Вие търсите: Купувам имоти, Бояна Дичева
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Търся за клиент голям тристаен или мезонет в централната част на София. Също разглежда многостайни или мезонети. Покупката ще е с кредит.
Търся за закупуване помещение, което би се отдало лесно под наем, без да е необходимо да се прави ремонт. Без претенции за квартал.
Купувам за мой клиент малък двустаен апартамент (около 45 кв. м) или едностаен с отделен кухненски бокс. Сградата да е с Акт 16.
Търся за мой клиент еднофамилна къща в област София. Желателно е имота да не се нуждае от ремонт. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся за клиент едностаен апартамент с цел инвестиция. Жилището трябва да е завършено строителство и да не се нуждае от ремонт. Предпочита без първи и последен етаж.
Търся за клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство на тристаен в посочените райони. Без панелно строителство.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони, покупка с цел инвестиция. Бюджетът е около 40000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент малък двустаен апартамент в района на бул. Христо Ботев, бул. Сливница и ул. Клокотница. Да е тухлено строителство на среден етаж.
Клиент на Мирела търси 3-СТАЕН апартамент ново строителство в кв. Редута, Гео Милев и Слатина. Разглеждат се предложения от начален етап до жилища с АКТ 16/след 2000г./, задължително с възможност за покупка ...
Търся за клиент /физическо лице/ офис в централната част на София и в кв. Лозенец. Желателно е да е в близост до метростанция.
Търся за клиент двустаен апартамент, над 60кв. м в районите около бул. Ситняково, бул. Мадрид и ул. Черковна. Няма предпочитание към типа строителство, но да е над 60кв. м.
Търся за клиент боксониера около Гео Милев, в близката част на Слатина, Младост 1. Жилището е желателно да е малко и на добра цена.
Търся за клиент тристаен апартамент в Красна поляна. За предпочитане да не се нуждае от голям ремонт. Задължително да е с акт 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, в близост до градски транспорт. Приоритетен район е Люлин, но разглеждаме оферти и в други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за клиент двустаен апартамент в Красна поляна. Жилището да е обзаведено и готово за нанасяне. За предпочитане без последен етаж.
Търся за клиент едностаен или двустаен апартамент в Обеля. Може и в други квартали. Жилището да е завършено и до 40000 Евро.
Търся за клиент двустаен апартамент в Лозенец. Предпочита да е около метростанция Джеймс Баучър. Може на първи етаж.
Купувам едностаен апартамент за мой клиент в централната част на град София. По възможност в близост до удобен градски транспорт.