Вие търсите: Купувам имоти, Захарий Стоянов
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Мой клиент търси да закупи имот за инвестиция в централната част на София до 80000 евро. Предпочитана част за закупуване на имот е около булевард Княгиня Мария Луиза.
Търся за мой клиент апратамент готов за нанасяне. Може в посочените райони или близките до тях. Желателно е жилището да не е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент, но не маломерен в посочените райони. Сградата да е в напреднал етап на строителство.
Мой клиент търси да закупу едностаен или двустаен апартамент тухлено строителство в жилищните квартали Банишора, Зоните, Разсадника и Илинден. Желателно е жилището да има тераса.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Би било плюс, ако е обзаведен и в близост до метростанция.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в района на Люлин 7,8,9 и 10. Основни изисквания на клиента са жилището да е на ТЕЦ, да е за основен ремонт и да не е на 1, 2 или последен етаж!
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново строителство на комуникативно място с множество зелени площи.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в град София, ж.к. Люлин. Разглежда панелно строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в кв. Люлин 10. Разглеждат се предложения от новото строителство. Възможно е пусковият срок да бъде до края на годината. За предпочитане е да бъде в ...
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в кв. Люлин 1 и околните. Желателно е да се намира в близост до училище или детска градина. Покупката ще бъде с налични средства.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на гр. София в близост до метростанция и цена до 70 000 евро.
Търся за мой клиент магазин в идеален Център. Да е около 50 кв. м и с хубава витрина. Ще се използва за продажба на промишлени стоки.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Фондови жилища. Предпочитанията на клиента са да е тухлено строителство, като може да е както ново, така и старо.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в северните квартали. Сградата да е ново строителство, може и на по-ранен етап. Клиентът ми разполага с налични средства и е готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи офис в центъра на град София. Разглежда предложения до 50 кв. м и до 70 000 евро.
Търся 3-стаен апартамент в ж.к. Люлин. Сградата трябва да е тухлена и да е разположена близо до метростанция.
Купувам уютен 2-СТАЕН апартамент в кварталите Люлин и Надежда, близо до метростанция. Сградата предпочитам да е тухлено строителство и да е добре поддържана.
Мой клиент търси 3-СТАЕН апартамент с минимална квадратура от 70 квадратни метра в ж.к. Люлин. Държи да е ново строителство и да е близо до метро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН в град София, с площ около 50-60 кв. м и цена до 65 000 евро. Разглежда тухлено строителство.