Вие търсите: Купувам имоти, Анаид Трифонова
Търся за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на бул. България, които се отнасят за жилища на последен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент или етаж от къща в центъра на гр. София, с паркомясто, в близост до Съдебната палата.
Търся за клиент на Мирела тристаен апартамент в кв. Хладилника и Кръстова вада. Имотът да е с просторна дневна и балкон, за предпочитане с изглед към планината. Разглеждат се оферти от трети етаж нагоре, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони. Разглежда ново строителство, може и на АКТ 14.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в посочения район, който да е на локация с бърз достъп от бул. България и ул. Тодор Каблешков.
Мой клиент иска да купи тристаен или четиристаен апартамент в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Без първи и последен ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Витоша или околните райони. Интерес представляват предложения в новостроящи се сгради, както и такива, които са напълно завършени и обзаведени.
Купувам 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в масивна тухлена сграда с контролиран достъп, разположена в централната част на града, близо до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в южните райони и ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е в малка тухлена сграда с разрешение за ползване.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади, Красно село или близките райони. Интерес представляват само предложения ново строителство. Бюджетът е 70000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, ново строителство в района на кв. Кръстова вада, в близост до бул. Черни връх и метростанция Витоша.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в района на Студентски град. Предпочита да е в сграда, която има разрешение за ползване.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Манастирски ливади или околните квартали, в близост до МОЛ България. Предпочита жилището да е ново строителство, може и в по-начален етап.
Търся за мой клиент малко едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Сухата река. Предпочита да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат райони в близост до центъра с бърз достъп от мерто.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София, без предпочитание за квартал, но да не е от най-крайните. Бюджетът е 30000 евро.
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент в ж.к. Банишора. Бюджетът е 40000 евро. Предпочита ново строителство.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на Южен парк и бул. България. Изискването е строителството да е тухлено, може и в строеж.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент или къща в южните райони, като застроената площ трябва да е поне 55 кв. м. Апартаментът може да е в тухлена, панелна или ЕПК сграда, без първи и последен ...