Вие търсите: Купувам имоти, Мариян Цеков
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент монолитно строителство в западните квартали на града. Може да е за ремонт. Да не е на първи етаж.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент панелно строителство в кварталите Обеля 1,2 или Надежда. Жилището може да е за ремонт. Без последен етаж.
Търся да закупя за мой клиент малък магазин на партерно ниво в централната част на града и широк център. Предпочита без обзавеждане и в добро състояние.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита южните райони по дължината на бул. България и в близост до Южния парк.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент монолитно строителство в център или широк център. Може да е за ремонт.
Търся да закупя за мой клиент 2 или 3 стаен апартамент в южни или централни райони. Задължително отоплението да бъде на ТЕЦ или газ, Може да бъде и в строяща се сграда без АКТ 16, но с предстоящ.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в идеалния център на града, в близост до пешеходната зона на бул. Витоша. Може да е за ремонт.
Търся да закупя 2-СТАЕН апартамент ново строителство, задължително с АКТ 16. Без първи и последен етаж. Да е в близост до метро, района е без значение.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство в кварталите Хаджи Димитър и Сухата Река. По възможност да е близо до спирка на обществения транспорт.
Търся да закупя за мой клиент магазин на партерно ниво в широк център. Площ 20-40 кв.м. Да е близо до спирки на обществения транспорт.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Центъра на София, района на НДК, бул. Витоша, бул. Хр. Ботев. Може да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в районите около мол Парадайс, Зооопарка, Малинова долина, Младост - всички части. Разглежда само тухлено строителство, може и да е живяно вече в апартамента. ...
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент тухлено строителство. Желателно е жилището да е на комуникативно място в районите Редута, Слатина, Сухата Река, Хаджи Димитър, Гео Милев, ...
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент панелно строителство в южните райони. Предпочитан е кв. Павлово.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в южните райони на града.
Търся да закупя за мой клиент, малко еднопространствено жилище, ново строителство. Може да е на партер или на тавански етаж със скосявания - тип ателие.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Младост до 50 000 евро. Разглежда тухлено строителство.
Търся да закупя 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент панелно строителство. Жилището не трябва да се нуждае от голям ремонт. Предпочитани райони са Младост 1,2,3, Дървеница и Мусагеница.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в панелно или ЕПК строителство. Предпочитаните квартали са крайни западни. Възможно е да е за ремонт или необзаведен. Не желае отоплението да е на ТЕЦ.