Вие търсите: Купувам имоти, Захарий Стоянов
Търся за мой клиент малък двустаен апартамент в нова сграда в района на кв. Лозенец и кв. Кръстова вада, близо до метростанция Витоша. Клиентът държи жилището да бъде довършено, да е на по-висок етаж, ...
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство на комуникативно място с множество зелени площи.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в град София, ж.к. Люлин. Разглежда панелно строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в кв. Люлин 1 и околните. Желателно е да се намира в близост до училище или детска градина. Покупката ще бъде с налични средства.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в кв. Люлин 10. Разглеждат се предложения от новото строителство. Възможно е пусковият срок да бъде до края на годината. За предпочитане е да бъде в ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на гр. София в близост до метростанция и цена до 70 000 евро.
Търся за мой клиент магазин в идеален Център. Да е около 50 кв. м и с хубава витрина. Ще се използва за продажба на промишлени стоки.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Фондови жилища. Предпочитанията на клиента са да е тухлено строителство, като може да е както ново, така и старо.
Търся 3-стаен апартамент в ж.к. Люлин. Сградата трябва да е тухлена и да е разположена близо до метростанция.
Мой клиент търси да закупи офис в центъра на град София. Разглежда предложения до 50 кв. м и до 70 000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в северните квартали. Сградата да е ново строителство, може и на по-ранен етап. Клиентът ми разполага с налични средства и е готов за бърза сделка.
Купувам уютен 2-СТАЕН апартамент в кварталите Люлин и Надежда, близо до метростанция. Сградата предпочитам да е тухлено строителство и да е добре поддържана.
Мой клиент търси 3-СТАЕН апартамент с минимална квадратура от 70 квадратни метра в ж.к. Люлин. Държи да е ново строителство и да е близо до метро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН в град София, с площ около 50-60 кв. м и цена до 65 000 евро. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи офис или магазин в гр. София, ж.к. Света Троица., площ около 30 кв. м и цена до 80 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или студио в централната част на град София, до 60 000 евро. Разглежда ново строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в района на ж.к. Дружба, като държи да е тухлено строителство с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Люлин 3, 7, 8, 9, 10 и Люлин-център в близост до метро. Жилището може да е на шпакловка и замазка или за освежителен ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент над 100 кв. м в кв. Банишора. Възможно е апартаментът да е в сграда в строеж.
Купувам за мой клиент магазин за инвестиция, с добра възвращаемост на вложението. Трябва да е на комуникативно място в западен район.