Вие търсите: Търся под наем имоти, Цветина Дилкинска
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в кв. Лозенец или кв. Иван Вазов. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кварталите Лозенец и Иван Вазов. Апартаментът да е обзаведен.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Симеоново, кв. Бояна, кв. Киноцентъра или кв. Драгалевци. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 450 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Лозенец. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 390 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в Хладилника, Лозенец, Стрелбище, Иван Вазов, до 400 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в широк център. Предпочита да е обзаведен и да се намира на комуникативно място. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
Без обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся офис на комуникативно място в Източни и Южни квартали. Минималната площ на офиса трябва да е 150 кв. м. Бизнес сградите не са приоритет.
Търся за мои клиенти 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Широк Център. За предпочитане е жилището да бъде полуобзаведено, но може и обзаведено. Нямат домашни любимци.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.
Мой клиент търси да наеме 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент за период от 2 месеца в кв. Редута, кв. Гео Милев или ж.к. Яворов. Разглежда предложения в близост до Румънското посолство.
Търся за мой клиент МАГАЗИН под наем в широк център. Предпочита да е на търговско място с поток от хора. Бюджетът е до 600 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Наемам офис в Централната част на града, който ще се използва за адвокатска кантора. Да се намира на по-нисък етаж в сградата.
С обзавеждане
Наемам помещение в идеален Център, което да се използва за фризьорски салон. Предпочитам да е на комуникативно място, близо до метростанция.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в идеален център. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 330 евро.
Офис/Магазин/Заведение, , ЦЕНА около € 500
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда обзаведени с наем до 500 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в кв. Лозенец, кв. Хладилника. Разглежда предложения с наем до 400 евро.