Вие търсите: Търся под наем имоти, Паолина Христова
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент наема офис с площ около 20-30 кв. м, в идеалния център на гр. София, в близост до метростанция, в сграда с контролиран достъп и представителни общи части. Не е нужно да има обзавеждане. Разглеждаме ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис под наем в гр. София. Предпочита централни райони. Възможно е да е от бизнес сграда. Бюджетът е до 200 евро.
Нова
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение с поне 2 или 3 стаи, в централните райони на град София. Разглеждат се предложения на по- ниски етажи.
Нова
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис помещение, в централните райони на град София, в близост до Съдебната палата и метростанция Сердика.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен непреходен апартамент, който да се предлага с обзавеждане. Семейство с малко дете и котка са. Разполагат с два автомобила и е нужно да има осигурено паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент, в кв. Хладилника, Лозенец, Центъра и Изток. Ще бъдат разглеждани само оферти с гараж или подземно паркомясто. Клиентът е непушач и без домашен любимец.
Нова
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което да се предлага без обзавеждане. Ще бъде използвано за шоурум. Ако е на по-висок етаж от партер, да има стъклена витрина.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на метростанция Надежда. Разглеждат се предложения с обзавеждане и до посочената цена.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме тристаен апартамент в кв. Стрелбище и Гоце Делчев, в краен случай - кв. Борово. Апартаментът може да полуобзаведен, само с оборудвана кухня. Има две кучета - порода мопс.
Без обзавеждане
Мой клиент наема офис, с три отделни помещения, самостоятелен санитарен възел, в тухлена сграда в центъра на гр. София.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Дружба, Младост, Дианабад, Изток. Разглеждат се само обзаведени и оборудвани апартаменти.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент къща, хотел или хостел под наем в центъра. Интересува се от комуникативни райони, като бул. Сливница, бул. Христо Ботев, бул. Тодор Александров и др.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или етаж от къща, под наем, в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има поне 3 спални. Бюджетът е до 700 евро.
Без обзавеждане
Мой клиент наема магазин с лице към пешеходната зона на бул. Витоша, голяма витрина е предимство. Би разгледал и предложения в търговски центрове.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, което ще използва за търговия с детски стоки. Да се намира на комуникативно място с човекопоток. Важно е да има витрина към оживена улица.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме приветлив едностаен или двустаен апартамент на комуникативно място в центъра на града. Обзаведен с възможност за нанасяне веднага.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 1-СТАЕН апартамент, подходящ за офис в идеален Център или в кв. Оборище. За предпочитане да има обособен кухненски бокс. Възможно е да е в жилищна сграда.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Предпочита идеален център и по-конкретно ул. Граф Игнатиев. Бюджетът е до 2500 евро. Разглеждаме партерни помещения, с хубава витрина към улицата.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в идеалния център на града, в района на пешеходната част на бул. Витоша. Трябва да разполага с голяма витрина, собствен вход и един санитарен възел.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в предпочитаната пешеходна зона на бул. Витоша. Оферти с предимство са тези с търговска площ поне 40 кв. м. Нужна е голяма витрина и наличен санитарен възел.