Вие търсите: Купувам имоти, Ивайло Тодоров
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент парцел, подходящ за инвестиция, в широк център, Чайка, Бриз, Левски, Цветен квартал, Гръцка махала.
Търся да купя за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в посочените райони. Имота да бъде в близост до морето и да има морска гледка.
Мой клиент търси да купи къща с двор в град Варна. Разглежда в района на кв. Христо Ботев. Да се намира до удобен градски транспорт
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в к.к. Слънчев бярг или гр. Приморско до обявеният бюджет в нова хубава тухлена сграда, задължително да има вече разрешение за ползване ( Акт ...
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент или двустаен, но с по-голяма квадратура. Сградата да е тухлено строителство.
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и предложения малко над посочената цена.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в град Варна в Централните райони.
Търся за мой клиент парцел в гр. Варна. Разглежда предимно в кв. Гръцка махала. Държи да е в регулация.
Клиент на Мирела търси да купи апартамент с една или две спални. Предпочитаме жилища с обзавеждане или с довършителни работи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи апартамент с две спални, близо до морето. Разглеждаме и предложения в строеж, на инвестиционни компании с доказан опит и реноме.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи тристаен апартамент в централната част на града. Предпочитан е района около Общината.