка на обществен транспорт, в централната част на гр. Варна.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент във Варна. Да бъде обзаведен и в близост до Медицинският университет.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА, търси да наеме хотел в близост до плажа. Изискванията са за сграда с около 50 самостоятелни стаи със собствен санитарен възел и балкон. За предимство ще се счита наличието на морска ...
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемам помещение със статут на офис в центъра на гр. Варна. Да е на комуникативно място, с достъп до голям човекопоток и в близост до спирки на градски транспорт.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Наемам обзаведен апартамент с две или три спални в центъра на града. Търсим предимно в близост до пл. Независимост и пешеходната зона на бул. Княз Борис I-ви.
С обзавеждане
Наемам за период от 6 месеца тристаен апартамент в посочените райони на града. Готови сме да реагираме бързо за огледи и депозит.
Без обзавеждане
Наемам офис помещение в централната част на града. С предимство ще разглеждаме имоти с площ над 50 кв. м.
Без обзавеждане
Клиент на Мирела търси да наеме помещение със статут на магазин, на централна улица, с оживен човекопоток.
С обзавеждане
Клиент на Мирела наема апартамент с една спалня в централната част на града. С предимство ще оглеждаме добре обзаведени жилища.
С обзавеждане
Наемам къща или етаж от къща в централната част на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за огледи и договор за наем.
Без обзавеждане
Наемам промишлено помещение в северозападните части на град Варна. Изискване е имотът да е в близост до главен път.
С обзавеждане
Наемам едностаен апартамент в посочените райони на града. Задължително с обзавеждане и в добро общо състояние.
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси под наем двустаен апартамент в централната част на града. Предпочита апартаментът да е на партерен етаж.
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА наема офис в централната част на гр. Варна. Задължително е да се намира на партерен етаж, с лице на търговска улица с оживен човекопоток. Ще работи като туристическа агенция.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме заведение в централната част на града. Помещението трябва да е с площ между 100 кв. м и 250 кв. м.
Без обзавеждане
Клиент на Мирела наема офис в централната част на гр. Варна. Задължително е да се намира на партерен етаж, с лице на търговска улица с оживен човекопоток.